Otomatik vites şart değilse 1.6 manueli de uygun fiyata bulabilirsiniz.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Hoşbulduk diyeceğim de aracı bulabilsem
Kimi km'si düşürülmüş oynanmış aracı sıfır ayarında diye satmaya çalışıyor, içime sinenlere de bütçe açık veriyor... Bakalım hayırlısı
Hoşgeleceksiniz inşallah az sabır
İyiler de var bu hayatta merak etmeyün
Ben otomatik saplantısı yoksa 1.4 seçimin stil paketli daha yerinde olacağını düşünüyorum
Ben otomatik saplantısı yoksa 1.4 seçimin stil paketli daha yerinde olacağını düşünüyorum
Eyvallah... Stil paketin jantları benim de çok hoşuma gidiyor. Ve büyük ekran makyajlı kasanın konsoluna çok yakışıyor... Orada tek eksik AFL yoksa dediğim gibi şu an otomatik megane kullanıyor olsam da manuel araç kullanmaktan da keyif alan biriyim...
Bu ilandaki araç; rengi, düşük km'si ve Opel yetkili bayi tarafından satılıyor olması ile benim de favorimdi ve sonunda bugün pazarlığı yapıldı, kaparosu ödendi.
Satıştaki Megane ile ilgili olarak gerek benim gerekse de alıcının yoğunluğundan dolayı satış devri Salıya kaldı. Nasipse Çarşamba günü de Kocaeli'de Opel Ekcan'dan İnsignia'yı teslim alarak filli anlamda aranıza katılmış olacağım...
Karar vermemde yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkürler...
Yorum