Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 turbo. 180 2010 model lpgde 4 bin devir sonrasi uyari ve benzine gecis

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 turbo. 180 2010 model lpgde 4 bin devir sonrasi uyari ve benzine gecis

Merhaba arkadaslar. Bugun testte fark ettim 4 bin devir sonrasi arac biraz sıkıştırmaya calistigim anda lpg uyari ve benzine gecis oldu prins lpg normal mi lpg özelliginden mi kaynaklaniyor. Varmi yasayan benzer durumlari

Ynt: 1.6 turbo. 180 2010 model lpgde 4 bin devir sonrasi uyari ve benzine gecis

Prins bayisine baktırınız. Hata kodu vermediyse ayarı öyledir.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

2 sebebi olabilir.
      - Lpg tankınızdaki otogaz az miktarda kaldı ise (5lt altı)bunu yapar.
      - Lpg kitinizin bakımı zamanı gelmiştir.Sistem her bakımdan sonra tatbik edilen kilometreyi hesaplayıp periyodik bakımı geldiği zaman bunu yapmaya başlıyor.Bir müddet sonra(yaklaşık 1000km) lpg ye hiç geçmiyecektir ve yeşil olan ışık bakım zamanı anlamına gelen turuncu ışıga dönecektir.

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
      - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
      - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

bende aynı durumu eski aracımda yaşamıştım. iki kez...

-birinde map sensörü arızası
        -diğeride enjektörler değişme zamanı gelmiş.

bir baktırın isterseniz.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Depo dolu. Yakit düsuk degil. Hata kodu vermedi yalniz teste cikmistik ustayla lastiklerden dolayi ses yapiyordu. 4 ve 5 bin devirlere yaklastidi zaman lpg sinyal verdi ve benzine gecti. Suboplardan dolayi prins boyle bir guvenlik koymus sanki 2 hafta önce lpg servisine gitmistim suboplari degistirince aracin. Gayet iyi durumda oldugunu degerlerinin güzel oldugunu söylemisti. Yalniz bu lastik sesine ayar oldum. Horulduyor resmen haha

Yorum

İşleniyor...
          X