Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kusura bakmayın yeni üyeyim sorularım vardıda :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• kusura bakmayın yeni üyeyim sorularım vardıda :)

1 hafta önce 2010 opel insignia 1.6 turbo cosmo aldım araca aşık oldum hem dış görünüş hem iç dizaynı ve daha fazlası,

merak ettiğim
    lavigasyon,tv, olmasına rağmen kullanılmıyor..

radyo frekansı çok az 1-2 kanalda net çekiyor geri kalanda cızırtılı oluyor neden olabilir?

aracımda blow off eğsoz var kumandalı (benzin tüketimini artırır mı )

yol bilgisayarım ingilizce türkçe oluyor mu ?

Ynt: kusura bakmayın yeni üyeyim sorularım vardıda

Anlaşılan aracınız biraz oynanmış Navigasyon CD500 ve DVD800 modellerinde var ancak sizde tv de varsa aracınıza multimedia cihaz takılmış demektir. Bu cihazlar Opel'in orijinal ürünü olmadığı için cihazın servisine başvurmanız gerekir. Radyo çekimi de yine cihaz ile alakalı. Ya çok kalitesiz yada montajda yanlış birşeyler yaptılar.
    Egzoz yakıt tüketimini etkileyen birşeydir. Kumandalı egzozlarda yakıtı ve performansı ne oranda değiştirir bilgim yok.
    Yol bilgisayarının ilgilizce olması yine multimedia sistemiyle alakalı görünüyor.
    InsigniaTEAM

Yorum

1- Cagri beyin dediği gibi vihaz orjinal değil. Onu anlayan bir ustaya göstermenizi öneririrm.

2- Daha önce bir arkadaşımın başına gelmişti ve sonradan takılan cihazın arkasından anten kablosunun gevşemiş olduğunu fark ettik hem radyo düzeldi hem de gps i bulamıyordu o da düzeldi.

3- Anladığım bir konu değil.

4- Bildiğim bir konu değil.

Aracınızı hatasız kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle...

Yorum

Hayırlı olsun aracınız öncelikle. Son madde için aracın üzerinde orjinal cihaz yokken akü kutup başı sökülürse araç dili ing. Oluyor. Türkçe'ye döndürmek için orjinal teyp (büyük ihtimal CD400'dür) takılmalı ( anahtar kontaktan çıkartılıp sol ön kapı açılıp kapatılmalı ) sonra tekrar navigasyon & multimedya cihazını takın dil düzelecektir. Akü kutup başı sökülüp yeniden takıldığında orjinal cıhazı bulamazsa dil İng. oluyor.

Yorum

verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim ..markasına baktım harnstar .. az önce telefonumun kablosuz ağ paylaşımını açtım bağlanabilirmiyim diye onuda beceremedim . apn yazıyor lakin oda olmadı değiştireyim mi sizce ?_

Yorum

ali uluer simavın neresindensin ?

Yorum

welcome

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: erciaras
                ali uluer simavın neresindensin ?
                İçindenim kardeş.. ( Şaka sanmayasın hakkat içindenim )

Yorum

bende değirmencilerdenim )

Yorum

İşleniyor...
                  X