Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Trafik Sigortası / Kasko yenilenen fiyatlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Trafik Sigortası / Kasko yenilenen fiyatlar

Orjinal yazı sahibi: cagri
    Bence sigorta işine girelim
    Sigorta şirketleri trafik sigortasındaki primler yükseltti ama sigortacılara verdikleri yüzdeleri düşürdüler. Yani sigortacılara yine sapı kaldı
    İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

2011 opelime 555 tl sigorta çıkardılar. Mecbur odedim.

Yorum

Geçen yıl 2011 1.6 t 180hp için;
        Trafik 210 Kasko 570
        Dizel için;
        Trafik 540 kasko 920
        ( hasarsızlık en üst oran trafik sigortası da en üst rakamlarla) tamamı aksigorta

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

sigorta yaptırıyoruz .birde kasko var.madem zorunlu sigorta varsa, kaskoya ne gerek var ,,bu iş bana saçma geliyor ..avrupada nasıl acaba bilen varmı arkadaşlar

Yorum

50bin liralık arabaya 15bin lira sigorta teklifi alan duydum, sigortacılar resmen dalga geciyor.
            İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
            Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

1.4 insignia 2012 yeni yaptirdigim fiyatlar trafik sigortasi 750 tl. Kasko ilk defa yaptirdigim icin malesef 1700 tl

Yorum

9 Temmuz'da kaskom bitiyor, Eureko dan aldığım fiyat (82000 tl rayiçi için) 620 tl+ 62 tl bonus.
                İl:aydın
                Hasarsızlık %60
                Sınırsız ikame araç, yetkili serviste işlem yapılması gibi klozlarda eklenmiş durumda

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
                2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Merhaba arkadaşlar. Geçen yıl 340₺ olan sigortayı dün 680₺ ye yaptırdım. Üstelik hiç kaza yapmamama rağmen. Ben BİMER'e şikayet dilekçesi yazmayı düşünüyorum. Sizler de yazın lütfen. Bizim paramızla başkalarının hasarı niye ödensin? İyi akşamlar
                  2010 İNSİGNİA T COSMO

Yorum

Sıfır araç için fiyat nedir acaba
                    [center]
                    1.6cdti sport 
                    GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57
                      Sıfır araç için fiyat nedir acaba
                      Kişiden kişiye,ilden ile,donanımdan donanıma değişir fiyatlar.
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

İzmir ve sport donanım desem
                        [center]
                        1.6cdti sport 
                        GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                          Orjinal yazı sahibi: Burakn
                          Bazı zorunlu şeyler biz istemesek de bizim iyiliğiniz için en nihayetinde her zorunluluk bir kolaylık getiriyor eninde sonunda.
                          para ödemeye gelince hiç birimiz istemeyiz cebimizden para çıksın ama
                          İş başa düşünce iyi ki yapmışım deriz vakti gelince...

Sebeplerini sorguladım ve haklı buldum.
                          Cezalar da artmalı sigorta fiyatları da.
                          Zaten arttı da.
                          http://ekonomi.haber7.com/turkiye-ek...mli-degisiklik

Yapılan zam ile sorumluluğun sigortalıya rücu kısmı haksızlık.Hasar etmeyen bi ton araç var.Sigorta şirketinin geliri 3 katına çıkarken gideri de herkese rücu edilip aç avukatları ile millete çörendiklerinde kime ne fatura çıkacağı belli değil.Bu adamların mantığı ile düşünürsek sigara içen kişinin kanser olması durumunda SGK hastadan masrafları rücu etsin.Bunun adı iyilik değil kusura bakmayın.Milleti enayi yerine koymak ve büyük sigorta şirketlerine rant sağlamak.
                          Katılıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Burakn
                            Sigorta şirketi sizin kaza ! eseri öldürdüğünüz bir doktorun tazminatını ailesine ödemek zorunda. Doktor olduğunuzu ve bir aileniz düşünün.
                            Selamlar.
                            katılmıyorum. Şöyleki: sigorta işinde oldukları için örneğin araç sigortasından aldıkları ücreti mesleki sigorta odemesine kullanıyorlarsa ve odenecek limitler ortadayken bunu devam ettiriyorlarsa o şirketlerin sorunu. Madem tazminatlar yüksek o sektöre girmesinler yada örneğin kar etmeyecek yada ileride kar etmeyeceğini düşündükleri sektöru sigortalanasınlar. Sonuçta serbest piyasa ekonomisi var. Zorla degil. Ben doktorum benim sigortamın tazminatini baska sektörden yada aracımın tazminatını başka sektörden yapmasınlar. Pirimlerde ona gore olsun. Burada tek ve net kazanan şirketler ve zarar görmeyen (ki tazminat ödendikten ve yeni sigorta yapilana kadar ki süreye kadar) kusur işleyip olaya neden olan kişi. Temelde katılmadığım nokta kaza yapmayandan primin yüksek alınmasıdir.saygılarımla.

Yorum

Bu siteden aracınız için otomatik olarak zorunlu trafik sigortası teklifi alabiliyorsunuz.
                              1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Mart 20'de süresi dolan zorunlu trafik sigortası için arandım, 650 TL civarında çıkıyormuş, poliçede tavan/taban fiyata nisanda geçileceğini bildiğim için yaptırmadım, dün fiyatların belli olduğu söylendi. Süresi geçtiği için cezalı olmasına rağmen 395 TL'ye yaptırdım. 7. kademe hasarsızlığım olduğu için bu kadar düşük çıkmış, sigortacı bile şaşırdı. İşin kötüsü 2 ay önce diğer araçlarımı 800 lira civarında yaptırmıştım, bilseydim onları da bekletirdim.
                                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
                                X