Hemşerim sen duyduklarını okuduklarını boşver. En iyisi bayiye gidip bir test sürüşü yap ya da benim yanıma gel sana aracı tanıtayım. Ondan sonrası nasılsa belli
insignia mı almadan önce foruma girip epey baslık okudum, en çok hoşuma giden tarafı da forum üyelerinin aracın artıları ve eksileri konusunda çok objektif olmasıydı bir çok forumda gördüğüm marka fanatizmi burada kesinlikle yok. Sonuç olarak ben kıyaslamamı şu şekilde yapmıştım, rakipleri arasında dinamik tasarımı , motor gücü , donanımı ve sürüş zevkiyle öne çıkmıştı... aldığım günden beri bir an olsun pişmanlık duymadım.
Birde insallah insignia nızı aldığınızda sizi sıcak bir insigniateam ailesi bekliyor olacak
Daha hiç bir bayi önünde arabasını yakan duymadım yada balyozla döken biz o 3 harfli arabalara bişey demiyoruz a insan evladı neden oralara yazıyor da burada çözüm aranıyor biraz fazla sacmalamis bende 4 tane insignia bindim lastik ten başka bişey deyistirmedim bence sende gel doğru yola insignia candir gerisi tıraş bence
Yorum