Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia mı scirocco mu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia mı scirocco mu

Selam arkadaşlar ben Antalya'dan Mazlum forumumuza yeni katıldım sayılır okul durumundan dolayı pek faal olamasamda sık sık girip yazılanları takip ediyorum siz değerli arkadaşlara bir sorum olucak 1.4 220 hp ( chip tuning ) dsg scirocco mu 1.6 otomatik dizel insignia mi farkındayım farklı klasmanlarda araçlar fakat ben kararsız kaldım babam arabasını değiştireceğini söyledi bende benimkini verip scirocco almayı teklif ettim kabul etti sizce doğrumu yaptım değerlendirme yaparken Yasım 23 ve Kıbrıs'ta öğrencilik yapıyorum aracımla gidiyorum bunuda göz önünde bulundurursanız sevinirim bu kişisel zevk meselesi tabiki ama siz olsanız ne yapardınız herkese değerli yorumları icin şimdiden teşekkürler

Ynt: İnsignia mı scirocco mu

Herkes farklı klasman, kıyasmı olur diyecek Doğaldır. Fakat sizi anlıyorum. Bende farklı klasmanlarda araçlara talip oluyorum. Sadece, gereksinimlerinizi gözden geçirin.
    Ayrıca iki farklı kasa araç olmasına ramen, motor karakteristikleri çok farklı. Burada çelişkiye düşüyorum....
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İkisi de iyi arabadır. Yalnız İnsignia spor bir aile arabasıdır.İhtiyaçlarına göre karar ver. Performans olarak tabi ki Sirocco iyi olur ama yakıt olarak da dizel İnsignia iyidir. İnsignia büyük bir araçtır.
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

1.6T düşünün. Madem benzinli olacak
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Scirocco tam genç arabası çok beğeniyorum, ama ikinci eli üzebilir. İnsignia tam keyif aracı 1.6 dizel otomatik seçeneği ne yazık ki ülkemizde çeyrek altın gibi ve bu seçenekle tek eksiği ikinci el zaafiyetini ortadan kaldırdı, insignia baba da kullanabilir scirocco yu bilmem , ama oğlum büyük olsaydı ve senin gibi bana teklif etseydi sanırım bende scirocco alıp kendimi şımartırdım ihihi ama son karar sizin mantık insignia der

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

1.6 dizel insignia sport kullanıcısıyım...fakat..

Yaşım 23 olup Kıbrısata da öğrenci olup... Aracı sadece ben kullanacaksam tabi ki scirocco derim..

Ama aile ile kullanacaksan 1.6 dizel sport alırsın zaten 19 jant opc line ile geliyor ufak tefek bi kaç oynama da yaparsın aksesuar olarak zevkine gore ..Yeme de yanında yat..Az yakar çok kaçar hesabı
            1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Yorum

Kendine alacaksan Scrocco yu tercih et ama yok babam ve ailecek kullanacağız dersen kesinlikle insigna

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kıbrıs tan geleli 1-2 hafta oluyor, Kıbrıs ta öğrenci olup araç kullanacak olsaydım Insignia yı aklımdan bile geçirmezdim, aynı şekilde hem ben hem ailem kullanacak olsaydı Scirocco yu..
                2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Benim gibi evli ve çocuklu olsaydınız düşünmeden insignia alırdınız..Bekar olsaydım açıkçası şirikkoya zıplardım..Çocuklar olmasaydı yine şirikko alabilirdim..Tabiki son söz yine size ait..Hangisi olacaksa şimdiden hayırlı olsun diyim..

Yorum

Beni cezbeden konu motoru zaten şimdiye kadar 1.3 astraya binmiştim satıp bmw aldım az performans olsn diye oda sıkıntı yaratmaya başlayınca 1 ay içinde eleen çıkarıp 1.6 insigniayi almıştım

geniş araba çok geziyorum her Türkiye'de hem Kıbrıs'ta ama biraz daha spor olsn bastığımda bana güzel tepkiler versin istiyorum

2. Elde de bir tane temiz kazasız boyasız buldum Ada'm istediğim her turlu aksesuri yapmış aracımla tatile gelmiştim yarıyıla babama bırakıp binip direk gidicem başka bir sey yapmama gerek yok araca

Araca babamın binicegini pek sanmıyorum insigniayi kullanır genelde oda sizlerin dediği gibi kendime alırım falan gibilerinden takiliyon bu yıl araba değiştirme Hakkı'mı fazlasıyla doldurdum c180 bmw ve son olarak insignia olarak

Ama söylede bir sey var ben astrami scirocco almak icin satmıştım babam güvenlikli bisey olsn diye bmw almıştı küçük araba diye istememişti bana hep dediği laf Köşk gibi astradan inilip su kadar arabaya binilir mi gülerler satma fln diyordu Nasıl kafamda yer ettiyse simdi astrada yok insigniadan inilir buna binilirmiş diye sürekli soru işaretleri daha düne kadarda sciroccoyu çıkarmıştım aklımdan takı yanımdan biri hızla gecene kadar bendeki ask yine depreşti

Yorum

sadece kendim kullanacak olsam Scirocco alırdım

Yorum

Sizlerinde yorumlarıyla sciroccoya karar verdim arkadaşlar çok sağolun içimde binmezsem hep kalıcak imkan varken okuyup bitip aile kurmadan denemek lazım diye dusundum belki insigniadaki özellikleri konforu bulamasamda motoru verdiği ses ve tepkime bana yetecek herkese tekrardan teşekkürler iyi geceler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mazlumas
                          Sizlerinde yorumlarıyla sciroccoya karar verdim arkadaşlar çok sağolun içimde binmezsem hep kalıcak imkan varken okuyup bitip aile kurmadan denemek lazım diye dusundum belki insigniadaki özellikleri konforu bulamasamda motoru verdiği ses ve tepkime bana yetecek herkese tekrardan teşekkürler iyi geceler
                          Zevkini al ilerde böyle şeylere imkanın olmayabilir

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Evet ailem hiza karşı zaten çok yapacağımdan degil ama araca kotu gözle bakiyo izin çıkmışken durumda musaitken yapicam konuştum bugun satıcıyla pazartesi bulusucaz fiyatta anlatabilirsek alicam

Yorum

Hayırlı olsun o zaman şimdiden bu yaşta fırsat da oluşmuş, alıp zevkini sürün içinizde kalmasın. ama aman dikkatli olun.
                              [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

İşleniyor...
                              X