Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia ses sistemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia ses sistemi

Arkadaşlar 2009 insigniama ses sistemi yapmayı düşünüyorum ancak kapılarla oynamayıp direk 2000 bass 3000 lik amfi düşünüyorum çünkü kapı içlerimin yeterli olduğunu düşünüyorum. Daha önce yapan arkadaş varsa yardimci olabilirmi yada düşüncemin doğru olup olmadığı hakkında yardimci olursaniz sevinirim .

Ynt: insignia ses sistemi

Orjinal yazı sahibi: mosumer
    Arkadaşlar 2009 insigniama ses sistemi yapmayı düşünüyorum ancak kapılarla oynamayıp direk 2000 bass 3000 lik amfi düşünüyorum çünkü kapı içlerimin yeterli olduğunu düşünüyorum. Daha önce yapan arkadaş varsa yardimci olabilirmi yada düşüncemin doğru olup olmadığı hakkında yardimci olursaniz sevinirim .
    İşte benim gibi düşünen bir arkadaş daha... İnşallah konu tecrübeli bir arkadaşın gözüne çarpar da cevabını buluruz.. ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aliuluer
      Orjinal yazı sahibi: mosumer
      bende aynı konudan muzdarip,sessiz bekleyiş içinde olan biriyim.merakla bekliyorum.

İşte benim gibi düşünen bir arkadaş daha... İnşallah konu tecrübeli bir arkadaşın gözüne çarpar da cevabını buluruz.. ihihi
      1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Yorum

Aracımda kullandığım bass ve anfiyi önerebilirim. Kapılara hiç dokunmadan sadece bass eklemekle istediğim gibi kaliteli ses alabiliyorum. İmzamda bulunan linkten kullandığım ürünlere bakabilirsiniz.

Yorum

Tesisat yaparken kapı içleriyle oynamazsan tesisat yapmanın anlamı kalmıyor kapılara ınfinity focal yada pıoneer kullanabilirsin jbl digital amfi pioner bas butcenız ne kadar
          [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

İnsignia kapı kolonları kaliteli degıl mid şart
            [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

insignianın kendi hoparlörleri de yeterli güçte değil, sesi biraz fazla açınca sesi kötü çıkıyor, teyp güçlü ama hoparlörler yetersiz, benim size tavsiyem, ön tweeter, ön kapı, arka kapılardaki hoparlörler, başka bir yeri kesmeden o boşluğa bir tweeter da yerleştiriyorlar, aracı kesip biçmiyosunuz yani, ve bagaja da slim subwooferları yerleştirin, bir de anfi ile desteklerseniz gayet hoş bir sisteme sahip olursunuz, bu işlem de en fazla 2500 lira civarlarına mâl olur

Yorum

Kapı kolonları çok iyi değil evet ama güzel bir ekolayzır ayarı ve ufaktan bass eklentisiyle beraber biraz daha kaliteli ses alınabiliyor.

Yorum

Ya ben araç içi ses kalitesinden çok memnunum sadece baslı müziklerde arkadan one doğru vurucak bi bass istiyorum. Şuan elimde 1000 lik pioner bass 2000 likte amfi var bunları aracıma taktırsam istediğimi kaliteyi alabilirmiyim daha önce böyle bir yarı sistem yapmış arkadaşımız varmı. Ben suan 1000 tl ye yaptiracagim kompenat sisteminden çok daha iyi ses alıyorum aracımın içinde sadece demek istediğim bazı özel şarkılarda bass ın gücünü hissetmek .

Yorum

Evet istediğiniz gibi şarkılardak bassları hissedilir derecede arttıracaktır. Sizin dediğiniz gibi sadece anfi ve bass var benim aracımda da çok memnunum.

Yorum

Artık sağlıklı bir kafa ile pek gezemediğimden olsa gerek; ses fazla açılınca genelde başım ağrıyor.

Yine de arada bass sesleri karnımda birazcık hissetmek istediğim anlarda sistemin pek de güçlü olmadığını görüyorum, bu konuda eski Ford araçlarım ve kardeşimdeki Golf daha tatminkar.

Muhtemelen kendinden amfili bir slim Pioneer sub bu konuda bana çözüm sunacaktır.

2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Kapilarda kullanilan hoparlorler pek kaliteli degil. Ben eski Insignia aracimda 4 kapidaki hoparlorleri Alpine crossover li midbass larla degistirmistim. Subwoofer olarak da Yine Alpine in Sbg 1244 secmistim. Bu sekilde doyurucu bir ses elde etmistim. Ancak dikkat edilmesi gereken konu, subwoofer cikisli bir cihaz kullanmak cok daha verimli sonuclar verecektir. Benim Cyclone da ayrica subwoofer cikisi olmadigindan bass lari istedigim gibi ayarlayamiyordum. Kullandiginiz subwoofer kapali tip bir hoparlor olursa ses daha derin ve disaridan daha az duyulan bir yapida oluyor. Boylelikle kirmizi isikta durdugunuzda sesi kismak ve apaci modundan kurtulmak zorunda kalmiyorsunuz.
                        1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

Hoparlörlerin değişimi için kapı içlerinin sökülmesi gerekmese muhtemelen düşünürdüm, burda iyi bir usta yok, servis de yok.
                          2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                          X