nazara gelmesin diye koymuyorlardır bence, benim arac beyaz, nazarmı degdı noldu anlamadım, her hafta bi problem cıkmaya basladı bu aralar, 5 yaşında vectramla bu kadar servise, sanayıye gıtmıyordum ya
Allah esirqesin abi.. ama sen yine de koy fotoları ya azcık qözlerimiz şenlensin
20'' jant bu kadar mı yakışır bi arabaya Maşallah.... keşke yollarımız düzqün olsa da sahip olsak o jantlara arabanın qörünümünü müthiş değiştiriyor....
kazasız temiz sürüşler)) herkesin yolda bakması gerçekten insanı mutlu ediyor iyiki almışım diyor insan içinden) dün ışıklarda dururuken önümden geçen iki kişi işte araba bu ya dediklerini duydum ve bu fiyata bu seçim için tekrar kendime aferin dedim))))
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Kazasız, arızasız, keyifli sürüşler.
Bu arada şimdiden söyleyeyim, araçta olabilecek ufak-tefek sorunlar hiç canınızı sıkmasın (inşallah olmaz ama), sürdükçe daha çok keyif alacağınız bir araca sahip oldunuz
kurban kesildi dün kan akıtıldı.allah kabul eder inşallah..canımı sıkan tek olay şuan için 16.4 litre gösteiryor ortalama yakıt tüketimi yanlışlıkmı var bilmiyorum. 100 tl atmıştım araç 100 km oldu daha 120 km gidicek mesafeyi gösteriyor.yani 100 liraya 220 km mi şimdi ama böle oldumu 16.4 zaten olmaihtimali yok.kafam karıştı.ilkaldım diyemi böyle acaba ????
Araç Yeni olduğu için ister istemez siz ve arkadaşlarınız aracın gücünü görmek için biraz gaza basmışınızdır ondan yüksek gözüküyor hepimizin başına geldi
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum