Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia almaya karar verdim, görüşlerinize ihtiyacım var.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia almaya karar verdim, görüşlerinize ihtiyacım var.

Arkadaşlar selamlar;

3 yıldır C4 kullanıyorum artık değiştirme zamanı geldi diye düşündüm. Önce C5 almaya niyetlendim ama Insigniayı gördüğüm anda fikrim değişti.
    Benim C4 1.6 110 BG dizel otomatikti, yılda 30 - 40 bin KM yapıyorum, bu yüzden yine dizel almak istiyorum ayrıca otomatik vitesten de artık vazgeçemem çok alıştım.

Şimdi;

2.0 CDTI 130 hp edition için (elegance paket ile) 67,500 TL fiyat aldım.
    2.0 CDTI 160 hp cosmo ise 85,500 TL arada 18.000 TL gibi bir fark var sizce 30 beygir ve cosmo donanımı için 18.000 TL fark vermeye değer mi?

Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Saygılar
    2.0 CDTI 130hp Elegance Edition SR

Ynt: Insignia almaya karar verdim, görüşlerinize ihtiyacım var.

Hoş Geldiniz

Kendinizi Tanıtırmısınız.

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=14.0

Bu arada seçim olarak doğru bir karar her ne kadar C5 al benisi olsada Insignia ile aynı dolulukta değil şimdiden hayırlı olsun .

Sorunuza cevap vermek gerekirse Tamamen sizin beklentinize göre değişir şu ana kada 130 hb diezel araçları kullanan üyemiz yok sonuçta ikiside güzel

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

18,000 tl farka mazot bedava gelir

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
      35GB5825  A Rh+

Yorum

bence kesinlikle 160 lık cosmo alın inan 18000 ne değer...

Yorum

hayırlısı olsun diyelim.. umarım herşey qönlünüzce olur, imkanınız varsa farkı verip kesinlikle Cosmo alın bence herşeye değer, tabi imkanlarınız doğrultusunda.. yoksa da Cosmo almadım diye dert etmeyin Edition da yeterince dolu bi araç.. birkaç opsiyonla Cosmodan çokta farkı kalmaz farlar vs. dışında.. tekrar hayırlısı olsun

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

130 luk olanda Cosmo seçeneği var mı ?
            bir de tecrube edinmenizi öneririrm.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

en ford focustan geçtin insignia ya arada dağlar kadar fark var .. fordla c4 arasında fark yok.. sizde memnun olursunuz ..%99 tahminim böyle
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

Insignia doğru tercih...kalbur üstü bir otomobil..Cosmo'yu tercih edin eğer 18 lik farkı verebilecekseniz. Sonra forum sitelerinde şunu taktıracağım orjinaline en yakın hangisi diye sormak zorunda kalmazsın

Yorum

160 lık edit ile 130luk edition arasında 10milyar fark var.Ben sırf bu opelin strateji saçmalığından dolayı 130luk edition alırdım
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Yorumlarınız için teşekkürler;

130 hpde Cosmo seçeneği yok, Uğur'un dediği gibi 130hp edition ile 160hp edition arasında bile 10.000 TL fark var.
                    İşin ilginç yanı 130 hp Edition kampanyasız fiyatı 81.200 yani 16.500 TL gibi bir indirim var. 3 Opel bayisine de sordum bu Opel'in bu kampanyayı fazla uzatmayacağını söylediler.
                    Cosmo her ne kadar çekici gelsede bu kadar yüksek bir fiyat avantajına karşı Edition (elegance paket) almaya karar verdim.

Aracın 2011 çıkışlı olmasını istediğimden Ocak ayında bende Insignia ailesine katılmış olacağım.

Saygılar & Sevgiler
                    2.0 CDTI 130hp Elegance Edition SR

Yorum

hayırlı olsun
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

hayırlı olsun inş sorunsuz kullanın

Yorum

Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin..
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
                            130 luk olanda Cosmo seçeneği var mı ?
                            bir de tecrube edinmenizi öneririrm.

dün opel mar a gittim, 130luk insignia bakmaya bi arkadaşıma, beyaz renk suan yok gıbı, ekmek gıbı satılıyor, ayrıca yılbasındaqn sonra kesınlıkle fıyatlar degıscekmıs, 130luklarda cosmo konusunda satıcıyla ıddıalastık, ben 130luk dızellerde cosmo olmadıgını soledım ama satıcı ısrarla oldugunu ve ozel sıparısle geldıgını soledi, yaklasık bı 5 ay sonra gelıyormus, bılgılerınıze....

Yorum

opel mardan hangi satıcıyla konuştunuz

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İşleniyor...
                              X