Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Zorunlu Trafik Sigortası Hk.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Hk.

Resmen soygun yapılıyor.
    .
    Ya bundan önce sigorta şirketleri zararına çalışıyordu, hayır olsun diye dükkanı kapatmıyorlardı ya da şu anda sigorta şirketleri inanılmaz bir kar elde ediyor.
    .
    1 yıl öncesinde 200-500tl olan sigorta ücreti, bugün 400-1500 tl ye çıkıyor ve sigorta şirketleri son 10 yılda zarar ettiği için, artık zarar etmesin diye böyle bir düzenleme yapıldığı söyleniyor. 10 yılın zararını komple geri alacaklar sanırım.
    .
    Kaldı ki bu olaylar olana kadar neredesiniz?? Bulunduğum ilde yeşil ışık yanınca geçmek mümkün değil. En az 3-4 sn beklemen gerekiyor çünkü kırmızı yanan sürücüler son sürat kırmızıda geçmeye çalışıyor. Sende yeşil yandı diye geçersen al sana kaza. Sonra vay efendim kaza oranı yüksek o yüzden tazminat çok, sigorta pahalı. Yap kırmızı ışığın cezasını 500 milyon, hız sınırını 1000 tl, kes cezasını kırmızıda geçenin, hızı aşanın bak sigortaların primi nasıl düşüyor. Gerçek ehliyet sınavları yap, işin hakkını veremeyen sürücüyü yola çıkarma, insanları kaldırımda yürümesi, yaya yol vermesi konusunda bilinçlendir... İnsanlar ne sinyal veriyor, ne emniyet kemeri kullanıyor, ne de canının kıymetini biliyor. Önünde üst geçit var oradan geçmiyor, 20-30mt yürüyüp yolun ortasına çekilen ve amacı yayaları korumak olan ama zorlanarak arası açılmış demir çitlerden kafasını sokuyor.
    .
    Bizde mantık böyle işliyor. Önce kaza olsun, insanlar ölsün, sonra biz milletten topladığımızla onlara tazminat öderiz. Sonuç; insanlar hem canından oluyor, hem malından, hem de parasından.
    .
    birgün birisine yaptığın işi yapma, böbrek yetmezliği hastası olursan ömür boyu diyalize girersin dedim. Aldığım cevap; bişey olmaz diyaliz arabası eve kadar geliyor. ((:
    Olay bu kadar basit: ölsün bişey olmaz nasılsa sigorta tazminatını ödüyor.
    İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maxut
      Resmen soygun yapılıyor.
      .
      Ya bundan önce sigorta şirketleri zararına çalışıyordu, hayır olsun diye dükkanı kapatmıyorlardı ya da şu anda sigorta şirketleri inanılmaz bir kar elde ediyor.
      .
      1 yıl öncesinde 200-500tl olan sigorta ücreti, bugün 400-1500 tl ye çıkıyor ve sigorta şirketleri son 10 yılda zarar ettiği için, artık zarar etmesin diye böyle bir düzenleme yapıldığı söyleniyor. 10 yılın zararını komple geri alacaklar sanırım.
      .
      Kaldı ki bu olaylar olana kadar neredesiniz?? Bulunduğum ilde yeşil ışık yanınca geçmek mümkün değil. En az 3-4 sn beklemen gerekiyor çünkü kırmızı yanan sürücüler son sürat kırmızıda geçmeye çalışıyor. Sende yeşil yandı diye geçersen al sana kaza. Sonra vay efendim kaza oranı yüksek o yüzden tazminat çok, sigorta pahalı. Yap kırmızı ışığın cezasını 500 milyon, hız sınırını 1000 tl, kes cezasını kırmızıda geçenin, hızı aşanın bak sigortaların primi nasıl düşüyor. Gerçek ehliyet sınavları yap, işin hakkını veremeyen sürücüyü yola çıkarma, insanları kaldırımda yürümesi, yaya yol vermesi konusunda bilinçlendir... İnsanlar ne sinyal veriyor, ne emniyet kemeri kullanıyor, ne de canının kıymetini biliyor. Önünde üst geçit var oradan geçmiyor, 20-30mt yürüyüp yolun ortasına çekilen ve amacı yayaları korumak olan ama zorlanarak arası açılmış demir çitlerden kafasını sokuyor.
      .
      Bizde mantık böyle işliyor. Önce kaza olsun, insanlar ölsün, sonra biz milletten topladığımızla onlara tazminat öderiz. Sonuç; insanlar hem canından oluyor, hem malından, hem de parasından.
      .
      birgün birisine yaptığın işi yapma, böbrek yetmezliği hastası olursan ömür boyu diyalize girersin dedim. Aldığım cevap; bişey olmaz diyaliz arabası eve kadar geliyor. ((:
      Olay bu kadar basit: ölsün bişey olmaz nasılsa sigorta tazminatını ödüyor.
      olayı çok net özetlemişsiniz
      2011 1.6T Cosmo + Sunroof

Yorum

Sigorta süresi dolmak üzere.
        Ufukta indirim filan görünmüyor mu? rolleyes
        Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Benim geçen sene 241 liraydı. Dün yeniledim 640 lira çıktı. 8-9 yıldır araç sahibiyim kayıtlarda hiç kazam yok ve hiç gününü geçirmedim ve ayrıca 8 sene sigortacılık yapmış biri olarak bu rakam hiç yakışmadı
          İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Ben geçen sene 162 liraya yaptırmıştım. Şimdiki rakamlar ise ürkütücü.

Yorum

Mevcut sigorta devam ederken fiyat alabiliyor muyuz yenisi için?
              2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Yorum

Denedim. Vermemişlerdi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emperor
                    Mevcut sigorta devam ederken fiyat alabiliyor muyuz yenisi için?
                    Sigorta bitiş tarihine 1 ay dan daha az zaman kalırsa teklif veriyorlar.
                    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Teşekkür ederim..iki poliçe birleşicek muhabbeti dönüyor öyle olsa daha mı iyi olur acaba.1000-1500 nedir.insana araba sattırır bu fiyatlar
                      2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

1 ay kuralını öğrendiğim iyi oldu. Artık sigorta şirketinden fiyat alabilirim. Teşekkürler.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İyi akşamlar arkadaşlar, eşiminin adına kayıtlı olan aracın devrini yaptırdıktan sonra sigorta fiyatında çok ciddi bir düşüşle 790 TL'ye 4 taksitte yaptırdık.

Yorum

Burada Doğa Sigorta'yı duydum, fiyat uygunmuş dedim, 2005 subaru'ya fiyat aldım 3.500 lira çıktı, 778 TL'ye başka bir yerden yaptırdım.
                            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bu gün sorgulamada sigorta ücreti 404 lira çıktı.
                              Fiyatlarda düşme var galiba.

Yorum

şubatta 571 tl ye yaptırdım ..

Yorum

İşleniyor...
                                X