Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6T ST için görüşleriniz nelerdir?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6T ST için görüşleriniz nelerdir?

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zamandır özellikle st versiyonuyla ilgileniyorum, kısa zamanda bir tane alacağım, Satılık ilanlarına göz gezdirdiğimde genelde LPG takılmamışını bulmak çok zor ben benzinle binmeyi düşünüyorum, kendi fikrimce lpg nin vermiş olduğu dertleri hesaba katarsak benzinle binmek daha uygun, al sıkıldım sat değil de daha çok binmek için alacağım bu yüzden mümkün olduğunca az yıpranmış olmalı, size sorularım şunlar:
    1, st versiyonları sedan versiyonları kadar performanslı mıdır?
    2, nadir bulunmasından dolayı herhangi bir parça sorunu yaşarmıyım?
    3, st versiyonlarda da flexi şase varmı varsa bunu nereden anlayabilirim?
    4, 2009 ile 2013 yılları arasında çıkanlarda belirgin bariz farklar varmıdır? mesela motor farkları uyum vs gibi şeyler

zaman ayırıp fikirlerini yazan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim
    selamlarımla...

Ynt: 1.6T ST için görüşleriniz nelerdir?

ST'ler daha ağır olduğu için biraz performans farkı olması lazım,
    yedek parça (gövde parçaları, arka tampon, stop vs) sedanlar kadar kolay bulunmayabilir
    flexride'lı olanlar mevcut, göğüste düğmesi var
    2013'ler makyajlı kasa sanırım
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bende 2009 modeli vardı, oldukça dolusundan..
      Birbuçuk sene doya doya kullandım, tadı hala damağımda
      Bu araç öncesinde iki tane de sedan insignia geçmişim var..
      Temiz bir tane bulabilirseniz uzun yıllar sorunsuzca keyifle bineceğiniz bir araçtır. Performansı sedan dan geri değil merak etmeyin,tarafımdan test edildi, hatta youtube'da videomuz da vardı "kara zindan" bulabilirseniz izleyin derim
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

A4 Allroad'tan sonra (ki bufiyatları uçuk ) ST olarak bence alınacak en güzel araç, umarım gönlünüze göre bir araç bulursunuz

Yorum

Mükemmel bir aile aracı 2011 model dizel kullanmaktayım, performans harikası
          Kilometrede 450-550 arası sarfiyat sunduğu güzelliklere değer... Bülent beyin kara zindan videosunu izleyin.
          hiho hiho hiho

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
            Temiz bir tane bulabilirseniz uzun yıllar sorunsuzca keyifle bineceğiniz bir araçtır. Performansı sedan dan geri değil merak etmeyin,tarafımdan test edildi, hatta youtube'da videomuz da vardı "kara zindan" bulabilirseniz izleyin derim
            Bülent hocam bende bunu merak ediyorum. Bizim araç daha sedanlara göre daha ağır. Bundan dolayı aynı performansı vermiyordur değil mi? hoş internette ST ile 250 lere çıkanlar da var.

2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Ahmet bey bende ST sahibiyim. Satmakla satmamak arasında gidip geliyorum. Hatta ilan verip sonradan satmaktan vazgeçmiştim. Ama bu aralar yine düşünüyorum. Satma sebebim memnuniyetsizlik değil.
              İsterseniz bakın ama fiyatı düşürmek gibi bir niyetim yok
              ilan no: 272281291 ilan güncelleme aşamasında.

Yorum

İlgilenen Arkadaşlara çok teşekkür ederim, videoyu bulamadım maalesef, yine de aramaya devam edeceğim, 16 motorlar malum hafif alaşımlı subaplar var bu yüzden lpg bu araçların sonu oluyor bence, lpg takılmamış olanı bulmak neredeyse imkansız, genelde galerilerden bakıyorum çünki aracımı verip farkını vermek istiyorum, işim gereği şehirde araçsız kalmak istemiyorum, gönlüm st den yana ne zaman caddelerde görsem hayran hayran izliyorum, bulamazsam da artık sedanla devam edeceğim ama aklım hep st ler de kalacak, alana kadar ve aldıktan sonrada sizlerin görüşlerini hep soracağım dan emin olabilirsiniz bu arada iyi bir st bulana dek bekleyebilirim sanırım
                selamlarımla...

Yorum

Deniz Bey ilanınızı göremedim

Yorum

İlan pasifti şimdi güncelledim iki saate kadar güncelleniyormuş.

Yorum

bakacağım mutlaka

Yorum

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. İnşallah gönlünüze göre bulursunuz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                          Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                          Bülent hocam bende bunu merak ediyorum. Bizim araç daha sedanlara göre daha ağır. Bundan dolayı aynı performansı vermiyordur değil mi? hoş internette ST ile 250 lere çıkanlar da var.

Kara zindan videosunu izle deniz hocam
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

videoyu kaldırmışlar Bülent bey harika görüntülerdi

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Bende St sahibiyim. Araç harika. Sprint booster taktırdım. Kalkış hantallığı bir nebze düzeldi. Araca bakan bir daha Bakıyor. Elektrikli bagajı da çok ayrı bir Havası var. Bende bir iki kez Satışa koymuştum. Şirket aracım olduğu için 3 yılda 7-8 bin km yapabildim. Kapalı otoparkta besliyorum. temiz almak bulmak sorun az olduğu işin. Ama satması sevgisinden dolayı çooook zor. Allah deniz beye sabır versin.
                              "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

İşleniyor...
                              X