Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ACİL...MAKİNE HAKKINDAKİ YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ACİL...MAKİNE HAKKINDAKİ YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR

Merhaba arkadaşlar bu araç sahibi ile pazarlık aşamasındayız sizce araç nasıldır.İnsignia hakkında bilgi sahibi olmadığım için Fiyat olarak makullümüdür.Teşekkürler.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84260504/detay

Ynt: ACİL...MAKİNE HAKKINDAKİ YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR

53 bin lira veririm, sadece üzerinde navi var, o da olmasa da olur, pahalı

Yorum

Bizim aracların piyasasını düşüren basta opel olmak uzere biz kullanicilariz.. insignia nın yarısı etmeyecek araclar 50-60 arası satiliyor.. Ama bizim araclar ın omer faruk kardesimin dedigi gibi böyle bir piyasası var..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
        Bizim aracların piyasasını düşüren basta opel olmak uzere biz kullanicilariz.. insignia nın yarısı etmeyecek araclar 50-60 arası satiliyor.. Ama bizim araclar ın omer faruk kardesimin dedigi gibi böyle bir piyasası var..
        bundan da ziyade araçların piyasasında genel bir balonluk var, insignianın yarısı etmeyecek araçlar daha fazla ediyor diyoruz da mesela bir polo 70 küsur bin liraya satılıyor örnek olarak alacaksak, o araç sıfır ve de insigniaya göre az yakıyor vergisi düşük park yeri bulmak kolay, adam buna göre arabayı değerlendiriyor ve sıfır alayım diyor gidiyor safça ona para veriyor... vermesin de ne yapsın? sıfır araba almak isteyen ona o parayı verecek, başka çaresi yok, biz araçları alırken ötv %37 iken şu anda ötv %45, fiyatlar da o yüzden biraz daha yükseldi tabi, şimdi biz de gereksiz yere aracımızın piyasasını yükseltirsek ikinci el araç almanın da bir avantajı kalmıyor ki... biz 2. eli neden alıyoruz? avantajı olduğu için, daha ucuz olduğu için vs, bazı araçların sıfırına el uzanmıyor, ikinci elini de el uzanmaz şekilde satarsak bu sefer adam gidip bizim arabanın eder fiyatına daha dandik bir araba alıyor, etrafında da bir sürü insan onu alma bunu al diye yol gösteriyor zaten, ne oluyor? ikinci eldeki balon araçlar olduğu gibi bekliyor değerlendirmeyi buna göre yapmak daha iyi, şöyle düşünmek lazım. biz bir arabayı sıfır veya ikinci el alıyorsak, binici olarak bu aracı satarken pek kâr gütmeden satarsak daha iyi olur kanaatindeyim, diğer insanlar da insigniaya bu durumda daha kolay ulaşır ve de piyasası açılmış olur, biz aldığımızda şu fiyattı şimdi şu fiyat deyip aracı aldığımız fiyattan bile yüksek fiyatlara satılığa çıkartmak aracın gereksiz yere bekleyip sirkülasyon yapmasını engelliyor, tabii fiyatları iyice öldürmek de saçma, fiyatı yükseldiyse senin de biraz fiyatı yükseltmen gerekir ama 2009 model sıfır aldığın aracı 50 bine almışsın, şimdi kalkıp 65-70 bine satmak ta doğru değil bence, aracın sıfırı 100 küsur bin lira olabilir, ama senin aracının sıfırı 100 küsur bin lira değil senin aracının sıfırı 50 bin liraydı, bu bir tek insignia için değil birçok araç için böyle, ha yine de böyle fiyatlı araçlar satılıyor mu? satılıyor, ama 10 tane satılacaksa 2 tanesi filan satılıyor

Yorum

Satıcının rakamına saygı duymakla beraber o fiyata almam

Yorum

Ederi 52 -53 bin TL
            Ayrıca, Zavoli bu araca uygun değildir.... Şimdi, aracın piyasa ederi haricinde etmesi gereken piyasa daha yüksek desek bile, kimse alırken bunu düşünmez ki. Ne kadar ucuza aldığın önemli böyle bir durumda. Haksızmıyım?
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

teşekkür ederim arkadaşlar

Yorum

57 58 ederi var bence, km iyi ..ama lpg yi değiştirmeniz lazım yada komle sökmeniz

Yorum

Yok canım, sizde iyice vurmuşsunuz
                  2012 de sıfır Civic 49 bine aldım. Şuan sıfırı 80 bin. Şimdi sahibindene baktım 40bin km ye kadar olanlar 58-62 bin TL arasında. Ben bu aracı "3 sene kullandım, anahtarı taktım % bilmemkaç düştü" diye şu an 45'e mi satacam yani. Piyasası neyse ona satacağım.

