Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kar paleti hakkinda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kar paleti hakkinda

Arkadaslar malum bizim araclarin lastik ebatlari yuzunden zincir kullanmak pek mumkun degil. Bende bu yuzden bir arastirma yapmistim ve yurtdisi bir firmanin urettigi bir urunu begenmistim fakat bu urunu gecen yil Turkiyede bulamamistim. Gecenlerde bu urunu ureten yerli bir firma oldugunu kesfettim ve 2 gun once kar paletini satin aldim. Gayet kullanisli ve kolay montaji olan bir urun. Fiyati 300₺ Uretici ile gorustum toplu alimlarda insignia team icin toplu alimlarda 275₺ ye birakiyor. Almak isteyen arkadaslara buradan yardimci olabilirim. Urun videosunu linkte gorebilirsiniz.
    http://youtu.be/z5Yq7okYmFE
    1.6 cdti Cosmo+Flexride

Ynt: Kar paleti hakkinda

Güzel bir ürün,benim arkadaşta da var bundan.
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

iki sene önce üreticisini tanıyordum. 60 liraya almıştım takımını
      ancak bizim eleman biraz gavur malı kullanır gibi kullandığı için koptular.
      zaten elemanı da çıkardık işten )
      bir araştırayım almayı arzu eden varsa...

Yorum

300 lira ile 60 lira gibi çok farklı 2 rakamdan bahsediliyor. alala alala
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Benim de aldigim kisi uretici, fakat benim aldigim fiyat tuketiciye ulasan fiyattir. Yoksa 60 tl ya kutusunu alirsiniz ancak. Tanidik vasitasi ile olunca arkadas o fiyata almistir. Ama 60 degil 100tl ye alabilirsek ben 2 tane daha almaya talibim
          1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alpAckl
            Arkadaslar malum bizim araclarin lastik ebatlari yuzunden zincir kullanmak pek mumkun degil. Bende bu yuzden bir arastirma yapmistim ve yurtdisi bir firmanin urettigi bir urunu begenmistim fakat bu urunu gecen yil Turkiyede bulamamistim. Gecenlerde bu urunu ureten yerli bir firma oldugunu kesfettim ve 2 gun once kar paletini satin aldim. Gayet kullanisli ve kolay montaji olan bir urun. Fiyati 300₺ Uretici ile gorustum toplu alimlarda insignia team icin toplu alimlarda 275₺ ye birakiyor. Almak isteyen arkadaslara buradan yardimci olabilirim. Urun videosunu linkte gorebilirsiniz.
            http://youtu.be/z5Yq7okYmFE
            Bende birkaç sene önce internette görmüştüm. Bahsettiğiniz asıl ürün şu galiba https://youtu.be/_XNrV2gTUOM
            Bu sene başı bende araştırırken adı snowbat diye geçen ürüne denk geldim sayfada geçen yazıyı görünce bunlar düzeltsede bir sorun olabilir diye es geçmiştim.
            1. Ürün, dizaynında ki hatalar ve sürüş esnasındaki olasılıkların iyi hesap edilememesi neticesinde özelliklede kuru zemin geçişlerinde lastikten çıkarak araca ve çevreye zarar vermekteydi.

Bağlantı ve pençelerde yapmış olduğumuz devrimsel patentli değişiklerle bu ciddi sorunu kökünden çözdük.

2. Ürünün birleştirici aksamı çok fazla parça ve kaynaktan oluşmakta bu da kırılma riskini artırmaktaydı,

Tamamen kendi dizaynımız olan birleştiriciyi tasarladık 11 parça kaynak sadece 3 parçaya indi üstelik daha hafif ve sağlam bir birleştirici elde ettik.

3. Montaj esnasında bağlantıları yerlerinde tutmaya yarayan plastik parçalar çok çabuk kopup eskiyordu,

Kaliteli malzeme ve bağlantılarda yaptığımız değişiklikle bu sorunu da çözdük.

4. Aralarında 5 mm ölçü farkından başka hiçbir fark olmayan kısa ve uzun bağlantıları ayırt edemeyen kullanıcılar lastik ölçülerini ayarlamakta çok zorlanıyorlardı,

Kısa bağlantıların şekillerini farklı yaparak karlı çamurlu ortamlarda dahi ayırt edilebilirliği sağladık.

5. Ambalajın yapısı, ürünün ağırlığını taşıyamıyor ve her kullanımda bir bir ayırıp birleştirmeniz gereken onlarca parça çok zaman alıyordu,

Metalden ve yuvarlak ambalajımız gereken dayanımı rahatlıkla sağlarken, ilk kullanımda birleştirdiğiniz ve ayarladığınız lastik ölçünüzü kaybetmeden bir bütün olarak ürünü ambalajına sığdırdık. SNOWBAT'le kar paletiniz heran kullanıma hazır.

6. Lastik ölçülerini ve kullanılması gereken parça sayılarını gösteren tabloda ki büyük sapmaları,

Yeni hesaplamalarla daha kesin hale getirdik.

7. Bütün ölçülere uyumludur ibaresini gerçek kıldık,

2528 cm x2 ölçülere sahip devasa lastiklere yetecek kadar kutu içerigimizi genişlettik.

8. Kutu içeriğimizi oluştururken ekonomik olmayı degil pratik olmayı amaçladık.

Kışın zor koşullarında paletlerinizi çok daha hızlı ve kolay takabilmeniz için kaliteli cır cır anahtar - tekrar tekrar kullanılabilir plastik kelepçe - eldiven ve suya dayanıklı kullanım kitapçığı kullandık
            Sağlamsa güzel birşey gibi.
            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İşleniyor...
            X