Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Paspas Takımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Paspas Takımı

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
    İndirim için verdiği cevap, Eğer bana sorarlarsa mesaj yoluyola talep ederlerse indirim yapacağını söyledi. 85 dolar garanti zatende fazlası için kastırmak lazım. ben yumuşasın diye güven açısından 85 dolardan aldım. insigniateam.com adını verin,ayrıca aliexpresste yine satıcıya benim adımıda verin, oradada kullanıcı adım selcuktuncer,

önce aliexpresse üye olup ürünü istek listesine ekleyin.. sonra ödeme ekranına geçin. ama ödeme yapmayın. sonra satıcıyla temasa girin indirim isteyin. sizin hesabınızda sepenizdeki ürünü görüp size özel indirimi yapıyor. sonra ödeme bekleyen siparişler kısmına tekrar girdiğinizde fiyatın düşürüldüğünü görürseniz alımı yaparsınız.
    Hayırlı olsun umarım kalite olarak tatmin eder

Yorum

Teşekkür ederim zafen bir paspas arayışındaydım. Bunun görünümü hoşuma gitti, ve ayak dayama yerlerine kadar sarması mantıklı geldi. Araca tam uyarsa kalitesinden pek şüphe etmiyorum sadece araca oturması düşündürüyor
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Paspas yarın kargoya verilecekmiş. Tabi çinden geliyor bakalım kaç günde gelecek. ağırlık 4kg. extra ücret çıkmayacak gibi.

1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Hayırlı olsun.
          Yalnız benim anlamadığım; döşemeciden 1/2 hatta 1/3 fiyatına istediğin özellikte kendin seçerek kestirmek, almak varken neden internetten şansa alıyorsunuz?
          Ben araç içi paspası, bagaj havuzunu, güneş göğüslüğünü döşemeciye yaptırdım, memnunum.
          Kalite olarak çok mu farkediyor?
          Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia
            Hayırlı olsun.
            Yalnız benim anlamadığım; döşemeciden 1/2 hatta 1/3 fiyatına istediğin özellikte kendin seçerek kestirmek, almak varken neden internetten şansa alıyorsunuz?
            Ben araç içi paspası, bagaj havuzunu, güneş göğüslüğünü döşemeciye yaptırdım, memnunum.
            Kalite olarak çok mu farkediyor?
            Amin.
            Bagaj havuzunu yorum ve tavsiyelere uyarak ve gayette memnun kaldığım yps plast firmasından internet üzerinden aldım. Sıkı bir Aliexpress ve Ebay kullanıcısı olarak alım yaparken nelere dikkat etmem gerektiğini ezberledim artık. Eğer üründen memnun kalmaz iseniz gerekçeli şikayetinizi ( araca uymama, kötü malzeme, hatalı ürün vs) ödemeyi onaylamıyorsunuz. Ve herhangi bir riskte taşımıyor.

Bagaj havuzumu zaten netten yps den aldım, geriye paspaslar kaldı, maalesef döşemecilere gidecek kadar zamanım yok, şaka gibi ama gerçekten yok.Fiyata gelince göreceli, Aldığım üründe bahsedilen kalite motifler ve sağlamlık eğer gerçek ise fiyat gayet normal, aynı kalitede ve komple zemini kaplayan 3d paspas emsallerine bakmak lazım. Ha olur da beğenmezsem memnun kalmazsam ödeme onaylanmaz üründe llerinde patlar. Ayrıca bu riski alma sebebim gayet hoş ve kullanışlı görünen bu paspasları benim gibi zamanı kısıtlı olan arkadaşlar için tecrübe etmektir. Bakalım 1 aya gelir en geç. deneyimlerimi paylaşacağım .