Makyajlılar ilk çıktığında(2013 sanırım) liste fiyatı 80 bindi sanırım. Şimdi 80 e alan adam 60'a mı satacak.
                  İkinci el fiyatlar sıfır fiyatları arttığı için artıyor. 2013'te 80 bin olan araç şimdi yine 80bin olsa o zaman haliyle 60'a satılır. Ama malum fiyatlar artıyor.
                  Şahsi düşüncem.

2012 60bin TL Civic neree 2012 İnsignia nere. Murat hocama katılıyorum. Koskoca insignia hem sınıf farkı hem kalite farkı (yakıt farkı yok, belki civic tüplü kullanıcılar için biraz makul olabilir uyum anlamında) olmasına rağmen daha ucuza gidiyor. Ha D sınıfı araçlar 2. elde daha fazla zarar ediyor derseniz de ikinci elde 60 bin liraya insignia varken gidip civic almam.

2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Merak ediyorum. 60 bin TL niz şu an olsa, ve insignia aliyor olsanız 60 bine gelene kada 55 bin TL, hatta 52 bin TL ye daha düşük km de Flexili araç şu an var ken gidip 60 bin TL ye bu aracını alır miydiniz?
                    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                      Yok canım, sizde iyice vurmuşsunuz
                      2012 de sıfır Civic 49 bine aldım. Şuan sıfırı 80 bin. Şimdi sahibindene baktım 40bin km ye kadar olanlar 58-62 bin TL arasında. Ben bu aracı "3 sene kullandım, anahtarı taktım % bilmemkaç düştü" diye şu an 45'e mi satacam yani. Piyasası neyse ona satacağım.

Makyajlılar ilk çıktığında(2013 sanırım) liste fiyatı 80 bindi sanırım. Şimdi 80 e alan adam 60'a mı satacak.
                      İkinci el fiyatlar sıfır fiyatları arttığı için artıyor. 2013'te 80 bin olan araç şimdi yine 80bin olsa o zaman haliyle 60'a satılır. Ama malum fiyatlar artıyor.
                      Şahsi düşüncem.

2012 60bin TL Civic neree 2012 İnsignia nere. Murat hocama katılıyorum. Koskoca insignia hem sınıf farkı hem kalite farkı (yakıt farkı yok, belki civic tüplü kullanıcılar için biraz makul olabilir uyum anlamında) olmasına rağmen daha ucuza gidiyor. Ha D sınıfı araçlar 2. elde daha fazla zarar ediyor derseniz de ikinci elde 60 bin liraya insignia varken gidip civic almam.

abi dikkat et bak, 58-62 diyorsun onlar bekler 50-55 bantları arasındakiler gider, dedim zaten fiyat yükselirse sende tamamen düşük kalmayacaksın ama fahiş fiyatlara çekmenin manası yok, hele ki civic'in üzerine bir kasa daha çıkmış eski kasanın fiyatı normalde iyice düşer de civic'in eski kasa daha güzel olduğu için (japon kasa corollalar, gibi hala 20 bin liraya kadar alıcı buluyor) fiyatları hala biraz canlı, ama normalde yeni kasa çıkar eski kasa çöpe, latitude varken kim lagunaya 50 küsur bin verdi? hoş latitude a da para veren az da talisman iyice piyasadan sildi şimdi onları, sirkülasyon için araç fiyatlarının makul seviyelerde olması lazım, bir de uçmamak lazım, ben aracı satarken muadilleri 52-53 istiyorlardı beklediler de beklediler, ben piyasası yavaş denilen insigniayı bir hafta-10 gün içinde sattım, aldığım fiyatın 1000 lira altına verdim, belki biraz beklesem aldığım fiyata da verirdim de acil satmak gerekti, uçmaya kaçmaya gerek yok bence, sonuç olarak satmak isteyen satar, satılmaz diye birşey yok, ben bu işin ticaretini de yapmıyorsam, varsın kâr etmiyeyim varsın biraz da zarar edeyim başımın gözümün sadakası olsun

