Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia satışları hk.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia satışları hk.

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Odd den ocak ayı satış rakamlarını inceledim biraz. İnsignianın satışları çok iyi görünüyor. Hatta amiral gemi dediğimiz astradan daha fazla satılmış. Geçen yıllarda ayda 70-80 adet olan insignia satışı aralık ayında 1400 e yaklaşmış. Opel bir insigniada iyi gidiyor ama astra ve corsa pazarını kaybetmek üzere.
    İNSİGNİA 1.6 TURBO

Ynt: İnsignia satışları hk.

GM 107 yıllık rekor kar açıklamış 9,7 milyar usd

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
      GM 107 yıllık rekor kar açıklamış 9,7 milyar usd
      En son iflas etmek üzereydi. Dengeler değişiyor artık.
      İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Astra'nın kasa değiştirip yüksek fiyatla gelmesi Insignia'ya yaradı Astra K Excellence almaya gelen 10.000 daha verip Insignia alıyordu. Insignia kasa değiştirip fiyatları yükselene kadar Astra duraklamaya devam edecek.
        BMW 3 ise C serisine göre gerilemiş, ben ona şaşırdım.
        InsigniaTEAM

Yorum

http://tr.euronews.com/2012/02/16/ge...-kar-acikladi/

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

astranın düşüş nedeni fiyatı. neredeyse insignia ya yakın fiyatından dolayı insanlar insignia ya yöneliyor.. .
            2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Ekim Ayı Gelse de Paris Motor-Show da 2017 Insignia yı Görsek, Fiyatlarını da Öğrensek Artık...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                Ekim Ayı Gelse de Paris Motor-Show da 2017 Insignia yı Görsek, Fiyatlarını da Öğrensek Artık...
                Franfurt fuarında değil miydi?

Yorum

Ben Paristen Yana Oyumu Kullanıyorum.

Yorum

İnsignianın fazla satması passat ve mondeoyu çok etkilemiş. Geçmişte ayda 1000 ve üzeri passat satılırken insignia 100 adet bile satılmıyordu. Şimdi 436 insigniaya 636 passat gibi bir rakam var ortada. Talep arttı diye fiyatlar yükselmezse seneyi hemen hemen aynı kapatırlar gibime geliyor.
                    İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Passatın bu sene müşterisini üzmesi de cok buyuk farkındalık yarattı insignia icin,
                      Passat b8 kasa da en üst donanım için highline gelmemesi ve olmayan aracada sürekli zam çekilmesi Comfortları da cam tavan led ve jant takarak ust donanim diye satması da pazarı oldukca etkiledi.
                      Astra ise gercekten cok cekici ve cazibeli fiyatlarda iyileştirmeye gidilmesi durumunda pazarını acacktir tahminim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        Astra'nın kasa değiştirip yüksek fiyatla gelmesi Insignia'ya yaradı Astra K Excellence almaya gelen 10.000 daha verip Insignia alıyordu. Insignia kasa değiştirip fiyatları yükselene kadar Astra duraklamaya devam edecek.
                        BMW 3 ise C serisine göre gerilemiş, ben ona şaşırdım.
                        Cserisine bende hayret ediyorum. Bmw 3 dizel almaktansa c serisi benzinli aracı daha çok tercih ediyorlar.
                        İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

İşleniyor...
                        X