Arkadaşlar ne oluyor ya ne yapacağız nasıl kurtulacağız
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ne oluyor yav !!
Collapse
X
-
Ynt: Ne oluyor yav !!
Bazen tamir etmek gerekir, bazen de tamirle uğraşma yenisini al deriz hani.
sil baştan başlamak gerek bazen diye bir şarkı var ya hani
Gerçekten de elindekini kaybetmeden sahip olamıyor insan daha iyisine
Sarf edilen emeklere değse bari.
Adminlerimize sevgiyle..."Söz, söyleyenin sıfatıdır"
-
Aslanlar desteğiniz için teşekkürler.
Bakalım şimdi nasıl olacak. Bazı yenilikleri yapmamız icab edecek.
Yeni sürümler mobil thema gibi.
Şimdilik yeni bir şey deniyoruz ona göre aksiyonlarımız devam edecek...Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Çalışan güzel bir örnek var, link özelden gönderebilrim örnek olması için. Siz tabii ki daha iyisini bilirsiniz ona bir şey demiyor kimse
Asıl sorun galiba başka bir şey, cloudflare ücretli seçeneği olacak veya yerleşik bot varsa temizlenecek bilemiyorum. Zaten üyeliklerin yeniden şifre girmesi sağlanarak bu bir nebze aktif edilmiş sanırım.
Forum software by XenForo™ ©2010-2015 XenForo Ltd.
tapatalk entegre edilmiş, beğen butonları olan, kişisel rütbelerin verilebildiği
en güzeli de herhangi bir resmi copy+paste yapınca direk mesaj alanına yükleyebildiğiniz bir altyapı
çalışan güzel forumlar var böyle...
Gerekli mi? Keyfe keder.
sevgiler..
Edit : Tüm bunlar yapıldıktan sonra bilgiler kaybolmasa bari. Burası değerli bir hazine.
"Söz, söyleyenin sıfatıdır"
Yorum
-
Yenilik guzeldir,kolay gelsin Allah razi olsun gece gunduz ugrasiyorsunuz herkes adina opuyorum adminleriBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
3 gündür kafayı yiyecem.. benki yarım saate bir foruma bakmadan yapamam.. elinize saglık sayın moderatörüm ve adminlerim bizlerin yapabilecegi bir sey varsa seve seve yapalim..
Yorum
-
Kaç gündür foruma giremiyoruz. Dedim hayatımda bir eksiklik oluştu. Boşlukta gibi. Abartmıyorum ciddiyim.
Foruma girmeyi tekrar başarınca boşluktan kurtulduğumu farkettim. Çok şükür..
Forumda tüm üye arkadaşlardan tutun da admin ve moderatör arkadaşlara bu bahaneyle teşekkür ederim..
İyi ki varsınız..@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum