Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır özellikle st versiyonuyla ilgileniyorum, kısa zamanda bir tane alacağım, Satılık ilanlarına göz gezdirdiğimde genelde LPG takılmamışını bulmak çok zor ben benzinle binmeyi düşünüyorum, kendi fikrimce lpg nin vermiş olduğu dertleri hesaba katarsak benzinle binmek daha uygun, al sıkıldım sat değil de daha çok binmek için alacağım bu yüzden mümkün olduğunca az yıpranmış olmalı, size sorularım şunlar:
1, st versiyonları sedan versiyonları kadar performanslı mıdır?
2, nadir bulunmasından dolayı herhangi bir parça sorunu yaşarmıyım?
3, st versiyonlarda da flexi şase varmı varsa bunu nereden anlayabilirim?
4, 2009 ile 2013 yılları arasında çıkanlarda belirgin bariz farklar varmıdır? mesela motor farkları uyum vs gibi şeyler
zaman ayırıp fikirlerini yazan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim
selamlarımla...
Uzun zamandır özellikle st versiyonuyla ilgileniyorum, kısa zamanda bir tane alacağım, Satılık ilanlarına göz gezdirdiğimde genelde LPG takılmamışını bulmak çok zor ben benzinle binmeyi düşünüyorum, kendi fikrimce lpg nin vermiş olduğu dertleri hesaba katarsak benzinle binmek daha uygun, al sıkıldım sat değil de daha çok binmek için alacağım bu yüzden mümkün olduğunca az yıpranmış olmalı, size sorularım şunlar:
1, st versiyonları sedan versiyonları kadar performanslı mıdır?
2, nadir bulunmasından dolayı herhangi bir parça sorunu yaşarmıyım?
3, st versiyonlarda da flexi şase varmı varsa bunu nereden anlayabilirim?
4, 2009 ile 2013 yılları arasında çıkanlarda belirgin bariz farklar varmıdır? mesela motor farkları uyum vs gibi şeyler
zaman ayırıp fikirlerini yazan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim
selamlarımla...
Yorum