Yorum

Ali kardeşim sen aracı mazelife ye kaça satmıştın.. yada şöyle sorayım kingdragon abimiz 70 istemiş bu aracın ederi piyasa mantığına göre 55 midir... yukarıda ki arac icin tabiki 52 53 e flexili insignia varken kim 60 verir ahmaklık olur.. benim dedigim araclarımızın degerini biz kendimiz düşürüyoruz.. yada çoğu arkadaşmız insignia sını sattiktan sonra bir daha opel mi asla diyebiliyor.. soz meclisten dışarı... bizim sirius mehmet hoca 2012 1.4 t 51bindeki aracı 59.5 a aldı..1 sene bindi 60 a sattı hemde bir kac gün içinde.. 1.4 t yada 1.6 t kazası boyası yoksa km si düşük ise 60 dan aşağı gitmemeli.. millet bomboş araclarını 50 ye satarken gırtlak dolu bir aracın aynı fiyata gitmesi marka imajını zedeliyor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Taner é ben aracı 57 bin TL ye verdim.

Araçta lpg yoktu. Sunroff vardı. Birde tr deki en bakımlı insignia olduğuna iddaya girerim. Aldığım fiyat 55.000 tl idi. Üzerine çok masraf yapmıştım. Benimki gibi bakımlı bir insignia bulsam 57 veririm.

Yorum

Ben 60. Bin Tl yukarıdaki ilan için verilmez gözüyle bakıyorum murat hocam. Sunroff ve Flexi dahi yok sanırım. Bir de lpg li. Hemde en uyumsuz kit ile.
                            Benim ki gibi bir araç denk gelsin 60 etmese bile 59 edeceğine inanıyorum. É tabi 70.73 bin arası 2014 ve hatta 2015 ler denk gelmeye başladığını da göz önüne alınırsa 2011 duz lerin piyasası 60.70 bin etmez artık.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                              Ali kardeşim sen aracı mazelife ye kaça satmıştın.. yada şöyle sorayım kingdragon abimiz 70 istemiş bu aracın ederi piyasa mantığına göre 55 midir... yukarıda ki arac icin tabiki 52 53 e flexili insignia varken kim 60 verir ahmaklık olur.. benim dedigim araclarımızın degerini biz kendimiz düşürüyoruz.. yada çoğu arkadaşmız insignia sını sattiktan sonra bir daha opel mi asla diyebiliyor.. soz meclisten dışarı... bizim sirius mehmet hoca 2012 1.4 t 51bindeki aracı 59.5 a aldı..1 sene bindi 60 a sattı hemde bir kac gün içinde.. 1.4 t yada 1.6 t kazası boyası yoksa km si düşük ise 60 dan aşağı gitmemeli.. millet bomboş araclarını 50 ye satarken gırtlak dolu bir aracın aynı fiyata gitmesi marka imajını zedeliyor..
                              4300 km'deki araç ile 40-50 bin km'deki araç arasında kondisyon olarak çok aşırı bir fark olmaz, iyi bir kullanıcıda olduğu sürece, ayrıca gezen aslan yatan aslandan evladır, araç temiz güzel ama bir tek üzerinde navi ve flex bi de 4300 km'de diye yeni kasalarla aynı fiyata satmak çok mantıklı değil, 72 bine otomatik vitesli sunrooflu yeni kasa varken eski kasa sırf 4300 km'de diye bir arabaya o parayı verecek kişi olduğunu pek düşünmüyorum, ama nasip kısmet ayrı, ayaklarımızın her zaman söylediğim gibi yere basması lazım, arabamız donanımlı diye bakmayalım sadece, kuzenimde megane var eski kasa insigniadan daha donanımlı, anahtarsız giriş eski insigniada yokken onda var, bu şekilde bakılmaz, aracımız biz ne kadar çok sevsek de ne kadar çok değer versek de d segmentinde ortalama bir arabadır, bizim buradaki amacımız dostluk ve kardeşlik, insignia bizim amacımız değil aracımız, o yüzden aracımızı en güzel d segmentiymiş gibi lanse etmek, ya da rakipsiz mükemmel vs diye lanse etmek doğru da değil zaten, fiyatı da şöyle yüksek olmalı böyle yüksek olmalı dersek elimizde patlıyor maalesef, sadece güzel, donanımı iyi, tipi güzel motoru güçlü, ama rakipleri de maalesef geri kalmıyorlar, onlar da yükleniyorlar.

Yorum

İşleniyor...
                              X