Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ACİL...MAKİNE HAKKINDAKİ YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ACİL...MAKİNE HAKKINDAKİ YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    Orjinal yazı sahibi: insgna44
    Ali kardeşim sen aracı mazelife ye kaça satmıştın.. yada şöyle sorayım kingdragon abimiz 70 istemiş bu aracın ederi piyasa mantığına göre 55 midir... yukarıda ki arac icin tabiki 52 53 e flexili insignia varken kim 60 verir ahmaklık olur.. benim dedigim araclarımızın degerini biz kendimiz düşürüyoruz.. yada çoğu arkadaşmız insignia sını sattiktan sonra bir daha opel mi asla diyebiliyor.. soz meclisten dışarı... bizim sirius mehmet hoca 2012 1.4 t 51bindeki aracı 59.5 a aldı..1 sene bindi 60 a sattı hemde bir kac gün içinde.. 1.4 t yada 1.6 t kazası boyası yoksa km si düşük ise 60 dan aşağı gitmemeli.. millet bomboş araclarını 50 ye satarken gırtlak dolu bir aracın aynı fiyata gitmesi marka imajını zedeliyor..
    4300 km'deki araç ile 40-50 bin km'deki araç arasında kondisyon olarak çok aşırı bir fark olmaz, iyi bir kullanıcıda olduğu sürece, ayrıca gezen aslan yatan aslandan evladır, araç temiz güzel ama bir tek üzerinde navi ve flex bi de 4300 km'de diye yeni kasalarla aynı fiyata satmak çok mantıklı değil, 72 bine otomatik vitesli sunrooflu yeni kasa varken eski kasa sırf 4300 km'de diye bir arabaya o parayı verecek kişi olduğunu pek düşünmüyorum, ama nasip kısmet ayrı, ayaklarımızın her zaman söylediğim gibi yere basması lazım, arabamız donanımlı diye bakmayalım sadece, kuzenimde megane var eski kasa insigniadan daha donanımlı, anahtarsız giriş eski insigniada yokken onda var, bu şekilde bakılmaz, aracımız biz ne kadar çok sevsek de ne kadar çok değer versek de d segmentinde ortalama bir arabadır, bizim buradaki amacımız dostluk ve kardeşlik, insignia bizim amacımız değil aracımız, o yüzden aracımızı en güzel d segmentiymiş gibi lanse etmek, ya da rakipsiz mükemmel vs diye lanse etmek doğru da değil zaten, fiyatı da şöyle yüksek olmalı böyle yüksek olmalı dersek elimizde patlıyor maalesef, sadece güzel, donanımı iyi, tipi güzel motoru güçlü, ama rakipleri de maalesef geri kalmıyorlar, onlar da yükleniyorlar.
    Ömer kardeşim ben insignia D sınıfının en iyi aracı yada daha pahalı ya giderse premium arac sınıfına girer demiyorum.. bunları sen söylüyorsun..)) sen yanlış anlıyorsun beni.. benim dedigim şu km düşük kazası boyası olmayan cosmo dolu temiz kullanılmış bir insignia 60 ın altına gitmemeli bu benim düşüncem.. haa daha hızlı satılsın piyasa 50-55 arası 60 yazarsan cok beklersin satamazsın diyorsan da ben bu piyasanınnnn............ yazık olur düşüncesimdeyim.. tabi bunlar benim şahsi düşüncem... Neyse fazla uzatmayayım konuyu..herkes aracı icin bir deger biciyor satıyor satamiyor bekliyor alan olur olmaz herneyse.. insignia nın 2. Ele düştüğü anda hakketmedigi muameleyi görmesini ben kabullenemiyorum hepsi bu..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
      Ömer kardeşim ben insignia D sınıfının en iyi aracı yada daha pahalı ya giderse premium arac sınıfına girer demiyorum.. bunları sen söylüyorsun..)) sen yanlış anlıyorsun beni.. benim dedigim şu km düşük kazası boyası olmayan cosmo dolu temiz kullanılmış bir insignia 60 ın altına gitmemeli bu benim düşüncem.. haa daha hızlı satılsın piyasa 50-55 arası 60 yazarsan cok beklersin satamazsın diyorsan da ben bu piyasanınnnn............ yazık olur düşüncesimdeyim.. tabi bunlar benim şahsi düşüncem... Neyse fazla uzatmayayım konuyu..herkes aracı icin bir deger biciyor satıyor satamiyor bekliyor alan olur olmaz herneyse.. insignia nın 2. Ele düştüğü anda hakketmedigi muameleyi görmesini ben kabullenemiyorum hepsi bu..
      abi maalesef piyasa bu, eski kasa insignialar bu fiyatlarda, donanım güzel ise; bunu derken full+full demek istiyorum, sunroof soğutmalı koltuk, infiniti flex filan, bi de km düşük ise 2012 ya da 2013 ise 65+ fiyat verilebilir, hatta insanlar şunu bile düşünebilir; gidip 70 küsura yeni kasa alacağıma bak bu daha donanımlı 68'e bunu alayım derler, ama vasıfsız arabalara(yani sadece cosmo ya da işe yaramayan navili) 60+ istemek abes, ikinci elde de donanım para eder, alırken 40 bine yakın para ödüyorsun, ikinci elde de +10-15 bin lira fiyatı farkettirir, bir de dediğim gibi aracımız sadece düşük km diye +10-15 bin lira istemek mantıksız, araç nadir bulunan bir araç değil, parçası bol, anlayanı da var artık, ekstra özel bir araba da değil... düşük km biraz daha para eder ama +15 bin de saçma, 7-8 bine sandık motor getirir koyarım araca

