Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia'nın Yeni Hayalet Ekran Menüleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia'nın Yeni Hayalet Ekran Menüleri

çok iyi valla
    bir an kendimi pilot hissettim

Yorum

Makyajsız kasalarda ki ekranlarda sonradan Voltaj, yağ basıncı, yağ sıcaklığı vb. ekranlar aktif edilebiliyordu. Yenilerde bilgisayar ile aktif edilebilir bence.

Yazılım konusunda Opel kapalı kutu. VAG grubundaki çoğu araçta sonradan aktif edilebilen özelikler mevcut.

Yorum

Aracı yeni aldığımda Intellilink ve dijital göstergelere bakıp "ilerde bunlara neler neler eklerler kim bilir" demiştim, komik demişim

Umutla bekliyoruz gene de
        2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

evet akü işi doğruymuş bir türlü servisin yapmadığı(uğraşmak istemediği) bir sensör problemim var bir süredir, araç normal kilitli dururken kapıyı anahtar cebimde koldan açınca ötmeye başlayan ve hiç bir şekilde susmayan alarm 10-15 kez susup yeniden öttükten sonra ötmeyi bırakıyor, araç vites kolu yanındaki vites gösterge ışıkları iptal oluyor ve araç lastik konumları bilinmiyor sevis- lastik izleme gibi bir uyarı veriyor sonrasındada alarmı devreye sokarsanız sadece ışıklarla devreye girdiğini anlıyorsunuz ses yok. 2 kez oldu sevis akü kutup başı söküp sıfırlayıp tamam sorun yok deyip geri verdi ikincisinde tekrarlayınca sensörleri söküp bakıcaz dediler ama gene yapmamışlar(bana baktık sorun yok demişlerdi). 2 hafta önce 3. kez tekrarladı daha servisi bile aramamıştım bir ara götürürüm diye(her defasında zaman bulup götürene kadar 1 ay kadar bindim bir sorun yaratmıyordu zaten) derken cumartesi akşam işyerimde aracı çalıştırmak istediğimde çalışmadı bir sürü servis ikazı sonrası giderek tüm herşey kapandı , akü bitti anlıyacağınız tüm herşey kapanmadan bende de tüm opc özellikler çıktı ekranda, o saatte bulunduğum bölgeden birini bulup akü getittip değiştirdik araç çalıştı ve ekranlar gene kayboldu, 15 ay gibi bir sürede akünün boşalması yaşadığım sensör problemine bağlı sanırım onu servisle bilahare halledicem ama akü boşalınca bizzat ekranları aracımda görmüş oldum.
          [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

Arkadaşlar,

Özel durumda ortaya çıkan OPC menülerini standart araçlarda açmak şimdilik mümkün değil zamanlar birileri belki çözer diye beklemeketen başka yapacak birşey yok.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Test aracı lazımsa haber verin
              2015 İnsignia 1.6T Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: JackOfHearts
                Test aracı lazımsa haber verin
                Tamamdır ihihi
                InsigniaTEAM

Yorum

https://www.youtube.com/watch?v=sdpk_N2HkHY

Astra J 'de bu menülerin aktif edilmesini anlatıyor videoda. Benzer şekilde Insignia'da da olabilir gibi..

Yorum

Videoki olayı yapmaya çalıştık serviste. Olmadı. 2012 sonrasında olan 3 satır menüyü bilgisayardan aktif edebiliyoruz ama araç buna cevap vermiyor. Araç ekranında eski halinde duruyor. Performans menüleri içinde op-com cihazı gerekliymiş. Serviste olmadığı için deneyemedik.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdardr
                      evet akü işi doğruymuş bir türlü servisin yapmadığı(uğraşmak istemediği) bir sensör problemim var bir süredir, araç normal kilitli dururken kapıyı anahtar cebimde koldan açınca ötmeye başlayan ve hiç bir şekilde susmayan alarm 10-15 kez susup yeniden öttükten sonra ötmeyi bırakıyor, araç vites kolu yanındaki vites gösterge ışıkları iptal oluyor ve araç lastik konumları bilinmiyor sevis- lastik izleme gibi bir uyarı veriyor sonrasındada alarmı devreye sokarsanız sadece ışıklarla devreye girdiğini anlıyorsunuz ses yok. 2 kez oldu sevis akü kutup başı söküp sıfırlayıp tamam sorun yok deyip geri verdi ikincisinde tekrarlayınca sensörleri söküp bakıcaz dediler ama gene yapmamışlar(bana baktık sorun yok demişlerdi). 2 hafta önce 3. kez tekrarladı daha servisi bile aramamıştım bir ara götürürüm diye(her defasında zaman bulup götürene kadar 1 ay kadar bindim bir sorun yaratmıyordu zaten) derken cumartesi akşam işyerimde aracı çalıştırmak istediğimde çalışmadı bir sürü servis ikazı sonrası giderek tüm herşey kapandı , akü bitti anlıyacağınız tüm herşey kapanmadan bende de tüm opc özellikler çıktı ekranda, o saatte bulunduğum bölgeden birini bulup akü getittip değiştirdik araç çalıştı ve ekranlar gene kayboldu, 15 ay gibi bir sürede akünün boşalması yaşadığım sensör problemine bağlı sanırım onu servisle bilahare halledicem ama akü boşalınca bizzat ekranları aracımda görmüş oldum.

Hocam birebir aynı sorunları bende yaşıyorum siz çözdünüz mü acaba
                      2011 Opel Astra 1.4T Cosmo (Power Red) SATILDI

2013 Opel İnsignia 1.6T Cosmo AT Park&Go  19''Rim

Yorum

Şahane özellikler ama malum marka stratejileri
                        BMW bu konuda açık ara önde

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                          Şahane özellikler ama malum marka stratejileri
                          BMW bu konuda açık ara önde
                          Arkadaşımın 320i 2015 bmw si var ve carplay ve uzaktan kontrol için 1500€ istediler güncellemeye

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Yeni kasalar için olur mu bilmiyorum fakat eski kasa Insignia'lar için Op-Com cihazı ile bahsedilen yağ sıcaklığı, yağ basıncı, voltage, sayaç gibi bilgiler ekranda görüntülenebiliyor.

2012 sonrasında olan 3 satır yol bilgisayarı ekranını, 2011 model tek satırlı ekranda açmaya çalıştık. Desteklemedi.

Yorum

Akşam aracı çalıştırırken ilk defa başıma geldi 1saniye yanıp söndü sağ taraftaki simgeler şaşırdım açıkçası.. yanlışlıkla yandı sanırım
                              1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Yorum

Bende de bazen çıkıyor güzel renkli şekiller. Uzun süredir görmedim.
                                İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

İşleniyor...
                                X