Merhaba arkadaşlar, servis bakim için Ankara opandan zaman ayırdık. Beyfendiye dedim mobil 1 yağmi kullanıyorsunuz. Dediki onu kullanmiyoruz. Sizce servisler Güvenilir bir yağ markası koyuyorlarmi? Yoksa hesaplı olanlardanmi? Cevaplarınızı bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Servis hangi yağ kullanıyor?
Collapse
X
-
Ynt: Servis hangi yağ kullanıyor?
Tabi ki varilde en hesaplı olarak petrol ofisiydi sanırım kullandıkları, şu yağı tavsiye ederim hem de %50 indirimde
http://www.hepsiburada.com/liqui-mol...lt-p-OTSON1137ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
-
Konusu açılmışken bu castrol un magnatec 5w 30 u ile edge 5w 30 u arasında fiyat farkı var. En son yağ değişiminde magnatec olandan koyduk, memnunum ama bu 2 yağ arasında belirgin bir kalite farkı var mı? 2012 1.4 ler için hangisi daha iyidir?@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Motor sesinde bile değişimi hissedeceğinizi düşünüyorum. Fakat, 1.4T için spec ler ne ister bilemem. 1.6T için düşünüyordum.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Benim bildigim kadarı ile ayni kalite yağ olduktan sonra o numaralar sadece yağın max ve min calisma ortami sicakliklarini ifade ediyor. Misal 0w40 in 0 i -30 derece ise 5 olunca -25 derece oluyor 40 ile 30 arasındaki farkta aynı şekilde max lari ifade ediyor yani 40 +50 derece ise 30, +40 derece gibi bisi oluyor. Istanbulda 5W30 da 0W40 kurtariyor ama Erzurum da oturuyosan mesela 0w40 almak daha mantıklı olabilir. (Dereceleri tamamen salladım ornek olmasi için).Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)
Yorum
-
Insignia'ma da liqui moly yağ kullanıyorum ama benzinli olduğu için seste fark eden bir şey olmuyordu, geçtiğimiz hafta hem megane hem citroen dizel araçların yağını değiştirdim. Liqui moly kullandım, ses bariz bir şekilde azaldı. Dizel insignialarda da deneyen olursa sonucu yazsın.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
Yorum