beyler kolay gelsin. yazlık lastik için toyo, dunlop ve mishelin arasında kaldım. toyo ve dunlop hakkında tecrübesi olan arkadaşlar paylaşımda bulunursa sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yazlık lastik seçimi
Collapse
X
-
Ynt: yazlık lastik seçimi
Dunlop SP Sport Maxx TT 205/50/17'yi yaklaşık 75bin km kullandım. Kevlar ile güçlendirilmiş sağlam bir lastiktir. Jant bile eğdim ama lastik hiç balon yapmadı. Sert olmasına rağmen çok iyi yol tutuşu vardır. Yakıtı fazla yaktırır ama uzun süre kulanacağınız için lastikten kar edersiniz. Şu an üretiliyor mu piyasada bulunabiliyor mu bilmiyorum. Daha iyi modelleri çıktığına eminim.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
-
Michelin sessiz ve yumuşaktır balon riski olan bir lastiktir
Dunloop hafif serttir ve güzeldir
Toya kullanmadım
Eğer ucuz ve sessiz ve yumuşak ve ekonomik bir lastik düşünüyorsan Kumho alabilirsin
Şuan ben Pirelli Pzero Nero Kullanıyor um 19" sessiz yumuşak ve 6 ay balona karşı garantisi var hayatımda ilk defa bir çukura sert girdim ve balon yaptı sorgusuz sualsiz garantiden değişti
Aşağıdaki siteden lastiklerini bul ve test sonuçlarına bak sana yol gösterir.
http://www.tyrereviews.co.uk/
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: jamokaLastik konusu açılmışken, lastikleri normal hava ilemi şişirmeli yoksa nitrojen dedikleri gaz ilemi....
Aşağıdaki linki incelerseniz kafanızdaki soru işaretleri kalkacaktır
http://insigniateam.com/forum/index....16224#msg16224
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragon6th gear mıydı neydi orada nitrojen ve hava basılmış lastik karşılaştırması vardı, hiç fark çıkmadı sonuç olarak aldatmaca olduğu sonuçta atmosferin zaten %78'sinin azot (nitrojen) olduğu söylenmişti.
Yorum
-
Kusura bakmayın müsait olamadım epeydir. Yorumlar için teşekkür ederim. Fatih Bey Kumho ya bakacağım yeni alan arkadaş baya hesaplı almış. Biraz kullanımdan sonra daha net fikir vereceğinden eminim. Araştırmaya devam. Mishelin pilot sport 4 var bir de pahalı ama yabancı sitelerde baya beğenilmiş. Ses seviyesi 71 diyor. Dunlop 68
Yorum
-
lassa alabilirsiniz, güzel lastik, bridgestone ile kalite konusunda yarışıyor, ama michelin pilot sport çoğu spor araçta kullanılan çok kaliteli bir lastik, ama fiyatı da ona göre, benim üzerinde bridgestone vardı, değiştirmeden aracı sattım, satmasaydım ya lassa alacaktım ya da michelin, şu anda mercedesimde michelin primacy var, çok sessiz ve konforlu bir lastik, 225/45/17 245/40/17 ölçülerinde, bu lastikten de çok memnunum
Yorum
-
245 45 18 Michelin Primacy 3 yazlık ve 225 55 17 Michelin CrossClimate 4 mevsim kullanıyorum.
Primacy 3 her manada standart üstü özellikler sergileyen güzel bir lastik ancak kullanım stili sürücüden sürücüye çok değişken birşey olduğu için lastik önermek zor. Sportif sürüş, daha yüksek limitler ve keskin tepkiler bekleniyorsa Michelin in yeni Pilot Sport 4 ü alınabilir, ayrıca Continental Sport Contact 5 de çok kaliteli bir lastiktir.
4 mevsim lastiği CrossClimate ise -daha küçük ebatlarının da etkisi ile- Primacy 3 den sonra kalkış performansı, tüketim ve özellikle yol sesi konusunda oldukça iyi geliyor, öyleki havalar ısındığında da Primacy 3 lere geçmek için pek acele etmeyeceğim gibi.2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: fuatuKusura bakmayın müsait olamadım epeydir. Yorumlar için teşekkür ederim. Fatih Bey Kumho ya bakacağım yeni alan arkadaş baya hesaplı almış. Biraz kullanımdan sonra daha net fikir vereceğinden eminim. Araştırmaya devam. Mishelin pilot sport 4 var bir de pahalı ama yabancı sitelerde baya beğenilmiş. Ses seviyesi 71 diyor. Dunlop 68
Yorum
Yorum