Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2015 SPORT AT6 AFL+ İNTELLİNK ÜZERİNDEN SÜRÜŞE DUYARLI AYDINLATMA SİSTEMİ AYARI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2015 SPORT AT6 AFL+ İNTELLİNK ÜZERİNDEN SÜRÜŞE DUYARLI AYDINLATMA SİSTEMİ AYARI

Yeni araç alacaklara aydınlatıcı olmak, tecrübeli arkadaşlarımızın önerilerini almak için kendimce farklı gördüğüm özellikleri videoya çekerek paylaşmak istiyorum.

Bu videoda İntellink R700 cihazımdan araç ayarları içerisinden aydınltma ayarları sonucunda nasıl bir sonuç verdiğini göstermek istedim.

İki tür ayar var orada; birincisi " Köşe ve Viraj Aydınlatması " , ikincisi " Akıllı Işık Dağılımı "...

Lütfen yanlışım varsa düzeltin.. Akıllı ışık dağılımında far mercekleri biraz daha alçalıyor ve dışa doğru 8° lik açıyla kaldırımları aydınlatıyor. Yine yanlış olmasın yayaları ve kaldırımları daha rahat görmek için. Seviyorum bu özelliği şehir içinde güzel oluyor..

İkincisi Köşe ve Viraj Aydınlatması.. Bunda da ( videoda fark edeceksiniz ki ) mercekler ortada toplanıyor ve daha yukarı kalkıyor.. Malumunuz AFL+ farda 8 farklı otomatik far modu var..

Ayrıca ilerleyen zamanlarda far yıkama hakkında video paylaşıcam inşallah..

Herkese iyi forumlar..

https://youtu.be/sEk03hPdjgc

Ynt: 2015 SPORT AT6 AFL+ İNTELLİNK ÜZERİNDEN SÜRÜŞE DUYARLI AYDINLATMA SİSTEMİ AYARI

Paylasim icin tesekkurler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ynt: 2015 SPORT AT6 AFL+ İNTELLİNK ÜZERİNDEN SÜRÜŞE DUYARLI AYDINLATMA SİSTEMİ AYARI

Ah ahhh.. "AFL candır" dedirtiyor bu görüntüler. Maşallah aracınızada, teşekkürler paylaşım için.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Paylasim icin tesekkurler
        Teşekkürler Reis..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
          Ah ahhh.. "AFL candır" dedirtiyor bu görüntüler. Maşallah aracınızada, teşekkürler paylaşım için.
          Ben teşekkür ederim Uğur bey.. clapclap oleyy

Yorum

Güzel paylaşım teşekkürler..Bunu yıllar once ilk insignia gördüğümde bir iç çekmiştim bende bi gün sahip olabilecekmiyim diye

1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: harunozer59
              Güzel paylaşım teşekkürler..Bunu yıllar once ilk insignia gördüğümde bir iç çekmiştim bende bi gün sahip olabilecekmiyim diye

Çok kaliteli video olmasa da en azından bilgilendirmeye çalışıyorum.. Ben teşekkür ederim.. Rabbim neler nasip ediyor sen yeter ki iste..

Yorum

Peki ideal olan hangi seçenek sizce. bende sürekli akıllı aydınlatma seçeneği seçili. yani bu 8 farklı aydınlatma için kendisi sensör ve direksiyon hareketlerine bağlı çalışarak 8 farklı modu da kullanıyor mu ?
                1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
                  Peki ideal olan hangi seçenek sizce. bende sürekli akıllı aydınlatma seçeneği seçili. yani bu 8 farklı aydınlatma için kendisi sensör ve direksiyon hareketlerine bağlı çalışarak 8 farklı modu da kullanıyor mu ?
                  Aslında modları kendisi ayarlıyor. Ama akıllı ışık ile köşe ve viraj aydınlatma ayarlarından ben köşe ve virajda kullanıyorum. Dediğim gibi diğerleri hava - yol - hız şartlarına göre ayarlıyor kendini..

Yorum

Arkadaşlar merhaba,

Ben 2011 Asta j Cosmodan 2013 makyajlı İnsignia Cosmo ya geçtim.
                    Park&go pakette var.

Sanki AFL ışığı astra ya göre daha aşağıda ve daha sarı gibi geldi.
                    Eskiden farları kapatıp sellektör attığımda trafik tabelaları falan çok güzel ışık patlaması oluyordu bunda aynısı olmuyor
                    Sizce bir sıkıntı olabilir mi.
                    2011 Opel Astra 1.4T Cosmo (Power Red) SATILDI

2013 Opel İnsignia 1.6T Cosmo AT Park&Go  19''Rim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: orhanates
                      Arkadaşlar merhaba,

Ben 2011 Asta j Cosmodan 2013 makyajlı İnsignia Cosmo ya geçtim.
                      Park&go pakette var.

Sanki AFL ışığı astra ya göre daha aşağıda ve daha sarı gibi geldi.
                      Eskiden farları kapatıp sellektör attığımda trafik tabelaları falan çok güzel ışık patlaması oluyordu bunda aynısı olmuyor
                      Sizce bir sıkıntı olabilir mi.
                      Aracınızı güzel günlerde kullanın.. Hayırlıolsun..

Bu soruyu tecrübeli arkadaşlarıma havale ediyorum..

Yorum

İşleniyor...
                      X