cosmonun üstüne sporttan sonra elit diye bir donanım daha getirmiş opel Türkiye,cosmoya artı bose ses sistemi ,sunroof ve ısı yalıtımlı ön cam var ama bose den dolayı navi 900 alınamıyor ve cevre görüş paketleri ,ergonomik spor deri koltuk ,kış paketi,park & go paketleri eklenemiyor ve dizel otomatik fiyatı 123 bin tl.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia yeni paket
Collapse
X
-
Ynt: insignia yeni paket
Gereksiz bjr paket olmuş bence.
.
Opsiyonları kısıtlamanın ne yararı var anlamadım. Bırakın isteyen istediği donanımi alsın.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Bende siteye baktım ama genel bir bilgi bulamadım o yüzden fiyat listesine baktım. Bu arada yaklaşık 7 bin fiyatlar artmış. Acaba elite pakette çevregörüş2 park&go standart olabilir mi? O yüzden eklenemiyor belki aksi halde neden 123 bin olsun ki? Ve birde sürpriz 1.4 insignia yeni listede yok. Ayrıca business gitmişdesign diye bir paket gelmiş o da ilginç
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
standart olarak üstünde çevre görüş veya park&go paketleri yok elitte ,zaten sport da 122 bin tl olmuş ben aldığımda sport 115 bin di opsiyonlarla 119 bin di ,şu an benim aracın aynısını konfigüre ettiğimde 125 bin tl ediyor ,opel iyi zam yapmış.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ulas79standart olarak üstünde çevre görüş veya park&go paketleri yok elitte ,zaten sport da 122 bin tl olmuş ben aldığımda sport 115 bin di opsiyonlarla 119 bin di ,şu an benim aracın aynısını konfigüre ettiğimde 125 bin tl ediyor ,opel iyi zam yapmış.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Orjinal yazı sahibi: ulas79standart olarak üstünde çevre görüş veya park&go paketleri yok elitte ,zaten sport da 122 bin tl olmuş ben aldığımda sport 115 bin di opsiyonlarla 119 bin di ,şu an benim aracın aynısını konfigüre ettiğimde 125 bin tl ediyor ,opel iyi zam yapmış.
http://www.opel.com.tr/content/dam/O...16.5_FINAL.pdfinsignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mozarto2015 model en son aracı ben aldımGeçen hafta gümrükten geçti..1.6 dizel otomatik beyaz kış paketli sport insignia 105000 tl
Bayii en az 7000 tl zam gelecek demişti..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ulas79Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Orjinal yazı sahibi: ulas79standart olarak üstünde çevre görüş veya park&go paketleri yok elitte ,zaten sport da 122 bin tl olmuş ben aldığımda sport 115 bin di opsiyonlarla 119 bin di ,şu an benim aracın aynısını konfigüre ettiğimde 125 bin tl ediyor ,opel iyi zam yapmış.
http://www.opel.com.tr/content/dam/O...16.5_FINAL.pdfalala
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Orjinal yazı sahibi: mozarto2015 model en son aracı ben aldımGeçen hafta gümrükten geçti..1.6 dizel otomatik beyaz kış paketli sport insignia 105000 tl
Bayii en az 7000 tl zam gelecek demişti..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Orjinal yazı sahibi: ulas79Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Orjinal yazı sahibi: ulas79standart olarak üstünde çevre görüş veya park&go paketleri yok elitte ,zaten sport da 122 bin tl olmuş ben aldığımda sport 115 bin di opsiyonlarla 119 bin di ,şu an benim aracın aynısını konfigüre ettiğimde 125 bin tl ediyor ,opel iyi zam yapmış.
http://www.opel.com.tr/content/dam/O...16.5_FINAL.pdfalala
Yorum
-
Tamamen katılıyorum, bence lpg li 1.4T kesin getirilmeliydi, dizelin alternatifi olurdu,
Yorum
-
Donanımları sayıyorum;
Design < Edition Elegance < Cosmo < Elite < Sport
Business'in adı değişip Design oldu.
Motorlarda benzinli sadece 1.6 SIDI ve 2.8 325hp kaldı, 1.6 benzinli sadece Edition Elegance donanım ile satın alınabiliyor.
Dizel motorlar 1.6 CDTI, 1.6 CDTI ecoflex ve 2.0 CDTI 170hp
Manuel 1.6 CDTI sadece Sport donanım ile alınabiliyor.
Manuel 1.6 CDTI ecoflex sadece Edition Elegance ve Cosmo ile alınabiliyor.
2.0 dizelin tek donanım seçeneği Cosmo
Design en baz donanım
Edition Elegance; Design+ 18" jant içeriyor
Cosmo; bildiğimiz Cosmo (standart jantlar değişti)
Elite; Cosmo+ sunroof, ısı yalıtımlı ön cam, Bose ses sistemi içeriyor
Sport; Elite donanımdan cam üstü krom çıtaları, ısı yalıtımlı ön camı ve Bose ses sistemini çıkarıp 19" jantlar, Opc Line bodykit ve spor pedal seti ekliyorsunuz.
Yazmamışlar ama Sport'ta ergonomik spor koltuklar, spor direksiyon vs. halen geliyordur, bir değişiklik olmamıştır diye tahmin ediyorum.InsigniaTEAM
Yorum
Yorum