Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia'sız birini İnsignia'landırmaya yardım.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia'sız birini İnsignia'landırmaya yardım.

Merhaba değerli insignia sahipleri,
    Tanışma başlığı altında da ufaktan bahsetmiştim. Aracımı değiştireceğim ve 2.el insignia da karar kıldım. (diğer seçeneklerim segmenti alakasız ama ix35 ve sportage idi)q

Makyajlı kasa insignia ile önceki kasa insignia arasında siz değerli arkadaşların fikirlerine başvurmak istedim.

Öncelikle 1,4 alacağım yakıttan dolayı. Lpg ye karşıyım.

Bildiğim kadarıyla 1.4 te cosmo yok, bu sebeple Edition elegance bakıyorum.
    Eski kasalar da yeni stil paketle almak en mantıklısı. Ancak makyajlı kasada var olan anahtarsız giriş ve çalıştırma, dış görünümdeki ufak farklar ayrıca iç konsol farkı ve forumdan edindiğim bilgiye göre önce ki kasaya göre bazı sorunların giderilmesi beni yeni kasaya çekiyor. Ve bildiğim kadarıyla ye kasada afl yok.(Edition elegance için söylüyorum)
    Tabi yeni kasalar biraz daha fazla fiyat olarak.

Kısacası 2-5 bin arası fark için makyajlı kasa almak mı yoksa eski (eski dediğime bakmayın önceki kasayı belirtmek için) kasa mı almak daha mantıklı.

Özellikler olarak birbirlerinden farkları nelerdir gibi konularda konuşmak istedim.

Şimdiden vereceğiniz cevaplar ve yorumlar için teşekkür ederim.
    İyi forumlar.

Ynt: İnsignia'sız birini İnsignia'landırmaya yardım.

Bence yeni kasa dah mantıklı

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

3,e-5,e bakmayın (Tabiki imkanlarınız dahilinde) yeni kasa olursa daha iyi olur...

Yorum

Makyajli kasadaki baz jantlari, küçük multimedya ekrani ve dokunmatik klima butonlarini begenmemekle birlikte her zaman yeni arac daha iyidir. Makyajli kasadaki arka stoplarin arasina uzanan krom detayi cok begeniyorum. Afl olmasa bile mercekli farlar led gunduzler yenilenmis Ön görunus daha modern.Sanirim bu iki tercihiniz arasinda en az 7-8 bin fark olacaktir. Temiz 1.4T'yi 55-56bin civarina bulunabilirken makyajli baz araci 63'ten asagi almak mumkun olmaz diye tahmin ediyorum. Karar sizin

Yorum

Aslına bakarsanız benimde beğenmedim 3 noktaya değinmişsiniz. Jant ve ekranı sonra değiştirebilirim diye düşündüm.ilerleyen tarihte tabi.
          Kayda değer başka fark var mıdır acaba benim bilmediğim. Bu şartlarda yeni olan daha mantıklı.

Yorum

İşleniyor...
          X