Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia jant hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia jant hakkında

Arakdaşlar sizi hergün arahtsız ediyorum ama kusura bakmayı

2016 insignia almak üzereyim fakat üzerinde 20'' jant var bu sıkıntı yaratır mı.Ben hiç 20'' inch jant araba kullanmadın.Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

Resimler aşağıdaki linkte.Lastikler bunlar

http://i.hizliresim.com/D2JAD3.jpg

http://i.hizliresim.com/E8J0Dg.jpg
    2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Ynt: insignia jant hakkında

eski aracınızın jant ebatlarını bilemem ama benim eski aracım 16 lıktı. Şuanki 19 luk, belirgin bir şekilde istanbul yollarında olumsuz yönde konfor farkı yaşıyorum. özellikle bu hergün yedi ceddine söverek geçtiğim yerlerdeki çukurlar maalesef lastiğin daha esnemesine fırsat vermeden rahatsız edici oluyor. artık oralardan geçerken bende kıllığına duracak kadar yavaşlayıp öyle geçiyorum, aracımdan değerli değil. fakaaat eğer otobana girersem o ince yanaklı lastikler performans ve güven veriyor...
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

:/

Yorum

Büyük jant ve ince yanaklar görsellik harici araca hiç bir katkısı yok.Araç takoz gibi oluyor.Hele yolda hızlı iken çukura falan girerseniz arabayı kaldırıp hızlıca yere vurmuş gibi kütt diye ses yapıyor.
        Bu sınıf araçlarda biraz daha konfor odaklı jant lastik koysalar daha iyi olurdu.Ama sorun yok menun kalmazsanız aldıktan sonra lastikleri değiştirmek istediğinizde sizinle direk takas edecek hatta üstüne para verecek kullanıcılar bulabilirsiniz.
        Alın deneyin en kötü değişir yolunuza bakarsınız.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Arkadaşım herkes böyle bir jant almak ister alamaz,sende bulmuşsun zararı olurmu diye soruyon.hiç kaçırma bence
          1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Yorum

selamlar aynı jant bende var çukurlardan kucuk jant ta olsa buyuk jant ta olsa yavas geciyorum görsellik acısından kendine baktıran bir jant otobanda kullanıyorum genelde aracımı şehir içinde gezdiğim zamanlarda da benı rahatsız edicek ses gelmedi bana göre dezavantajı lastik alıcagım zaman olacak ihihi arabayı aldıgımdan beri ilk gören jantları çok güzeldi demesi inşallah hayırlısı olur ben sport + stil paket 108.700 e aldım aracımı aralık ayında size de şimdi den hayırlı olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serhatart
              selamlar aynı jant bende var çukurlardan kucuk jant ta olsa buyuk jant ta olsa yavas geciyorum görsellik acısından kendine baktıran bir jant otobanda kullanıyorum genelde aracımı şehir içinde gezdiğim zamanlarda da benı rahatsız edicek ses gelmedi bana göre dezavantajı lastik alıcagım zaman olacak ihihi arabayı aldıgımdan beri ilk gören jantları çok güzeldi demesi inşallah hayırlısı olur ben sport + stil paket 108.700 e aldım aracımı aralık ayında size de şimdi den hayırlı olsun
              Benim için hayırlı olacaksa olsun inşallah. cümlemiz için

Yorum

Bu araçta spor paket, 20 inç jant haricinde ne var, bir de mahsuru yoksa ne fiyat verdiler?
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                  Büyük jant ve ince yanaklar görsellik harici araca hiç bir katkısı yok.Araç takoz gibi oluyor.Hele yolda hızlı iken çukura falan girerseniz arabayı kaldırıp hızlıca yere vurmuş gibi kütt diye ses yapıyor.
                  Bu sınıf araçlarda biraz daha konfor odaklı jant lastik koysalar daha iyi olurdu.Ama sorun yok menun kalmazsanız aldıktan sonra lastikleri değiştirmek istediğinizde sizinle direk takas edecek hatta üstüne para verecek kullanıcılar bulabilirsiniz.
                  17" jantlı Insignia'nın ... başı ayrı oynuyor yolda küçük jant-kalın lastik yanağı ile araç çok esniyor ve savruluyor, jantın tek özelliği görsellik değil yol tutuşa gerçekten katkısı var.
                  InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                    17" jantlı Insignia'nın ... başı ayrı oynuyor yolda küçük jant-kalın lastik yanağı ile araç çok esniyor ve savruluyor, jantın tek özelliği görsellik değil yol tutuşa gerçekten katkısı var.
                    Evet ama ortası yani 18 '' görsel,konfor ve yol tutuş olarak tatmin edecektir.Birde flexride olursa zaten tutunma sorunu pek olmayacaktır.İnsan bu sınıf aracı öncelikle konfor için alıyor en azından benim öncelikli beklentim o .Tabiki görsellik ve yol tutuş önemli ama bu sınıfta olan araçların baz donanımı bile yeterli yol tutuşu sunuyor.
                    Tamamen zevk meselesi açıkçası 10 sene önce olsa bende 20 '' jantları isterdim.
                    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                      Bu araçta spor paket, 20 inç jant haricinde ne var, bir de mahsuru yoksa ne fiyat verdiler?
                      fazladan bose ses sistemi , koltuk ısıtma , baldır desteği varmış.Sunroof zaten dahilmiş sporta.115,500 fiyat verdiler araca.Araç süperde ben sport ve çevre görüş paketi olan bi cozmo istiyorum ama bulamadım yaw

Yorum

Abicim sen aracı bu jantlarla al şayet memnun kalmaz isen bende 18 jant var cosmo jantı yeni model üzerinde de pirelli lastikler var 10 bin km yol yaptım üzerinede bakarız bişeyler veririz anlaşırız..bende jant konusunda tereddütlüydüm yüksek inç jant ince yanak lastik alsam nasıl olur dye ama doğru düzgün binmiyoruz araçlarımıza keşke byük jant alsaydım dedim..şaka bi yana takastan kasıtım içiniz rahat olsun yukarda yazılmış zaten beğenmezsniz en kötü ihtimal değiştirirsiniz hatta üzerine para alırsınız

Yorum

İşleniyor...
                        X