Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Paspas Takımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Paspas Takımı

Elimde orijinal ve hiç kullanmadığım insignia paspasları var. İhtiyacı olana satabilirim. Fiyat konusunda şuan bir bilgim yok neyse piyasa fiyatı 20 lira eksiğine veririm
    2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
    2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

Valla arkadaşlar,benim aliexpress ten aldığım bu paspaslar arabaya öyle oturdu ki bırakın kaymayı oynama dahi yok. Ben memnun kaldım yani. Bana göre paspas olayını tamamen çözdüm..
      @Murat
      2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Aslında benim 3d olarak söylediğim, sizlerin 4d olarak söylediği paspas aynı paspas Bunların adı 3d idi, ne zaman ve neden 4d olmuş anlamadım
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          Aslında benim 3d olarak söylediğim, sizlerin 4d olarak söylediği paspas aynı paspas Bunların adı 3d idi, ne zaman ve neden 4d olmuş anlamadım
          Bende aynı şeyi dedim paspasin 4d si mi olur benim paylaştığım linkteki 3d paspas in adı 4d olmuş aynı paspas..)

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bende Çağrı kardeşime orjinal halı paspas siparişi verdim, haftaya perşembe periyodik bakıma gittiğimde alacağım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              3d paspasların altında tırtıklı çivi benzeri çıkıntılar bulunmuyor fark burdan geliyor.
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Evet dediğim gibi paspaslar bugun geldi ve geç saatte olsa garajda araca denemek için yerleştirdim. Maalesef ışıklandırma iyi olmadığı için resimler güzel çıkmadı. Resimler sizi yanıltmasın daha güzel duruyor araçta. Haftasonu güzel bir havada daha güzel resimler paylaşırım. Orjinal halı paspaslarım cillop gibi şuan bagajımda. Bir kaç ön yorum yapacağım sonra resimler.

Paspaslar iğrenç bir paketleme şekliyle geldi. Resmen dürüm gibi sarmışlar kocaman. Buda kıvrım yerlerinin ekstra ezilerek düZelmesi imkansız kılcal kıvrımlara sebep olmuş.

Paspaslar tamamen araçlarımza özel kesilmiş biçilmiş ve cuk diye yerleştiriyorsunuz. Güzel çevreliyor havuzluyor.

Korkum parlak olmasıydı. Ama dikişler dahil mat ve ağır gösteriyor.

Malzeme kalitesi orta seviye aman aman bişey değil.

Bu paspasın görüntüsü hoşuma kısmen gitti. Ama daha kaliteli bir ürün beklerdim o fiyata. Tamamen temiz kullanım için bir süre aracımda gönül rahatlığıyla kullanırım.

Önerirmiyim? 200 küsür tl ye daha iyisi yoksa evet. Farklı bir havası var. Ve ölçülerin tam insignia için alınmış olması insanı rahatlatıyo ama çokta ahım şahım değil yani. Zamanla kalitedi dahada anlaşılacak

Kaliteli birşey çıkarmaya çalıştıkları belli. Ölçüler kusursuza yakın.

Anladığım bir nokta ise Sanırım bu ürün Alman bir firmanın ürününün çin çakması.

Özetle pişman değilim aracıma gayet güzel oldu. İsteyen alabilir. Orjinal paspaslarımo bir süre kullanmayacağım

Resimler

Riske değdi gibi şimdilik. Flash ışımlar kötü gösteriyor. Ortam ışığında gayet hoş görünüyor ve üzerinde de toz var. Yarın tozunu aldımmı havuz görevi görüp geniş kavrayıcı özelliği beni memnun edecek bir süre. 2-3 ay kadar yüzeyde soyulma olmazsa tamamdır

Not: Ayrıca gaz pedalının altı ve dinlenen ayak tarafındaki zemin plakaları krom desenler ve işlemelerle hoş görünüyor
                1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Ayak gaz pedalının altı delinen kısım iyi düşünülmüş.. benim orjinal halı paspasta o kısım delinmisti.. Güle güle kullanın..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hayırlı olsun, güzel görünüyor kışın kullanışlıysa başarılı demektir, iyi bir Havuzlu paspas 150 liraya kadar satılıyor.

Yorum

Güzel olmuş aydınlık bir havada arkanın detaylı fotoğraflarını atabilirminisiz ? Malum çocuklar arkayı çabuk batırıyorlar.

Yorum

En aydınlık bu resim var.

paspasın uzantısı koltuk oturma hizasının biraz altında, yani gayet iyi çevreliyor ve ön koltuk altının ortalarına kadar uzanıyor. heryeri çevreliyor.

1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

bende resim istecektim ki resim geldi ihihi

sipariş verebilirim artık.

Yorum

fiyata zam yapmış satıcı 95 $ olmuş..

Yorum

Güle güle eskitin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X