insignia aracıma modifiye yaptırmak istiyorum nerde yapıldığı konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia modifiye
Collapse
X
-
Ynt: insignia modifiye
Merhaba
Insignia Team'e hoş geldiniz
Kendinizi diğer üyelerimize tanıtır mısınız.
Ayırca kimlik bilgilerinde İsim, Yer, doğum tarihi bilgilerini de güncellerseniz seviniriz.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
-
Teşekkür ederim. Navigasyon olarak flyaudio veya cyclone kullanan uyelerimiz var.
Bu navigasyon aletleri ile ilgili geniş bilgiye forum sayfalarından ulaşabilirsiniz.
Konu başlıklarına Insignia Club Turkiye | Teknik Bölüm | Ses, Görüntü, Navigasyon Sistemleri - Elektronik Modifiye
dan ulaşabilirsinizInsignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Bu başlıkta bodykit hakkında detaylı bilgi var isterseniz bir inceleyin derim.Bana göre olmaz ama sonuçta boyalı parça olur.Satarken boyalı olsa da olmasa da pek birşey ifade etmiyor.Renk uyumu önemli.Eğer servisten renk kodunu alıp aynısından boyatırsanız gayet güzel olur2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
bendeki insigniada cd 400 var ne usb nede mp3 çalıyor daha önce arkadaşıma sordumda navi takarız ama araç ayarları menüsü ve direksiyondan kumanda edemezsin dedi aracı orjinal direksiyon kumandaları ve menüleri kullanacağım bir navigasyon sistemi var mı teşekkürler
Yorum
-
FLY , cyclone ve necvox marka multimedya sistemi taktırırsanız aracınızın orjinalinde bulunan tüm fonksiyonları aynen çalışır. İlave oalrak da bir sürü özelliğiniz olur. Navigasyon, geri görüş kamerası, DVD player, USB- I pod ve laptop çıkşları vb gibi. Forumda özellikle FLY hakkında oldukça ayrıntılı inceleme ve yorum bulabilirsiniz. Çoğu arkadaş zaten bu incelemelere göre aracına bu sistemleri taktırdı.
Ben FLY taktırdım. Oldukça da memnunum.
Bu arada hoşgeldiniz.
Orjinal yazı sahibi: deha01bendeki insigniada cd 400 var ne usb nede mp3 çalıyor daha önce arkadaşıma sordumda navi takarız ama araç ayarları menüsü ve direksiyondan kumanda edemezsin dedi aracı orjinal direksiyon kumandaları ve menüleri kullanacağım bir navigasyon sistemi var mı teşekkürlerMondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
Yorum