İyi günler insignia severler
İnsignia mı vitesli diye sattım ve niyetimde otomatik almak var.Opelin sitesinde insignia konfigürator den aracı oluşturduğumda 117 000 lik bi fiyat çıkıyor.Bayiler bu fiyatımı baz alıyor yoksa onların da kendine göre bi hesabı kitabı var mı.Gerçi hangi bayiye sorduysam ellerindeki araçlarda çevre görüş paketi 2 yok.Aşağıda özellikleri ve fiyatları belirttim.Bi fikir verin yardımcı olun hele
2016 cosmo 1.6 dizel otomatik beyaz cosmo : 111.934.00 tl
Sunroof : 2.180,17 tl
Çevre Görüş Paket 2 : 3.107,14
TOPLAM : 117.221,31 TL
Çevre Görüş Paket 2 içeriği
Adaptif Hız Sabitleyici (Stop&Go)
Isı Yalıtımlı Ön Cam
Takip Mesafesi Göstergesi
Trafik İşareti Tespit Sistemi
Çarpışma Önleyici Fren Sistemi
Ön Çarpışma İkazı
Şerit İhlali Uyarı Sistemi
Son olarakda üzerinde bulunan 8' lik ekrana navigasyon yüklenebiliyor mu.Cevap verenlere şimdiden teşekkürler
İnsignia mı vitesli diye sattım ve niyetimde otomatik almak var.Opelin sitesinde insignia konfigürator den aracı oluşturduğumda 117 000 lik bi fiyat çıkıyor.Bayiler bu fiyatımı baz alıyor yoksa onların da kendine göre bi hesabı kitabı var mı.Gerçi hangi bayiye sorduysam ellerindeki araçlarda çevre görüş paketi 2 yok.Aşağıda özellikleri ve fiyatları belirttim.Bi fikir verin yardımcı olun hele
2016 cosmo 1.6 dizel otomatik beyaz cosmo : 111.934.00 tl
Sunroof : 2.180,17 tl
Çevre Görüş Paket 2 : 3.107,14
TOPLAM : 117.221,31 TL
Çevre Görüş Paket 2 içeriği
Adaptif Hız Sabitleyici (Stop&Go)
Isı Yalıtımlı Ön Cam
Takip Mesafesi Göstergesi
Trafik İşareti Tespit Sistemi
Çarpışma Önleyici Fren Sistemi
Ön Çarpışma İkazı
Şerit İhlali Uyarı Sistemi
Son olarakda üzerinde bulunan 8' lik ekrana navigasyon yüklenebiliyor mu.Cevap verenlere şimdiden teşekkürler
Yorum