Yorum

Ürün güzel fakat deri olduğu için zamanla deforme olacaktır.Ayağınızdaki ufak taşlar aşındıracak ve görselliği bozulacak.Ayrıca 4 kg çok hafif olduğunun göstergesi umarım ayak altında katlanıp kırışmaz ve sağa sola kaymaz.
              Ben 3D değil de 4D paspasları öneririm.Özellikle şuanda kullandığım 4D paspaslar çok güzel.Altında bulunan tırtıklar sayesinde cırt cırtlı gibi yere yapışıyor ve kauçuğu çok kaliteli zaten elinize aldığınızda hissediyorsunuz.Plastik olmasıda ayrıca uzun ömür ve temizleme kolaylığı için ideal.
              Fiyat olarak çok ucuz sayılmaz ama 3D paspaslardan çok daha iyi.
              Umarım aldığınız ürün yeterli kalitededir resimlerden gayet şık duruyor.Güle güle kullanın diyelim.
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                Ürün güzel fakat deri olduğu için zamanla deforme olacaktır.Ayağınızdaki ufak taşlar aşındıracak ve görselliği bozulacak.Ayrıca 4 kg çok hafif olduğunun göstergesi umarım ayak altında katlanıp kırışmaz ve sağa sola kaymaz.
                Ben 3D değil de 4D paspasları öneririm.Özellikle şuanda kullandığım 4D paspaslar çok güzel.Altında bulunan tırtıklar sayesinde cırt cırtlı gibi yere yapışıyor ve kauçuğu çok kaliteli zaten elinize aldığınızda hissediyorsunuz.Plastik olmasıda ayrıca uzun ömür ve temizleme kolaylığı için ideal.
                Fiyat olarak çok ucuz sayılmaz ama 3D paspaslardan çok daha iyi.
                Umarım aldığınız ürün yeterli kalitededir resimlerden gayet şık duruyor.Güle güle kullanın diyelim.
                haftanın 6 günü araca tek binerim. Garajdan biner garajda inerim çamur oldukça nadir görünür aracımda zaten ömürlük olmayacağı malum ama benim taraf hariç diğer yerler zor eskir, yıkamacının kağıtları bile kirlenmiyor hayırlısı bakalım. Bunu bir tecrübe edeyimde. benim tek kuşkum pedal arkasına uzanan kaplamaların sanki oturmayacakmış hissi. göreceğiz.

Yorum

Bende aracın tabanını bu şekilde kavrayacak bir paspas yapabılecek döşemeci göremiyorum etrafımda. Bu arada press kalıptan çıkıyordur bunlar kesim dikim işi yoktur gibime geliyor ve buda döşemeci işini geçiyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: armagant
                    Bende aracın tabanını bu şekilde kavrayacak bir paspas yapabılecek döşemeci göremiyorum etrafımda. Bu arada press kalıptan çıkıyordur bunlar kesim dikim işi yoktur gibime geliyor ve buda döşemeci işini geçiyor.
                    valla olsa bile bence bayağı bi tuzlu olacağını düşünüyorum döşemecide bu işin.

Yorum

Selçuk kardeş bende siyah renk almak istiyorum bu paspastan ama sitesinde bulamadım. Varsa bana link göndere bilirmisin.

Yorum

ya şu arabaların sağı solu kirlenmesin tozlanmasın çizilmesin diye koruyorsunuz ya, bunlar tamamen arabayı sizden sonra alan adamın işine yarıyor Standart bir paspasla kullanın işte, 3d fazlasıyla yeter ama orijinal halı paspas üstüne tanımam. Aracın tadını çıkarmaya bakın
                        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myurumez
                          Selçuk kardeş bende siyah renk almak istiyorum bu paspastan ama sitesinde bulamadım. Varsa bana link göndere bilirmisin.
                          benim aldığım siyahtı zaten.

Bu linke girip Colour Name Yazan yeri, Black Seçerek siparişinizi verebilirsiniz.
                          http://www.aliexpress.com/item/free-...035530727.html

Yorum

Bu arada benim paspaslar yola çıkmış. 1 aya gelir artık yok yok 2 haftaya aksilik çıkmazsa bende inşallah. Pek uyacak gibi gelmiyor bana ama bakalım. ben denemeden almayın arkadaşlar ben zaten test olsun diye aldım sonra bana kabahat bulmayın yani

Yorum

Bu arada benim paspaslar yola çıkmış. 1 aya gelir artık yok yok 2 haftaya aksilik çıkmazsa bende inşallah. Pek uyacak gibi gelmiyor bana ama bakalım. ben denemeden almayın arkadaşlar ben zaten test olsun diye aldım sonra bana kabahat bulmayın yani
                              o zaman senden haber bekliyoruz ...

Yorum

Abi senden haber bekliyorum eğer olursa yapistircam bende muthis is görecek gibi duruyor bakalım bekliyoruz

Yorum

İşleniyor...
                                X