Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Trafik Sigortası / Kasko yenilenen fiyatlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

geçtiğimiz aylarda yaptıranlar içinde yapılan haberlerde farkın iade olacağı söyleniyordu, ama yaptırdığım acentayı aradığımda geçmişe yapılmıyor dendi.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Benimde 18 nisanda doluyor. Geçen hafta 557 tl teklif verdiler. Medyada indirim olacağı söyleniyor bekleyeyim dedim. Sigortacının cevabı her 3 ayda bir böyle asparagas haber çıkarırlar. Zam olduğu için indirim olsa bile hissetmezsiniz dedi. Ben yaptırmadım ve bekledim. Şimdi teklif almaya çalışıyorum sürekli sistemleri arıza veriyor. Sistem Arızalı doğru ama tüm sistem. Burada çalışanlarda kime kazandırdığından bihaber.
      "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Fiyatlar düşüyorsa iptal ettirip yeniden yaptıralım o zaman.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

iptal edilince ücret iade mi oluyor ??? neredeyse yarı yarıya düşmüş fiyatlar. ben ocak 17 de yaptırdım. geçmişte yapılanlara uygulanmıyor dediler. ama haberler öyle söylemiyordu fark iade edilecek deniyordu. bir şeyde de işime yarasın bazı avantajlar arkadaş ya sürekli Teğet geçiyor
          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Genelgenin yürürlülük tarihinden önce yapılmış zorunlu trafik sigortası poliçeleri iptal edilerek, yeni poliçe düzenlenemeyecek. Yani yüksek oranda sigorta yaptıranlar ödemelerini geri alamayacak.

Yorum

Yeni Yaptırdım şanslıyım galiba Trafik Sigortaya geçen sene 617 tl ödemiştim şimdi 470 kaskoyada 790 tl ye yaptırdım
              790

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Böyle ülke olabilir mi? Sigorta şirketleri isyan etmiş bu kadar düşük fiyatlarla biz zarar ediyoruz diye hemen arkasından bakan açıklama yapıyor, geçici bir süre olacakmış bu fiyatlar. Yani boşuna sevinmeyelim yakında yeniden bize giydirmeye devam edecekler. Muhtemelen oylamadan sonra. Bugünlerde süresi biten hemen gidip yaptırsın derim.
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
                  Genelgenin yürürlülük tarihinden önce yapılmış zorunlu trafik sigortası poliçeleri iptal edilerek, yeni poliçe düzenlenemeyecek. Yani yüksek oranda sigorta yaptıranlar ödemelerini geri alamayacak.
                  Yahu ne adamlar.Arabayı başkasına satıp yine üzerime alıp o poliçeyi iptal ettiririm onlara.Sigorta şirketi yiyeceğine noter yesin.
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Yok be mantıklı değil bu sefer de hasarsızlığın falan yanar daha pahalıya patlar.
                    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Şuanda yapılan tüm düzenlemeler aslında sigorta şirketlerini kurtarmaya yöneliktir. Yukarıda detaylı olarak fiyat konusunda yorumlar yapılmış. Ancak size bir başka değişiklikten bilgi vermek istiyorum. 2016 yılı Nisan ayında Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk sigortası Genel Şartlarında bir değişiklik yapıldı. Bu değişiklik ile tek taraflı trafik kazası yaşanması halinde sürücünün vefat etmesi veya yaralanması halinde vefat eden sürücücün ailesi Destekten Yoksun Kalma Tazminatı alma hakkını kaybetti.
                      Görünen şu ki; sigorta şirketleri rizikolarını azaltarak sorumluluklarını en aza indirgeyecek, vatandaşdan da daha ucuz sigorta primi ödemesi alacak ama malesef bir çoğumuz da her geçen sene haklarımızın bir çoğunu kaybettiğimizi bilmeden daha ucuza yaptırdık diye sevineceğiz..

Yorum

Ben ayın başında yenilettirdim sürprime düşmemek için. Sigorta 590, kasko 900 tuttu. Bu yeni fiyat uygulamasını yarın sigortacı arkadaşıma sorayım bakalım aslı neymiş.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Geçen yılki sigortacım 3 gündür sistem arızasından yaptıramadığını ve sadece anadolu sigortanın arada br sistemleri çalıştığını ödeme opsiyonu da sadece peşin kaldığını söyledi.Başka bir sigorta firmasına sordum daha önce farklı firmaların farklı teklifleri vardı şimdi hepsi 470 tl ve tek peşin ödeme sistemi bilgisi veriyorlar.Bu sigorta şirketleri ve Bankalar bu milletin başına mafya olmuşlar maalesef.O indirimi kredi kartı komisyonları ile subvanse edecekler sözde.Ama yukarıda bir arkadaşın dediği gibi kapsamda değişiklik varsa daha da vahim bir durum.İşin özeti günün sonunda vatandaşa yazacak hesap.Ne Banka ne Sigorta Şirketi nede Devlet zarar görmez...Ben sigortamı 2 gün içinde yaptıramazsam bu karışıklığa sebep veren kurumlar cezasını ödermi sizce?!
                          "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Sigortacı arkadaşımla konuştum, indirimler geçmişi kapsamıyor. Yeni yaptıracaklar faydalanabiliyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
                            X