1.6 180hp beyaz cosmo 18 jant +sunroof+boya koruma+karter koruma+ömür boyu garantili cam filmi(%30 görünürlükte)+kasko(full) 62000 TL... bursa caddelerinde insanların hayranca bakışı sizlerinde bildiği gibi PAHA BİÇİLEMEZ.ilk izlenim olarak şunu demeliyimki siz benden daha şanslısınız benden daha önce sahip oldunuz bu arabaya
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
VEE SONUNDA ARABAMIZ GELDİ :)
Collapse
X
-
Ynt: VEE SONUNDA ARABAMIZ GELDİ
hayırlı olsun Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin bol keyfli sürüşler
foto isteriz.. ya neden onca beyaz İnsiqnia sahibi üye varken fotoğraflar da beyaz sayısı az kimse koymuyor fotoğraf.. ilerde belki qümüş qri değilde beyaz da alabilirim ama Malatya da 3 tane qördüm henüz beyaz o da trafikte.. bayide hep ya füme var ya da siyah.. size zahmet foto eklerseniz bizde burdan seçim yapabiliriz beyaz için bakalım beyaz şampiyon nasıl qörünüyo
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
güle güle kullanın. hayırlı olsun aracınız. siz bu şekilde anlatınca benimde aracı ilk aldığım günler aklıma geldi. arac daha türkiyede pek fazla yoktu o yüzden ilgi şimdikinden cok cok fazlaydı. aracı nereye park etsem döndüğümde başında 3-4 kişi arabayı inceliyor. ben binmeye utanıyordum
aradan 2 yıl gecmesine rağmen hala dikkat çeken bi araç..2009 insignia 1.6T edition premium paket
teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09sanayi, servis derken yanlış ansasılmasın, aracta bi problem yok ama yolda, orda, burda durmadan bişiler oluyo, nazar boncuguda taktık fayda etmedi, okutup üfletcem yakında arabayı
Yorum
Yorum