Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni araç

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni araç

Aynı sınıf değiller dimi
    "Söz, söyleyenin sıfatıdır"

Yorum

Focus, Golf, Astra aynı sınıftadır. Bunların bir üst sınıfında Mondeo, Passat, Insignia bulunur.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Tavsiye edeceğiniz bir bayii var mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Burakn
          Tavsiye edeceğiniz bir bayii var mı?
          Focusta muhteşem işçilik hataları var foruma da girerseniz mahkemelik bir sürü davaya Sahit olabilirsin,
          Mahkeme karariyla degisimde bile kusurlu araba verebilecekler kadar sorunlu insignia derim zaten cok km yapmicam diyosun.
          Ford bayisi mi soruyorsun
          Opel bayisi mi?

Yorum

Bu yorumların üstüne artık opel bayisi soruyorum

Yorum

sen zaten bu sireye girerek yolunu seçmişsin bize suç atma, hepimiz geçtik o günlerden ihihi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hehe tam da dediğiniz gibi oldu. Şimdi güzel renkli bir araç bulursam alayım kısmetse bakalım...

Yorum

Asla bizde marka fanatikligi yok,
                  Yani her foruma üyeyim ama buradaki kadar objektif bi forumla karsilasmadim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: buraktsn95
                    Asla bizde marka fanatikligi yok,
                    Yani her foruma üyeyim ama buradaki kadar objektif bi forumla karsilasmadim
                    Çok doğru

Yorum

Focus C sınıfı,İnsignia D sınıfı bir araçtır.Güvenlik,yol tutuş,genişlik,performans olarak İnsignia iyidir.Manevralar,yakıt,fiyat olarak da Focus iyidir.Focus da yol tutuşta,güvenlikte de iyidir ama İnsignia bence daha kullanışlı ve uzun yola uygun bir araçtır.İnsignia bence ve bana göre sizce de daha iyidir. Doğru seçim.
                      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Tamamdır yeni araç alma işini çözdüm. Dün akşam geç bir saatte araca bakmaya geldiler. Gerçekten soğuk bir geceydi.

Bir aracı alacak bir insan neden kendi gelmeyip birkaç kişi gönderir ve neden birinin elinde boya ölçüm aleti vardır kendisi kaporta uzmanıdır ve gelen diğer kişi de yetkili servis elemanıdır motor uzmanıdır?
                        İçinizden kaç kişi sırf işi görülsün diye alacağı bir arabayı alır bu şekilde?

Benim aracımda benim bilmediğim kusurlar buldular. Hem de akşam karanlığında ve soğukta. Benim bildiğim ve saydığım kusurların üstüne benim varlığından dahi haberdar olmadığım kusurlar eklenince aracın fiyatı neredeyse 10.000 tl düştü. Süperdi alıcılar için.

Benim arabama bakışım değişti. 10.000 tl masrafı olduğu görülen bu araç, aslında benim gözümde 10.000 tl daha değerlendi. Satmaktan da vazgeçtim Opel almaktan da. Bir bakıma iyi oldu. Ha, şu ortaya çıktı ki, eğer aracıma 500-600 TL masraf yaparsam fiyatı 10.000 TL artacak. Ve araç almak isteyenlere nasıl davranacağımı öğrendim. 10.000 de ordan gelse aracın fiyatı bir anda 20.000 TL değer kazandı.

Edindiğim tecrübeme dayanarak diyebilirim ki araç almak isteyen kişi istediğin yere istediğin saatte gelecek ve hazır olarak bekleyecek. Kişiye sorulacak sorular ve verilecek cevaplar:
                        1- Benim arabam senin paranın alabileceği en iyi araba / (Aşağılama)
                        2- Sağda solda sürtmeler vardır olabilir bunda ne var ki sende de var yamukluklar baksana bi kendi tipine kaportana yamuk! (Aşağılama)
                        3- Bu araba herhangi bir araba değil, bu araba benim arabam. Eğe paran çoksa gelip alacaksın ve gıkını çıkartmayacaksın. Paran yoksa sakın gelme ve arama canına okurum (Aşağılama ve tehdit)
                        4- Benim söylediğim fiyat senin mutlaka ödeyeceğin en iyi fiyattır ve kesinlikle itiraz edemezsin. Ben bu fiyat üzerinden sadece 50 TL indirim yaparım o da pazarlık sünnet olduğu için.
                        5- Geleceksin, arabaya bakacaksın, bakmak zorundasın zaten baktıracağım. Sonra da 50 TL indirim yapacağım ve anlaşacağız bu kadar. Bitti.

Evet araba böyle satılır. Doğru olan budur. Bu şekilde yapın siz de.

Yorum

Saticiyi Çıldırtma metodu kullanmislar, şöyle bi adami süzün ik çık etmeye baslarsa da vazgeçtim hadi hayirli pazarlar deyip kpatin
                          Onlarda para coksa sizde satacak insan çok

Yorum

Bu opc ne güzel bişeymiş yav
                            Sinirlerim bozuluyor

Yorum

Sen zehiri almışsın bir kere bugün olmasa yarın alacan dönüşü yok ihihi bu güzelliğe karşı konulamaz

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                                Sen zehiri almışsın bir kere bugün olmasa yarın alacan dönüşü yok ihihi bu güzelliğe karşı konulamaz
                                çok fenaa çok

Yorum

İşleniyor...
                                X