Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayaldi Gerçek oldu...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hayaldi Gerçek oldu...

Merhabalar;

Tanışma başlığımda belirttiğim gibi bir aracı bütçem dahilinde 49.750TL'ye az önce aldık çok şükür. 227TL Alım- Satım + Plaka masrafı ile düz 50.000TL diyebiliriz.

Araç 2012 Model 1.4T Edition Elegance Yeni Stil Paket ( Benim farkedebildiğim farkları AFL Jant Shark Anten başka varmı bilmiyorum ) Teknik Gri ( Astra'm da bu renkti ) 81.000km'de tamponlar dahil orijinal, boya vs. yok. (Arka tamponda küçük bir zedelenme var) Tüm bakımları tek yetkili serviste yapılmış ( 60.000km bakımında V kayışı değişmiş) Yetkili servise bir kez aracın fanı durmadığı için gitmiş, sigorta değişilmiş. Birkez de ön cam taş gelmesi nedeniyle değişmiş. Aracın ön iki lastiği kışlık. İnceleyemedim ancak yaza 4 lastik almamız gerekecek sanırım. İlk izlenimim tek kelimeyle fevkaladenin fevkinde... Aracı babam yaşında bir amcadan daha doğrusu eşinin adına olduğu için eşinden aldık. Çok tatlı insanlardı, Allah hep böyle insanlar çıkarsın karşımıza. Oğullarına ev aldıkları için satmışlar aracı ve kızlarının evine kadar bıraktık, ellerini öpüp helalleştik ve ayrıldık. Henüz resim çekemedim ancak ilandaki resmi aşağıya ekliyorum. ilerleyen zamanlarda daha detaylı resimler eklemeye çalışacağım. Arayışım sırasında ve bundan sonrasında güzel dileklerini belirten belirtmeyen herkesten Allah razı olsu, Sizlere çok daha güzellerini nasip etsin.

Ynt: Hayaldi Gerçek oldu...

Güle güle kazasız belasız kullanın clapclap obaa clapclap

Yorum

Hayırlı olsun

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Maşallah Çok uyguna almışsınız. Allah kaza bela vermesin.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hayırlı olsun.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto
            Güle güle kazasız belasız kullanın clapclap obaa clapclap
            Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
            Hayırlı olsun
            Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
            Maşallah Çok uyguna almışsınız. Allah kaza bela vermesin.
            Orjinal yazı sahibi: Nurettin
            Hayırlı olsun.
            Çok sağolun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, bundan fazlasını bütçe elvermezdi, çok kasardı. Km işi biraz kafamı karıştırdı başta ama tüm bakımlarının serviste eksiksiz yapıldığını öğrenince ve aracın orijinal oluşu beni ikna etti. Evin ikinci aracı olacağı için çok km yapmaz sanırım 3 yıl sonra makul bir KM'de satarız diye tahmin ediyorum.

Yorum

gerçekten dediğiniz kadar temizse çok uygun fiyata almışsınız. alana da satana da hayırlı olsun.
              1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Hayırlı olsun,güle güle kullanın...
                2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Maşallah.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CB
                    gerçekten dediğiniz kadar temizse çok uygun fiyata almışsınız. alana da satana da hayırlı olsun.
                    Teşekkürler çok sağolun, servisten tüm kayıtlarına ulaştık, tüm bakımları aynı serviste yapılmış ve tüm detayları söylediler sağolsunlar. Araç Lüleburgaz'dan geldi. Ayrıca yakın bir dostumuz bir servisin kaporta bölüm şefi aracı ona götürdük ve tüm paçaların orjinalliğini teyit ettik. Ayrıca aracın ocak vergisi ödenmemişti, banka satışın bugün yapılabilmesi için vergi dairesine ödeme yapmamız gerektiğini söyledi. Bu nedenle Beylikdüzü'n den Büyükçekmece'ye inip döndük. Bu bir nevi test sürüşü oldu ve beni çok memnun etti, ayrıca ne trim ne de başka olağan dışı bir ses duymadım ve o ince yanaklara rağmen kasis geçişleri beklediğimin çok üstünde bir konfora sahipti. Bu arada Ocak vergisini satıcı ödedi.

Orjinal yazı sahibi: tornado
                    Hayırlı olsun,güle güle kullanın...
                    Çok Teşekkür ederim Çok sağolun..

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                    Maşallah.
                    Sağolun...

Yorum

Hayırlı olsun.
                      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

hayırlı olsun

Yorum

Hayırlı olsun güle güle kullanın
                          06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Hayırlı olsun
                            welcome obaa welcome

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Kazasız belasız keyifli sürüşler

Yorum

İşleniyor...
                              X