Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2016 insignia çamurluktan gelen ses hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2016 insignia çamurluktan gelen ses hakkında

Fire vermeyeceğini düşünerek (kesilip biçiliyor çünkü) bence 6 tane rulo 4 davlumbaza yetecektir.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
      http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=2773.20

burada Fatih abinin aracının davlumbazına yapılan bir işlem var. zift gibi bir madde ile kaplamışlar. buna aynı zamanda sanırım pütür diyorlar. würth ün bu konuda bir spreyi vardı, ama baya pahalıya mal oluyordu diye biliyorum. davlumbaz başına 100 tl emiyordu diye hatırlıyorum. ben başka birşey düşünüyorum bilmiyorum yapılırmı yapan varmıdır. premium araçlarda olduğu gibi, hani bagaj içerisindeki kumaş kaplama varya onun daha kalını kullanılıyor o tarz uygulama yapan biri varsa görüşmek lazım. ben bi araştırayım bir süre.

doğrudur sert plastiktir dediğim gibi elimle falan yoklamadım problemde etmedim. rahatsız edici bir durumu yok.
      Yanlış hatırlamıyorsam 3m malzemesi kullanmıştım özellikle asfalt ve lastik sesinde azalma oldu

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Takip
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
          Fire vermeyeceğini düşünerek (kesilip biçiliyor çünkü) bence 6 tane rulo 4 davlumbaza yetecektir.
          6 tanesi 200 tl tutuyor. Parası önemli değil de yapılan uygulama gerçekten olumlu sonuç verir mi diye düşünüyorum. Yani o paraya değer bir sonuç alır mıyız?
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

2 desibel kesse 200 liraya değer bence
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
              2 desibel kesse 200 liraya değer bence
              Yapılan yorumları okudum, yaptıranlar memnun kalmış. Yani az da olsa faydası olur illa ki diye düşünüyorum.
              Nisan ayı içinde satın alıp uygularım gibime geliyor..
              @Murat
              2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
              X