Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni araç

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni araç

Dostlar selam. Aranıza bugün katıldım. Daha 5 dakika önce attım ilk mesajımı ben geldim diye, tanışma konusunda

Bugünlerde insignia'ya takıldım sanırım bir tane alacağım Allah nasip ederse. Bugün gittiğim bir bayide 2015 model 1.6 benzinli otomatik 140 hp aracı 84.000 liraya bıraktı. Ayak üstü 17.000 TL indirim yaptı. Ben buna pek inanamadım. Doğru mudur? Veya aynı aracı daha uyguna başka bir bayiden alabilir miyim görüşleriniz nedir arkadaşlar?

Selamlar .
    "Söz, söyleyenin sıfatıdır"

Ynt: Yeni araç

welcome 1.6 turbo modeli 170 hp. 140 hp olan 1.4 turbo modeli. Ayrıca donanım olarak hangi model? cosmo mu edition mu?
    İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Cosmo donanım. Turbo değildi araç 1.6 ve 140 hp dedi bana. Otomatik benzinli

Yorum

Otomatik olduğuna göre 1.6 Turbo 170 olmak zorunda. Cosmo için normal fiyat. 1.6 dizel çıktığı için benzinliler ellerinde kaldı.

İndirim konusuna örnek vereyim: ben alırken liste 99 bindi. Opel indirimli 90 bin, bayi indirimli 83bin, bir düşük model yıllı 81bin TL. Opel'in fiyat politikası bu. Gene de başka bayilere sorabilirsiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Anladım, fiyatlar bu şekilde değişiyor demek ki. Bir kaç farklı bayiye sormakta fayda var sanırım.
          alırken dikkat edeceğim veya şunu da şöyle yap diyeceğiniz bir öneriniz olur mu acaba? Daha önce de opel kullandım Astra, Tigra, Combo Ama insignia vallahi ayrı bir cezbediyor insanı..

Yorum

1.6 136 hp dizel olmasın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Burakn
              Anladım, fiyatlar bu şekilde değişiyor demek ki. Bir kaç farklı bayiye sormakta fayda var sanırım.
              alırken dikkat edeceğim veya şunu da şöyle yap diyeceğiniz bir öneriniz olur mu acaba? Daha önce de opel kullandım Astra, Tigra, Combo Ama insignia vallahi ayrı bir cezbediyor insanı..
              Flexi ride özelliği olursa çok iyi olur. Almayı düşündüğünüz araca sadece sıvı sistem lpg uygulaması yapılabiliyor. 6000-7000 tl gibi bir maliyeti var. Özelliğine göre o fiyatlara alabileceğiniz daha iyi bir araç yok. Şanzumanı sorunsuz. Zaten alacağınız araç sıfır olacağı için uzun yıllar sorun çıkarmadan keyifle binebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim.
              İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkür ederim. Çok uzak kalmışım bu insignia konusuna. Önc eFlexi Ride şae nedir onu bi araştırayım, bunun için ek para isterler mi ona da bir bakayım

Aracı benzinli kullanacağım, lpg taktırmayacağım. Yılda 5000 km yol yapıyorum, bu çok fazla değil bence. Avm'lere araçlarımızı almamaları, bagajın büyük olması ve bana boş olarak lazım olması gibi nedenleri de var.

Yorum

Izmir bayilerinden fiyat alın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balkes
                    Izmir bayilerinden fiyat alın.

telefonda fiyat veriyorlar mı? Hemen arayayım dur

Yorum

welcome

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Küçük bir öneri: Araçlarımızda karter koruması yok. Alırken taktırırsanız faydalı olur.

Mesaj sayım 1000 olmuş obaa obaa obaa

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İzmir 700 tl az söyledi

Ford kullandığım için tekrar Ford alayım diyorum herşeyini biliyoruz en nihayetinde. Ama arada 33.000 lira fiyat farkı var el insaf.
                          Mondeo - İnsignia
                          Titanium - Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
                            Küçük bir öneri: Araçlarımızda karter koruması yok. Alırken taktırırsanız faydalı olur.

Mesaj sayım 1000 olmuş obaa obaa obaa
                            Rıfat Tebrikler nice mesajlar obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkürler Fatih Abi. Sizin sayenizde clapclap

Yorum

İşleniyor...
                              X