Yorum

Fiyat cok makul olmamakla birlikte alinabilir.Benim gozumde degeri 56-58 civarindadir.Flexi ve sunroff kisiye gore ekstra deger katar.Arac temizse ve motoru guzelse alinabilir.Bir miktar daha pazarlik yapmanizda fayda var.Zavoli bizim araclara uyumsuz.Bende araci aldigimda uzerinde zavoli vardi fakat ne yaptiysam adam edemedim.Oyuzden tank haric komple prinse cevirdim suanda memnunum.Bizim araclarin piyasasini bizler dusunuyoruz.Golfun civicin elentranin ve hatta octavia nin malum fiyatlara satildigi su piyasada bu araba herturlu bu fiyatlar eder ve etmeli..

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
        - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
        - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

Ben mart ayının ortasında aldım ikinci el insigniamı. Octaviadan insignia ya geçmemdeki en büyük sebep aracın doluluğu idi. Bu fiyata octavia alamıyordum. Sonuçta istediğim fiyata istediğim doanıma sahip bir araç aldım tek kötü yanı octaviaya göre bagajın darlığı ve kabinin basıklığı. 61 bin tl ikinci el piyasasasına göre yüksek. Bu arada zavolli kit neden bu araçla uyumlu değil onu merak ettim. Anlayan bir arkadaş bilgilendirebilir mi ?

Yorum

Bu aracın ederi 50 civarı lpg var bırak uzak dur bundan hocam
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Üzerindeki pan enjektörlerı 132 kw yi karşılamıyor.
              128 kw de kalıyor. Pan N enjektörler de 140 kw ye denk geliyor. Bu donanımsal farklılığı yazılım la çözmeye calistiklarindan araç düzen tutmuyor.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hepimiz karşılıklı bilgi ve fikir almak için buradayız. Bazı arkadaşları anlamak zor, konu açmış bir soru sorup çekmiş gitmiş bazıları da araç sorunu (!) ile ilgili konu açıp benzer çekip gidiyor..... angry angry angry angry

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS
                  Hepimiz karşılıklı bilgi ve fikir almak için buradayız. Bazı arkadaşları anlamak zor, konu açmış bir soru sorup çekmiş gitmiş bazıları da araç sorunu (!) ile ilgili konu açıp benzer çekip gidiyor..... angry angry angry angry
                  hocam bu gayet normal ..forum içinde muhabbeti eski olan kişiler kendi aralarında konuşuyorlar ..yeni katılan bir kişi forumda ancak bir soru veya sorunu olupta konu açarsa ,ancak o zaman sorunlarına veya sorusuna birkaç kişi cevap veriyor . dolayısı ile insanlar sürekli aynı kişler arasında dönen muhabbetten sıkılıp uzaklaşıyorlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: exelanze
                    Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS
                    hocam bu gayet normal ..forum içinde muhabbeti eski olan kişiler kendi aralarında konuşuyorlar ..yeni katılan bir kişi forumda ancak bir soru veya sorunu olupta konu açarsa ,ancak o zaman sorunlarına veya sorusuna birkaç kişi cevap veriyor . dolayısı ile insanlar sürekli aynı kişler arasında dönen muhabbetten sıkılıp uzaklaşıyorlar..
                    Bu muhabbetlerden ben de büyük bir keyif alıyorum ama konuyu açan insan en azından nezaketen bilgilerine başvurduğu insanlara bir teşekkür eder...

Yorum

Bu muhabbetlerden ben de büyük bir keyif alıyorum ama konuyu açan insan en azından nezaketen bilgilerine başvurduğu insanlara bir teşekkür eder...
                      [/quote]+1

Yorum

Bu aracın ederi 50, ben ali abiden 57 ye aldım 58500 e opel servisine sattım aracı. Adam aradı bilkaç gün sonra allah razı olsun diyor, bunu diyenin maltepede özel opel servisi var, araba gerçekten sınıf makineydi. Bu arabayı alıcan ertesi günki konu sabah marş basmıyor, akşam tekliyor, öğlen gaz yemiyor diye uğraş artık. Araba full olur flexi sunroof derikoltuk düşük km çok beğenirsin aracı artı dezavantaj lpg olur, lpg yi söker atar binerim ama bu araba standart cosmo.180 lpgli insignia almak büyük kumar. Forumda 58 bin verecek kimse yok bu araca, piyasa belli, nacizane fikrim.
                        2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumların hepsini okudum.Hala arayış içindeyim İnsignia ile 1.4 TSİ passat arasında gel gitlerim var.Bakalım kısmet hangisi olacak.

Yorum

Hakkinizda hayirlisi neyse o olur insallah

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
                            - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
                            - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

İşleniyor...
                            X