herkese iyi günler aracımı artık değiştirsem mi gibi bir düşüncem var eşim otomatik kullanabiliyor sadece. Ya ikinci bir araç alacağım şehir içi için ufak bir araç yada insigniamı verip bir kaç model var aklımda onlara bakacağım fikirlerinizi almak istedim. Audi a4, a5 2.0 dizel, bmw 320 ied, ve mercedes c180 aklımdaki modeller birebir karşılaştırıp kıyaslayan oldumu? mercedes dışında ben diğerlerini direk kullanıp kıyaslama imkanı bulamadım fikirlerinizi bekliyorum inaigniadan sonra hangisini alıp mutlu olabilirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insigniadan sonra alınabilecek araç
Collapse
X
-
Ynt: insigniadan sonra alınabilecek araç
Orjinal yazı sahibi: emirklsherkese iyi günler aracımı artık değiştirsem mi gibi bir düşüncem var eşim otomatik kullanabiliyor sadece. Ya ikinci bir araç alacağım şehir içi için ufak bir araç yada insigniamı verip bir kaç model var aklımda onlara bakacağım fikirlerinizi almak istedim. Audi a4, a5 2.0 dizel, bmw 320 ied, ve mercedes c180 aklımdaki modeller birebir karşılaştırıp kıyaslayan oldumu? mercedes dışında ben diğerlerini direk kullanıp kıyaslama imkanı bulamadım fikirlerinizi bekliyorum inaigniadan sonra hangisini alıp mutlu olabilirim2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ
Yorum
-
Açıkcası gönlümde a5 '.0 dizel sportback var ancak fiyatları fazla belki bmw 3 bulabılrım ikiside istediğim araçlar tip olarak hoşuma gidiyorlar. Ancak gerçekten insigniadan sonra o kadar fark vermeye değecek fark yaratırlarmı emin olamıyorum alıp mutsuz olmaktan korkuyorum. belkide değiştirmeden yola devam ederm
Yorum
-
bakın şöyle söyleyeyim, insigniadan sonra o kadar fark edecek arabalar bmw 5 serisi, audi A6 mercedes E serisi filan olmazsa, gidip a5 sportback filan alırsanız bir farkı olmaz pek, kendi sınıfında araçlarla farkı olmaz, aynı arabaya biner gibi hissedersiniz, 3 serisi c serisi filan aynı hissi verecektir, tek farkları arkadan itişleri ve de marka imajları, yoksa çok bi fark yok, insigniayı satarsanız ya E segmentine ya da işi abartıp F segmentine ya da mercedes CLS'ye filan geçerseniz, ya da spor tek kapı, cabrio, ferrari porsche tarzında bir araca geçerseniz fark olacaktır, yoksa muadilleri arasında dişe dokunur bir fark yok, yani bu arabayı satarsanız paraya kıymanız lazım, 3 katı para vermeniz lazım ki farklı bir araç sahibi olasınız
Yorum
-
Açıkçası bende son günlerde 2009 1.6 T 180 hp'lik insigniamı satıp yeni birşeyler almak istiyorum. En büyük nedeni aracımın 130bin km geçmiş olması. Malum ülkemizde belli bire km'den sonra araç satmak zorlaşıyor. Ama bana insignianın verdiği hazzı verecek bir araç için en az 80-90bin TL gibi bir rakam vermek gerekiyor. Bu da benim için şu aşamada zor gözüküyor. Büyük bir ikilem arasındayım bende.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emirklsAçıkcası gönlümde a5 '.0 dizel sportback var ancak fiyatları fazla belki bmw 3 bulabılrım ikiside istediğim araçlar tip olarak hoşuma gidiyorlar. Ancak gerçekten insigniadan sonra o kadar fark vermeye değecek fark yaratırlarmı emin olamıyorum alıp mutsuz olmaktan korkuyorum. belkide değiştirmeden yola devam ederm
Not:bu araclar içinde insignia dışında tercihim C180 amg olurdu
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf23Açıkçası bende son günlerde 2009 1.6 T 180 hp'lik insigniamı satıp yeni birşeyler almak istiyorum. En büyük nedeni aracımın 130bin km geçmiş olması. Malum ülkemizde belli bire km'den sonra araç satmak zorlaşıyor. Ama bana insignianın verdiği hazzı verecek bir araç için en az 80-90bin TL gibi bir rakam vermek gerekiyor. Bu da benim için şu aşamada zor gözüküyor. Büyük bir ikilem arasındayım bende.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Orjinal yazı sahibi: yusuf23Açıkçası bende son günlerde 2009 1.6 T 180 hp'lik insigniamı satıp yeni birşeyler almak istiyorum. En büyük nedeni aracımın 130bin km geçmiş olması. Malum ülkemizde belli bire km'den sonra araç satmak zorlaşıyor. Ama bana insignianın verdiği hazzı verecek bir araç için en az 80-90bin TL gibi bir rakam vermek gerekiyor. Bu da benim için şu aşamada zor gözüküyor. Büyük bir ikilem arasındayım bende.
Yorum
-
Evet donanım azlığı benide rahatsz ediyor cidden sanrm o konuda a5 ön plana cıkıyor donanım olarak genelde yeterli araçlar görüyorum. Km olayıda ayrı bir konu benim araçta 90000 olmak üzere. Kararsızlık kötü şey
Yorum
Yorum