Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia mı scirocco mu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia mı scirocco mu

Arkadaşlar sizce bu araç fiyat olarak Nasıl 2009 modele gore yüksek mi yoksa üzerindeki ekstralarla eder mi (sonradan hiç bir sey yaptırma şansım yok yapılmış bir şekilde almam lazım)
    HATASIZ+BOYASIZ+DSG+CAMTAVAN+BİXENON+225HP+FULL+15 BİN EXTRA
    İlan No: 259575784
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59575784/detay

Yorum

Tabiki scirooco. Ama bu ilandiki gibi apaci arabasi olmasin. Bunlar yuzunden arabanin degeri dustu. Taktigi jantlara bak! Ayrica bu araba motoruyla oynanmadan sadece yazilimla 225 hp vermez heleki dsg varsa imkansiz eline alirsin arabayida sanzimanida motoruda..
      F30 Sport+

Yorum

Zaten oynadığını da yazmış. Egzos, turbo ellemiş bolca.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Sahibinden de bir kaç tane gordum 220 ve 240 beygir rsa yazılım ve yazılımdan dolayı zarar görmesin diye bir kaç parça değişiyormuş turbo gibi sadece yazılım degil mi yanı bu zararı mı var dış aksesuara o kadar meraklı degilim apaci tarzı fln benimde o kadar hoşuma gitmiyor fakat arada eksiz sesini duymak isterim ve bastimmi gitsin sonradan yaptiramiycagim içinde chiplilere baktım hep onlarda bu şekilde hep

Yorum

Dsg zaten saatli bomba yerinde olsam asla oynanmış motor almam. Stok bak sen bence

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Az km rocco

Yorum

Anladım fazla araştırmadım zaten chip tuning olayını bu araçlarda bilgiler icin teşekkürler

Yorum

İnsignia tabiki
                  [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

Fiyatta anlaşamadık yarına kadar düşmezse yarından sonra insignia ile Kıbrıs'a ama araç gerçekten çok iyiydi binince yine içim gitti

Yorum

İşleniyor...
                    X