Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insigniadan sonra alınabilecek araç

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insigniadan sonra alınabilecek araç

herkese iyi günler aracımı artık değiştirsem mi gibi bir düşüncem var eşim otomatik kullanabiliyor sadece. Ya ikinci bir araç alacağım şehir içi için ufak bir araç yada insigniamı verip bir kaç model var aklımda onlara bakacağım fikirlerinizi almak istedim. Audi a4, a5 2.0 dizel, bmw 320 ied, ve mercedes c180 aklımdaki modeller birebir karşılaştırıp kıyaslayan oldumu? mercedes dışında ben diğerlerini direk kullanıp kıyaslama imkanı bulamadım fikirlerinizi bekliyorum inaigniadan sonra hangisini alıp mutlu olabilirim

Ynt: insigniadan sonra alınabilecek araç

bmw ya da mercedes tavsiye ederim inigniadan sonra ancak onlar alınabilir

Yorum

Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer Kürkçü dükkanı misali İnsignia en mantıklısı

Eş değer araçlara + 100.000 tl

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emirkls
        herkese iyi günler aracımı artık değiştirsem mi gibi bir düşüncem var eşim otomatik kullanabiliyor sadece. Ya ikinci bir araç alacağım şehir içi için ufak bir araç yada insigniamı verip bir kaç model var aklımda onlara bakacağım fikirlerinizi almak istedim. Audi a4, a5 2.0 dizel, bmw 320 ied, ve mercedes c180 aklımdaki modeller birebir karşılaştırıp kıyaslayan oldumu? mercedes dışında ben diğerlerini direk kullanıp kıyaslama imkanı bulamadım fikirlerinizi bekliyorum inaigniadan sonra hangisini alıp mutlu olabilirim
        Bende manuel insignia vardı.bizde aynı muhabbetten dolayı eşime bi tane şehir içi için otomatik hyundai i10 aldık.Ama sonra pişman olduk.2 araba kasko 2 araba vergi 2 araba sigorta fazla geldi bize.Bende iki aracıda satmaya karar verdim.İnsignia satıldı eşimdeki hyundai satılmak üzere.Benimde insignadan farklı bi araç alma niyetim vardı ama insigniadan vazgeçemicem galiba.Beyaz 2016 1.6 dizel otomatik cosmo sport + çevre görüş paketi 2 olan bi aracı olan bayi bulsam hemen alıcam ama daha bulamadım.110 000 tl civarına çok güzel 2012 - 2013 bmw mercedes bulabilirsin ama ben cesaret edemedim işin türkçesi o yüzden tekrar insigniaya dönmek üzereyim.O kadar para veripte ikinci el almak istemedim.Birde insignia dizel cosmo hakketten süper araç.İçindeki geniş ekran olsun hayalet ekran olsun görsellik bakımından böyle başka araç bulamazsın.Saygılar. Allah yardımcın olsun
        2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

Açıkcası gönlümde a5 '.0 dizel sportback var ancak fiyatları fazla belki bmw 3 bulabılrım ikiside istediğim araçlar tip olarak hoşuma gidiyorlar. Ancak gerçekten insigniadan sonra o kadar fark vermeye değecek fark yaratırlarmı emin olamıyorum alıp mutsuz olmaktan korkuyorum. belkide değiştirmeden yola devam ederm

Yorum

bakın şöyle söyleyeyim, insigniadan sonra o kadar fark edecek arabalar bmw 5 serisi, audi A6 mercedes E serisi filan olmazsa, gidip a5 sportback filan alırsanız bir farkı olmaz pek, kendi sınıfında araçlarla farkı olmaz, aynı arabaya biner gibi hissedersiniz, 3 serisi c serisi filan aynı hissi verecektir, tek farkları arkadan itişleri ve de marka imajları, yoksa çok bi fark yok, insigniayı satarsanız ya E segmentine ya da işi abartıp F segmentine ya da mercedes CLS'ye filan geçerseniz, ya da spor tek kapı, cabrio, ferrari porsche tarzında bir araca geçerseniz fark olacaktır, yoksa muadilleri arasında dişe dokunur bir fark yok, yani bu arabayı satarsanız paraya kıymanız lazım, 3 katı para vermeniz lazım ki farklı bir araç sahibi olasınız

Yorum

Açıkçası bende son günlerde 2009 1.6 T 180 hp'lik insigniamı satıp yeni birşeyler almak istiyorum. En büyük nedeni aracımın 130bin km geçmiş olması. Malum ülkemizde belli bire km'den sonra araç satmak zorlaşıyor. Ama bana insignianın verdiği hazzı verecek bir araç için en az 80-90bin TL gibi bir rakam vermek gerekiyor. Bu da benim için şu aşamada zor gözüküyor. Büyük bir ikilem arasındayım bende.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emirkls
                Açıkcası gönlümde a5 '.0 dizel sportback var ancak fiyatları fazla belki bmw 3 bulabılrım ikiside istediğim araçlar tip olarak hoşuma gidiyorlar. Ancak gerçekten insigniadan sonra o kadar fark vermeye değecek fark yaratırlarmı emin olamıyorum alıp mutsuz olmaktan korkuyorum. belkide değiştirmeden yola devam ederm
                merhaba Babamda bmw f30 ed sportline var ara ara kullaniyorum bir insignia kullanicisi degilim ama nedense bmwden haz alamadim belkide otomatik olmasindan olabilir kendim şuan astra j (manuel ) kullanicisiyim şahsi fikrim o kadar para verilecekse birazda dolu bir arac olsun isterim bmw teknoloji yoksunu bir araç en basitinden suan c sinifi hemen hemen her aracta olan hız sabitleyici milyarca para dökülen bmw 3 serisinde opsiyon olarak satiliyor opelin en cok begendigim teknolojisinden biri olmazsa olmaz afl malesef bmw de yok yanlış anlasilmasin amacim bmw yi kötülemek degil işcilik malzeme kalitesi şanzuman olarak gayet basarili ama bence öyle aman aman bir aracta degil bana göre o rakamlari haketmiyor kisacasi ben full dolu bir insigniayı tercih ederdim şimdiden hayırlı olsun

Not:bu araclar içinde insignia dışında tercihim C180 amg olurdu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf23
                  Açıkçası bende son günlerde 2009 1.6 T 180 hp'lik insigniamı satıp yeni birşeyler almak istiyorum. En büyük nedeni aracımın 130bin km geçmiş olması. Malum ülkemizde belli bire km'den sonra araç satmak zorlaşıyor. Ama bana insignianın verdiği hazzı verecek bir araç için en az 80-90bin TL gibi bir rakam vermek gerekiyor. Bu da benim için şu aşamada zor gözüküyor. Büyük bir ikilem arasındayım bende.
                  tekrar düşük km'li insignia alın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    Orjinal yazı sahibi: yusuf23
                    tekrar düşük km'li insignia alın
                    Şuanki önceliğim o bakıyorum sağa sola

Yorum

Evet donanım azlığı benide rahatsz ediyor cidden sanrm o konuda a5 ön plana cıkıyor donanım olarak genelde yeterli araçlar görüyorum. Km olayıda ayrı bir konu benim araçta 90000 olmak üzere. Kararsızlık kötü şey

Yorum

130 bin km aslında yüksek bi km değil, bakımları düzgün yapılan motorlar 400 500 bin km rahat gider

Yorum

İşleniyor...
                        X