1. insignia dan sonra bana tekrar insignia düşündüren % 100 team etkisidir.. yoksa simdiye kadar mutlaka degismistim aracı.. ama yeni kasa yı bekliyorum fiyat performans ve mantık insignia tek aşk..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
6 araba eskittim ama şimdiye kadar ki en iyi aracım bu oldu.
1.6 T Cosmo Bej döşeme... Bu fiyata bu güçte bu konforda bu donanımda araç bulmak mümkün mü?
Kol dayamasından çıtırtı gelse ne olur , debriyajı sert olsa ne olur , düşük devirde kararsız kalıp titrese ne olur ,vs vs...
İnsignia her zaman gözde bir araç olmuştur 7 senedirde bu güzelliğini koruyor olması opelin ayrı bir başarısıdır. Şunada değineceğim bazı kullanıcılar fiyatı düşük olsun diye 120 130 bin de aracı alıyorlar ve sıfır araç gibi hiç sorun çıkarmamasını bekliyorlar. Ha şans tabiki bir araç 50 bindede arıza açabilir. Örnek vermek gerekirse bundan önce abimin 2012 kia sportage aracı vardı 40 binde hatasız bir araçtı. 1 ay önce sattı ve tekrardan 2012 35 bin km de hatasız bir sportage aldı ikiside km olarak neredeyse aynı olmasına rağmen sürüş karakterleri çok farklı yeni aracın debriyajı daha sert direksiyonu yavaş topluyor motoru biraz sesli çalışıyor ama diğer sattığımız araca göre 20hp daha güçlü hissettiriyor. Diyeceğim şudur aracı süren kişinin kullanımı çok fazla değiştiriyor aracı aynı km olsalar bile arada uçurumlar olabiliyor.
Bence insignia fiyat performans olarak çıktığı tarihten itibaren tartışmasız en iyisidir. Özellikle 1.6 t nun verdiği gücü ve keyfi bu sınıf bir araçta yaşamak için 200 lere çıkmak gerekiyor. Yine 1.4 t motorun muadil araçlarda bulunmayan özelliklerle 55 bandında alınması ve ortalama 8-10 litre ile gezilmesi çok mantıklı bir seçenektir. Gelin görün ki eski kasalarda 2000 motor altı otomatik vites olmaması bence eksikliktir. Şu sıralarda yine ufaktan hareketlendim. Bu defa otomatik istiyorum fakat 1.6 dizel performans olarak beni yeteri kadar tatmin etmedi -belki beklentimi çok yüksek tuttum-, 2.0 lar ise gereksiz pahalı. Eski kasa 2.0 160 lık cosmo alıp geçsem mi diyorum ne dersiniz haha haha haha
Görüldüğü üzere insigniacılar aynı bütceyle tekrar araç alacak olsalar marka modelde tereddüt yok da motor ne olsa diyorlar sanki
Yorum