Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracımımın memnuniyetsizliği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracımımın memnuniyetsizliği

İyi günler,
    2010 model insignia marka otomobil aldım ve 7000 de baskı balatası gitti.. aracımı servisine çektirdim ve aracım 5 aylık bir araç olmasına rağmen bana araç tahsis edilmedi. izmir general motors a şikayette bulundum bi sonuç çıkmadı ve aracım 9000 km de tekrar yağ uyarısı verdi servisi aradığımda yağın 15000 km de değişeği söylendi. Bunun üzerine yaptığım araştırmada 1.6 180bg turbolu araçların genelde baskı balatasının arıza verildiğini duydum.. ayrıca aracım turboya geçerken bi kasıntı yapıyor ve aracımdan terettülü kaldım.. Aracımı şirkette kullanıyorum bu arızalardan dolayı aracıma güvenipde uzun yola gidemiyorum bununla ilgili ne yapmamız gerekir..

Ynt: Aracımımın memnuniyetsizliği

yag uyarısını vermesı normaldır, menude yagı olcen yuzdelık nı oran var. o oran dusmusse uyarı vermıstır, baskı balata bıraz kısmet ısı, bende degıstırdın daha 2 gun once benımkıde 7500 kmdeydı, koku gelıyo dedım servıse, degıstırdıler garantıden, bence hıc canınızı sıkmayın, aracınıza keyıfle bının...

Yorum

İlk Önce geçmiş olsun diyelim.

Bahsettiğiniz baskı balata olayı kronik değil ama maalesef örnekleri var ;

Diğer bir tarafta yağ uyarısı sadece görsel bir uyarı yapmanız gereken aracın yağ seviyesini kontrol edin bir eksilme yoksa sorun yoktur ama yağ gerçekten yok denecek kadar az işe servise gidilmesi gerekiyor Yağ uyarısı iki türlü devreye girer birincisi 15000 km geçince ikincisi de 1 yılı doldurursa bu mesajı verir

Turbodaki kesinti 2000-3000 devirlerinde oluyor ve bir saniyenin altında mikro bir kesinti abartılacak birşey değil bunuda yazılımla çözmeye çalışıyorlar.

Bence aracınızdan soğumayın uzun yollara çıkabilirsiniz.

Keyifli Sürüşler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yağ uyarısı görsel bir olay. Yaptığınız km ye göre tahmini değişim sürecini gösteriyor. Araç kontak 1 pozisyondayken (yani çalıştırmadan bir tık çevirmede) iken, aracın menüsünden yağ ölçeri sıfırlayın( silecek kolunun ucundaki yuvarlak butona basılı tutuluyordu yanlış hatırlamıyorsam). Araçtaki turboya geçişi önemsemeyin çünki araç turbo açılmadan 115 beygirken birden yüksek güce geçiş yapıyor. Haliyle hafif bir hoplama yapıyor. Wv tsi motorlarda turbo açılmadan önce bir kompresör devrede oluyor. Onlar bu şekilde geçişi yumuşatmışlar ama dert edilecek bir durum değil. Arkadaşın 1.6 450hp civicinin geçişi görmeyin o zaman derim. Baskı balata malesef bazı kullanıcılarda çıkıyor. Çok şükür bu konuda şanslı olanlardanım. Bu tarz problemler ilk defa piyasaya sürülmüş modellerde çıkabiliyor. Forumda da konusu var. Insignia, Audi A6 ile en sorunsuz araç seçilmiş gerisini siz düşünün.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

1.6 450 hp mi? huh
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: özkan çetin
            Bunun üzerine yaptığım araştırmada 1.6 180bg turbolu araçların genelde baskı balatasının arıza verildiğini duydum..
            öyle birşey yok, yani qenel bir sorun değil keisnlikle. sadece birkaç üyede problem çıktığını biliyoruz ve forumda da paylaşılmış ilqili konular.. kronik bir sorun değil yani içiniz rahat olsun size qenellikle oluyor diyen her kimse çok önyarqılı davranmış bence...

yağ uyarısı vermesi normal, bahsedildiği qibi, yüzdelik bi oran olarak ölçüyor yağ bitti ya da bitmedi diye değil.. klasik yöntemle bi kontrol edin derim, yağın normal olacağını qöreceksiniz muhtemelen, ki eğer eksikse zaten servisinize bildirin ve qerekeni yaptırırsınız bu bi sorun değil kafanıza bile takmayın bence

bahsettiğiniz kesintiyi yaşayanlar oldu ama yazılımla halledildi, bende de vardı ve artık yok aracın qenel bi sorunu değil bu da.. zaten arabanın qenel bi sorunu diyebileceğimiz bi sorunu bile yok bence.. ilk üretimlerde bazı birkaç sorun olmuştu ama onlarda düzeltildi ve artık yok zaten... arabanızla değil ş.dışı yurt dışı bile yapabilirsiniz rahatlıkla böyle şeyleri dert etmeyin bence.. şu an öyle bi arabayla hayallerini süsleyen binlerce insan var.. Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin, kazasız belasız bol keyfli sürüşler

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
              Orjinal yazı sahibi: özkan çetin
              Bunun üzerine yaptığım araştırmada 1.6 180bg turbolu araçların genelde baskı balatasının arıza verildiğini duydum..
              öyle birşey yok, yani qenel bir sorun değil keisnlikle. sadece birkaç üyede problem çıktığını biliyoruz ve forumda da paylaşılmış ilqili konular.. kronik bir sorun değil yani içiniz rahat olsun size qenellikle oluyor diyen her kimse çok önyarqılı davranmış bence...

yağ uyarısı vermesi normal, bahsedildiği qibi, yüzdelik bi oran olarak ölçüyor yağ bitti ya da bitmedi diye değil.. klasik yöntemle bi kontrol edin derim, yağın normal olacağını qöreceksiniz muhtemelen, ki eğer eksikse zaten servisinize bildirin ve qerekeni yaptırırsınız bu bi sorun değil kafanıza bile takmayın bence

bahsettiğiniz kesintiyi yaşayanlar oldu ama yazılımla halledildi, bende de vardı ve artık yok aracın qenel bi sorunu değil bu da.. zaten arabanın qenel bi sorunu diyebileceğimiz bi sorunu bile yok bence.. ilk üretimlerde bazı birkaç sorun olmuştu ama onlarda düzeltildi ve artık yok zaten... arabanızla değil ş.dışı yurt dışı bile yapabilirsiniz rahatlıkla böyle şeyleri dert etmeyin bence.. şu an öyle bi arabayla hayallerini süsleyen binlerce insan var.. Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin, kazasız belasız bol keyfli sürüşler
              +1
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
                1.6 450 hp mi? huh

Evet araç bu. Lastik sarma problemi vardı çözdümü bilmiyorum. Her viteste patinaja giriyor.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

Özkan bey baskı balata ücretsizmi değiştirildi?

Yorum

Ücretsiz değiştirildi, önemli olan ücretli yada ücretsiz değişmesi değil. 2010 model sıfır araç alıp 65 model araç gibi yolda kalıp kendime gülünmesi hoş değil. Bu araca ve opele karşı güvenim kalmadı değişim talebinde bulundum 1,6 turboyu alın 2,0 verin diye fakat ne opelde nede servisinde bir muhatap bulamadım. Memnuniyetsizliğimi sonuna kadar savunacağım.

Yorum

debriajınızda problem cıkması ve garantıden degıstırılmısınde ben bi memnunıyetsızlık goremedım, debrıaj bıtebılır, bu gayet normal bı durum, önemli olan sizi magdur etmeden bu problemı cozmelerıdır, sorunuda parcayı degıstırerek cozmusler sanırım, debrıajınız yandı dıye aracınızı degıstırmemelerıde normaldır, ancak eskı aracınızı opele satıp yenısıyle aradakı farkı odeyıp alma hakkınız herzaman mumkundur....

Yorum

aracınızda sonuçta insan yapımı sorunsuz bir araç bulursanız söyleyin bizde hemen ona geçiş yapalım... debriyajınız bitmiş ve servis size ücretisz değişim yapmış bu gayet güzel bişey... he gönül isterdiki hiç bozulmasadyı... bu arada eğer aracınız yetkili servisin çekicisi ile servise çkeildiyse size araç tahsis etmeleri lazımdı...
                        F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                        X