Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yine yeniden Insignia 1.6T 2011 Cosmo

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yine yeniden Insignia 1.6T 2011 Cosmo

Orjinal yazı sahibi: Insignia
    Orjinal yazı sahibi: cilavuz
    Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
    Orjinal yazı sahibi: cilavuz
    Teşekkür ederim abi. Araçta en ufak bir sıkıntı yok. Zaten bütün bakımları yetkili serviste yapılmış. Bujiler de değişmiş son bakımında. Opel de kampanya yakalarsam komple filtreler dahil değiştiricem. Aksi halde motor yağını değiştirip biraz daha kullanırım diye düşündüm.
    Bu arada AFL farlara bayıldım
    AFL farlar mest ediyor insanı. birde ufak bir sarsıntıda böyle titreme yapmasa. Sinir oluyor insan. Sanki benzinlikten 3 liraya ampül taktıkta oturmadı yerine gibi. Bu AFL için bile değer bu arabaya.Harika.

Bahsettiğiniz titremeyi fark etmedim ben. Dün akşam kullandım zaten ilk defa Ama ne olursa olsun gerçekten çok güzel bir ekipman. Bakalım 2017 de yeni kasa geliyor. Farlarda da yine iyileştirmeler olacaktır. Otomatik vites görünüm parçalarını bi aksilik olmazsa yine çalıştığım firma yapacak ve gerekli malzemeleri de ben temin edeceğim ( tedarik zinciri mühendisiyim ).
    Vites topuzu böyle mi olacak? rolleyes

Görsel olarak malesef elimde veri yok şu an Ama elime geçerse paylaşırım sizlerle. Şu an seri olarak cascada astra insignia otomatik viteslerini üretiyoruz.
    2013 Insignia 1.6T AT 170 HP COSMO Beyaz

Yorum

Ynt: Yine yeniden Insignia 1.6T 2011 Cosmo

Hayırlı olsun, bakım ya 15.000 km ya da bir yıldır. O tarihte degiştiyse yeniden değiştirin hepsini.
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

İşleniyor...
      X