Ben 700-750 gibi bir fiyatı sigortacıya girmeden kafadan kabullenmiştim. 404 lirayı duyunca geçen yıl 162 liraya sigorta yaptirdigimi unutup ucuz diye sevindim.
Bana trafik sigortası 1001 lira çıktı. Anadolu sigorta.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Bizim araç eşimin üzerine, 2015 ekim ayında Astra J'de 229TL olan sigortayı 259TL'ye yenilemiştik, 2016 Ocak sonunda Astra'yı satıp İnsignia'yı alırken 450TL'ye yaptırdık. Açıkçası plaka ruhsat işlemleri için aceleye geldi, belki pazarlıkla bir miktar daha düşürülebilirdi.
Sigorta Şirketi Generali
İkamet İstanbul
Araç eşimin adına, ehliyeti yaklaşık 14-15 yıllık
Bende bu hafta 650 tl ye yaptırdım. 3. Senem Aracın kaydı kazası yok Bu gelirler ile ihya olurlar artık. Yüzde üçyüz hatta üç bin Artış için geçmiş dönemde Yunanistan gibi krize girmiş olmaları Lazım bu şirketlerin. Bunların hepsi yabancı ve bu paralar dışarı gidiyor. Cep tel ithalatına bakana kadar bu çıkan kanunlara baksınlar.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Rekabet kurulu incelemeye aldı bu artışları, soruşturma açıldı, şimdi bu firmalar ceza yerse, o parayı da çıkarmak için yine zam yaparlar, seneye 2.000 lira falan öderiz artık.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum