Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia hakkında

Arkadaşlar burada güzel bi ortam var ama sanki insignia kulanici si deyil de hataları arar gibiyiz burada arabanın incigini cincigini aramayalim ondan sonra bu araba neden satmiyor demeyelim burayı okusam yanına yaklaşmam Yazık tir bindigimiz arabanın parasına hiç bir arabaya binemeyiz kaliteli ucuz araba bide çok yakıyor meselesi var 180bg bi araba nekadar az yakar yönetime duyurulur burada araba kotuleyeni uyarin

Ynt: İnsignia hakkında

Çok haklısın abicim..!

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Dediğiniz gibi bazen çok severek bindiğimiz araçların ufak tefek sorunları olabilir ama bazen çok büyük sorun gibi yorum yapılıyor sonra sizin dediğinizi gibi konunun başını sonu nu okumadan aradaki kötülenmiş mesajı okuyup o na göre yorum yapıyorlar ve çevrelerine yanlış bilgiyi yayıyorlar

Bu arabalar verdiğimiz para karşılığında alınacak en uygun ve en güçlü araç

Meyvesi olan ağaç taşlanır misali diyelim

Ve araçlarımızı yok pahasına satmayalım.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Her aracın eksiği vardır,hiçbirisi de kusursuz değil.İnsigniaşk candır...
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

burası ve benzeri forumların ilk önceliği araçlarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek, yaşadığımız sorunlarla ilgili çözüm bulmak yada çözümlerimizi paylaşmak. Dolayısıyla araçların sorunlarının gündeme çok gelmesi normal, hangi markanın forumuna girerseniz benzer sorunları görebilirsiniz. Aracın değerinin hakettiği yerde olmamasının en büyük sebebi Opel'in politikasıdır.

Son olarak haklı olduğunuz nokta bazen gerçekten bazı sorunlar fazla abartılıyor ve bu da aracın ikinci el piyasasını olumsuz yönde etkiliyor.

Yorum

Eski kasa turbo ve yeni kasa dizel sahibi biri olarak şunu söyleyeyim. İlk insignia mı satıp yeni araç bakmaya başladım sonra aynı klasman ve segmentte ve fiyat ve özellikte bu kadar ilgilimi çeken bir araç bulamadım. Beni ancak bir üst sınıf araçlar paklardı onlarda fiyat olarak iki katına çıkınca beni tekrar insignia almaya mecbur etti, ve şu an tekrar insignia aldığım için çok memnunum. Ayrıca itiraf etmeliyim bu forumunda bunda etkisi tartışılmaz. Benim gördüğüm kadarıyla hepimiz koyu bir fanatiklik değildir objektif yorum yapmaya çalışıyoruz, ama aracımız o kadar heybetli ve agresif ki kendini hayran bırakıyor. Doğal olarak ta beklenti çok yükseliyor. Bir çoğu zaman çevremdekiler şimdiki aracıma bindiklerinde bmw5 mercedes E ike kıyaslayıp aaa bu o arabada böyle ama demeleri ve kötülemeye çalışmaları bile benim hoşuma gidiyor, ihihi 5 yıl eski kasaya birkaç aydır da güncel kasaya binen biri olarak hala aracımı park ettiğimde dönüp dönüp bakıyorum yaaa nasıl sevmeyeyim aracımı

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Biraz forumda pire deve yapılıyor dyelim insignia 2012 1.6 T edition elegance sahibiyim..inşallah büyük konuşmuş olmam aracımızda şimdiye kdr bi kusura bi soruna rastlamadık şuan 23 bin kmde kmsi ne kdr düşük olursa olsun 4 yaşında bi araç periyodik bakım dışında kattiyen ekstra bişey yapılmıyo zamanında gidiyo geliyo o kdr..içerisinde tıkırdama mıkırdama yok cart yok curt hiç bişey yok allahın izniylede olmaz..yazayım mı yazmayayımmı diye çok düşündüm ne zmn böyle konuşsam başıma bi iş geliyo inşallah bişey olmaz gerçekten arabamı çok seviyorum en küçük şeylerden bile rahatsız olabiliyorm..şunuda belirtmek isterim ki sorunların çoğu kaynağı 2. El araç alımından doğuyor ne olduğu belirsiz araçlar illaki sorun çıkarabiliyor nasıl kullanıldığını bakımlarının nerde nasıl yapıldığını bilmediğimiz bir çok araç var dğer sorunsa hor kullanımdan meydana gelmektedir arabanızın motorunu lastiklerini zorlamayla bişey olmuyor insanlar bunu hor kullanma dye algılıyor..her çukura girer her kasistten geçersen toza dumana bulaşırsan bilmem naparsan arabanın orasıda tıngırdar burasıda..allah yukarda adana gibi trafiksiz memlekette 50 km ye 100 tl yakıyorm kolay kolay sakin kullanmam bi sorunla karşılaşmadım allahın izniylede karşılaşmam 41 kere maşallah aracıma

Yorum

Arkadaşlar bu arabayı hepimiz seviyoruz benim demek istediğim şu bu arabalara lpg haram benim gözümde takan yokmu saygı duyarım ama bi sorun çıkardığı zaman lpg yi söylemeden sorundan bahsediyor bide araba gerçekten agrazif bi gaz bi firen benim balata 15000de biti sanki sorun yokusta arabayı kaldırmayı bilmez benim arabanın debraji bitti der arabaya programla yüklenir motor tırt ladı der silecek silmez arzalı der benim demek istediğim bunlar enbaşta bi bakalım bizdemi Arza arabadamı hemen herşeyi yazmayalim bunu demek istedim ben

Yorum

Hepimiz bu araçları farklı yollarda,farklı hava şartlarında,farklı şekillerde kullanıyoruz. Doğal olarak hepimiz farklı arızalarla karşılaşıyoruz. Yaşadığımız arızaları sanki kronik bir şeymiş gibi 'Bu araçların hepsi böyle' şeklinde yansıtmamamız gerekir. Maalesef kendi araçlarımızı yine kendimiz kötülüyoruz. 2000 model bir bmw ye adamlar 50.000 lira istiyor. Bizler 2010-2011 model hem daha konforlu,hem daha güçlü,hemde daha sorunsuz araçlarımıza bu rakamı yazmaya korkuyoruz acaba satamazmıyım düşüncesiyle. Araçlarımızın değerini düşürmeyelim. kıymetini bilelim.
                  İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

arabasına aşık birisi olarak .sizlere katılıyorum arkadaşlar . bazen küçük arızalar abartılabiliyor ,fakat bu forum da olmamızın nedeni araçlarımız hakkında olumlu olumsuz bilgi alışverişinde bulunmak .tabi bunu yaparken aracımızıda yerden yere vurmanın anlamı yok .

Yorum

Benim gibi kıl, tüy, çel, çöp biri, ve o kadar da orasınla burasınla tıkırtılarıyla, vınnlamalarıyla uğraşmış ve çözümleri bulmuş biri, hala 5. yi düşünüyorsa bu opelin başarısıdır.!!!

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Sadece opelmi ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Herhalde öyle abi
                          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Opel insignia hastalık tır haha haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                              Sadece opelmi ?
                              Vauxhall , Buick , Holden ihihi
                              İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

İşleniyor...
                              X