Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yazlık lastik seçimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yazlık lastik seçimi

beyler kolay gelsin. yazlık lastik için toyo, dunlop ve mishelin arasında kaldım. toyo ve dunlop hakkında tecrübesi olan arkadaşlar paylaşımda bulunursa sevinirim.

Ynt: yazlık lastik seçimi

Dunlop SP Sport Maxx TT 205/50/17'yi yaklaşık 75bin km kullandım. Kevlar ile güçlendirilmiş sağlam bir lastiktir. Jant bile eğdim ama lastik hiç balon yapmadı. Sert olmasına rağmen çok iyi yol tutuşu vardır. Yakıtı fazla yaktırır ama uzun süre kulanacağınız için lastikten kar edersiniz. Şu an üretiliyor mu piyasada bulunabiliyor mu bilmiyorum. Daha iyi modelleri çıktığına eminim.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

teşekkür ederim yorum için. dunlop un spotmax rt modeli iyi gibi duruyor. Mishelin pilot spor 3 kullanan var mı acaba o nasıl?

Yorum

Merhaba Sali gunu Kumho Ku39 245/45/18 100Y XL lastikleri 290TL/Adet olarak aldim, henuz fazla kullanmadigim icin cok bir fikrim yok ancak cikarttigim Michelin kis lastiklerinden cok daha sessiz

Yorum

Michelin sessiz ve yumuşaktır balon riski olan bir lastiktir

Dunloop hafif serttir ve güzeldir

Toya kullanmadım

Eğer ucuz ve sessiz ve yumuşak ve ekonomik bir lastik düşünüyorsan Kumho alabilirsin
          Şuan ben Pirelli Pzero Nero Kullanıyor um 19" sessiz yumuşak ve 6 ay balona karşı garantisi var hayatımda ilk defa bir çukura sert girdim ve balon yaptı sorgusuz sualsiz garantiden değişti

Aşağıdaki siteden lastiklerini bul ve test sonuçlarına bak sana yol gösterir.

http://www.tyrereviews.co.uk/

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

245/45/18 Dunlop almıştım. Ocak ayında 300TL/Adet. İyi gibi şimdilik...

Yorum

Lastik konusu açılmışken, lastikleri normal hava ilemi şişirmeli yoksa nitrojen dedikleri gaz ilemi....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jamoka
                Lastik konusu açılmışken, lastikleri normal hava ilemi şişirmeli yoksa nitrojen dedikleri gaz ilemi....
                Bu konu tartışılır bir konu ama genel kanı Nitrojen basmanı biraz daha artıları olması yönünde ama dediğim gibi tartışılır

Aşağıdaki linki incelerseniz kafanızdaki soru işaretleri kalkacaktır

http://insigniateam.com/forum/index....16224#msg16224

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Eyvah... Tam bir tartışma konusuymuş.....Teşekkür ederim....

Yorum

6th gear mıydı neydi orada nitrojen ve hava basılmış lastik karşılaştırması vardı, hiç fark çıkmadı sonuç olarak aldatmaca olduğu sonuçta atmosferin zaten %78'sinin azot (nitrojen) olduğu söylenmişti.
                    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                      6th gear mıydı neydi orada nitrojen ve hava basılmış lastik karşılaştırması vardı, hiç fark çıkmadı sonuç olarak aldatmaca olduğu sonuçta atmosferin zaten %78'sinin azot (nitrojen) olduğu söylenmişti.
                      aynı programı bende izledim. detaylı güzel bir test yaptılar. sonuç olarak nitrojenin bir faydası çıkmadı.

Yorum

Kusura bakmayın müsait olamadım epeydir. Yorumlar için teşekkür ederim. Fatih Bey Kumho ya bakacağım yeni alan arkadaş baya hesaplı almış. Biraz kullanımdan sonra daha net fikir vereceğinden eminim. Araştırmaya devam. Mishelin pilot sport 4 var bir de pahalı ama yabancı sitelerde baya beğenilmiş. Ses seviyesi 71 diyor. Dunlop 68

Yorum

lassa alabilirsiniz, güzel lastik, bridgestone ile kalite konusunda yarışıyor, ama michelin pilot sport çoğu spor araçta kullanılan çok kaliteli bir lastik, ama fiyatı da ona göre, benim üzerinde bridgestone vardı, değiştirmeden aracı sattım, satmasaydım ya lassa alacaktım ya da michelin, şu anda mercedesimde michelin primacy var, çok sessiz ve konforlu bir lastik, 225/45/17 245/40/17 ölçülerinde, bu lastikten de çok memnunum

Yorum

245 45 18 Michelin Primacy 3 yazlık ve 225 55 17 Michelin CrossClimate 4 mevsim kullanıyorum.

Primacy 3 her manada standart üstü özellikler sergileyen güzel bir lastik ancak kullanım stili sürücüden sürücüye çok değişken birşey olduğu için lastik önermek zor. Sportif sürüş, daha yüksek limitler ve keskin tepkiler bekleniyorsa Michelin in yeni Pilot Sport 4 ü alınabilir, ayrıca Continental Sport Contact 5 de çok kaliteli bir lastiktir.

4 mevsim lastiği CrossClimate ise -daha küçük ebatlarının da etkisi ile- Primacy 3 den sonra kalkış performansı, tüketim ve özellikle yol sesi konusunda oldukça iyi geliyor, öyleki havalar ısındığında da Primacy 3 lere geçmek için pek acele etmeyeceğim gibi.
                            2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fuatu
                              Kusura bakmayın müsait olamadım epeydir. Yorumlar için teşekkür ederim. Fatih Bey Kumho ya bakacağım yeni alan arkadaş baya hesaplı almış. Biraz kullanımdan sonra daha net fikir vereceğinden eminim. Araştırmaya devam. Mishelin pilot sport 4 var bir de pahalı ama yabancı sitelerde baya beğenilmiş. Ses seviyesi 71 diyor. Dunlop 68
                              Dun araci test ve gezi amacli esimle Edirne'ye gidip geldik, aracta daha once Michelin kis lastikleri vardi, bunlardan sonra cok sessiz geldi. (Giderken 140km donuste 2 kez 3-4dk 200km ustu hiz genelde 120km hiz da kullandik ) Hava gunesli oldugu icin islak zemin icin ve fren performansi icin yorum yapamayacagim.

Yorum

İşleniyor...
                              X