Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia'nın Yeni Hayalet Ekran Menüleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia'nın Yeni Hayalet Ekran Menüleri

Orjinal yazı sahibi: orhanates
    Orjinal yazı sahibi: Serdardr
    evet akü işi doğruymuş bir türlü servisin yapmadığı(uğraşmak istemediği) bir sensör problemim var bir süredir, araç normal kilitli dururken kapıyı anahtar cebimde koldan açınca ötmeye başlayan ve hiç bir şekilde susmayan alarm 10-15 kez susup yeniden öttükten sonra ötmeyi bırakıyor, araç vites kolu yanındaki vites gösterge ışıkları iptal oluyor ve araç lastik konumları bilinmiyor sevis- lastik izleme gibi bir uyarı veriyor sonrasındada alarmı devreye sokarsanız sadece ışıklarla devreye girdiğini anlıyorsunuz ses yok. 2 kez oldu sevis akü kutup başı söküp sıfırlayıp tamam sorun yok deyip geri verdi ikincisinde tekrarlayınca sensörleri söküp bakıcaz dediler ama gene yapmamışlar(bana baktık sorun yok demişlerdi). 2 hafta önce 3. kez tekrarladı daha servisi bile aramamıştım bir ara götürürüm diye(her defasında zaman bulup götürene kadar 1 ay kadar bindim bir sorun yaratmıyordu zaten) derken cumartesi akşam işyerimde aracı çalıştırmak istediğimde çalışmadı bir sürü servis ikazı sonrası giderek tüm herşey kapandı , akü bitti anlıyacağınız tüm herşey kapanmadan bende de tüm opc özellikler çıktı ekranda, o saatte bulunduğum bölgeden birini bulup akü getittip değiştirdik araç çalıştı ve ekranlar gene kayboldu, 15 ay gibi bir sürede akünün boşalması yaşadığım sensör problemine bağlı sanırım onu servisle bilahare halledicem ama akü boşalınca bizzat ekranları aracımda görmüş oldum.

Hocam birebir aynı sorunları bende yaşıyorum siz çözdünüz mü acaba
    valla henüz bilmiyorum sağ arka teker üstünde konuyla ilgili olabilecek 3 sensör varmış hepsini söküp test ettiler sorun çıkmadı ama olay tekrarladı bu sefer son olarak merkeze yazdılar bir yazılım eksikmiş onu güncellediler en son 1 ay kadar oldu ama sürekli yapmıyor zaten tekrarlayıp tekrarlamayacağından emin değilim, bekliyorum
    [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

UP
      2011 Opel Astra 1.4T Cosmo (Power Red) SATILDI

2013 Opel İnsignia 1.6T Cosmo AT Park&Go  19''Rim

Yorum

1.6 Dizel Otomatiklerdede var mı bu paneller?

Yorum

selamlar, konuyu hortlatmış gibi olcam ama geçen gün bayide dolanırken showroomdaki cosmo insignialardan birine oturdum. baktım gaz fren vs değişik menüler vardı hayalet ekranda. benimkinde yok. satışçıya sorduğumda kontak kapalı iken çıkıyor dedi ama ben kontak kapalı iken de böyle bir menüğ görmedim dedim. o da bişey diyemedi. var mı bununla ilgili bi gelişme nasıl açılır nedir ne değildir diye
          insignia 1.6 cdti 136 hp a/t cosmo+kış paketi+beyaz

ruzgar ozur dilese de agactan; yaprak dustu bir kere...

Yorum

İşleniyor...
          X