Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6T ST için görüşleriniz nelerdir?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6T ST için görüşleriniz nelerdir?

Kara zindan ne zamandır yok video aleminde ) ama ben izlemiştim biliyorum
    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Bende yeni aldım 2011 st mükemmel bir araç bazı kusurları var fakat extralarindan sıra bile gelmiyor kusurlarına

Yorum

Yaklaşık 2 ay önce station wagon araç almak için arayışa başladım. Samimi olarak söyleyeyim, genel olarak İnsignia' ya önyargı ile yaklaşıyordum ( kullanmamış ama kulaktan dolma bilgi sahibi olanların " sakın ha " , " çok üzer seni " vs. dolduruşları ile ).
        O marka senin, bu marka benim derken, bir tane sports tourer' in yolda karşıma çıkması yetti bana.
        O andan sonra diğer marka araçlar tüm çekiciliğini kaybetti gözümde. Araştırmalarım devam ederken " İnsigniateam " ile tanıştım, okudukça bağımlılık yarattı. Gerçekten başka forumlarda göremediğim bilgi birikimi, birikimin kıskanılmadan paylaşılması, düzeyin hiç düşmemesi çok etkiledi beni. ( Forum için bile İnsignia alınır dedim )
        Sonuç olarak içime sineceğini düşündüğüm aracı İstanbulda buldum ve 4 günlük 2011 model sports tourer sahibiyim.
        Aracı alıp, aynı gece Ankara' ya doğru yola çıktım. Önceleri biraz tedirgindim ancak yol aldıkça keyfim yerine geldi. Sürüş çok zevkli ve konforlu.
        Henüz bütün özelliklerini çözebilmiş değilim ama her özelliğini keşfedince, " hadi ya, bunu da mı yapmışlar " demekten kendimi alamıyorum.
        Yarın servise bırakacağım, hem kayıtları düzgün tutmak adına, hem de içime sinmesi için eksik ne varsa bakımını yaptıracağım.
        Sözün özü, ben araçtan çok memnunum. 2. elde bu kalite, bu fiyat araç inanılmaz.
        Tüm araç kullanan ( her marka ) arkadaşlara kazasız, huzurlu ve mutlu sürüşler dileklerimle.

Yorum

Hayırlı olsun Ahmet Bey, kazasız belasız uzun yıllar kullanmanızı dilerim, Aslında bende 3 yıl önce sıfırını almaya hayli niyetlenmiştim, yazdığınız sebeplerden ötürü beni de caydırdılar, tabi o zaman bu forum var mı yok mu bilemiyorum hiçte aklıma gelmemişti, bende cruze st 1.4 turbo almıştım ayrıca 1.4 turbolulara selam olsun buradan arka plakamı iyi tanırlar , aslında aracımdan çok memnunum 6.5-7.2 arası yakıtı bu araç için oldukça iyi sayılır benim için, ama içimdeki insignia aşkı ölmedi şimdilerde değiştirmeyi ciddi ciddi düşünüyorum o yüzden bu foruma üye oldum neredeyse tüm konuları okudum yazdıkları için tüm üyelere teşekkür ederim, eninde sonunda bir st de ben alacağım, st lerin negatif yönlerini de yazarsanız daha fazla bilgi sahibi oluruz
          selamlarımla...

Yorum

Teşekkür ederim Ahmet bey,
            Kullanmaya başlayalı daha 1 hafta olmadı, onun için olumlu ya da olumsuz yönlerini yorumlayacak deneyimi edinemedim. Uzun sürelerdir kullanan arkadaşlar daha teferruatlı bilgi verebilir.
            Ben de sizin gibi günlerce okuyarak ve sonunda severek aldım aracımı.
            Bugün triger setini, bujilerini, filtrelerini değiştirdik.
            Ön 2 sensörde arıza vardı, birini temin edip yeniledik, sol ön dıştaki sensörü bulamadık, kodu kendine özel olduğundan illa ki kendi sensörü olmak zorunda imiş. Diğer gözlerdeki sensörleri denedik ancak kandırmak mümkün olmadı.
            Olumsuz olarak söyleyebileceğim tek konu Opel' in stoklarında sensörün bulunmaması, sipariş verip 3 hafta kadar beklemek zorunda kalmak. Elektrikçi ustamın becerisi sayesinde mevcut arızalı sensörü tamir ederek sorunu çözdük ancak yine de sorun çıkartma ihtimaline karşı 1 adet orijinal sensörü Ebay'dan temin edeceğim. ( Fiyat oldukça fark ediyor. )
            Son olarak, sports tourer'in albenisi çok fazla. Gören dönüp bir daha bakıyor.
            Alacak olursanız şimdiden hayırlı olsun.

Yorum

İşleniyor...
            X