Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yedek parça sitelerinde 1.6 Turbo 170Hp için parça olmaması üzerine..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yedek parça sitelerinde 1.6 Turbo 170Hp için parça olmaması üzerine..

Arkadaşlar opelgm sitesinde benzinli motor aksamı için 1.4Turbo, 1.6 115Hp ve 1.6 180Hp motorlara uygun parçalar satılıyor.

Siteye mesaj attım, özel ve hatta yetkili servisi de aradım ama net bir cevap gelmedi;

1.6. SIDI Turbo 170Hp motora 1.6 Turbo 180Hp nin hava-yağ filtreleri uyuyor mu, yine polen filtresi her Insignia için aynı mı?
    2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Ynt: Yedek parça sitelerinde 1.6 Turbo 170Hp için parça olmaması üzerine..

Hava filtresi aynı
    InsigniaTEAM

Yorum

takip

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        Hava filtresi aynı
        Sağol kardeşim, opelgm den hava ve yağ filtresi de sipariş erttim umarım yağ filtresi de aynı çıkar.

Yorum

.
          Bu sitede bircok urun var.
          İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maxut
            Bu site ile benim aldığım sitedeki parçalar aynı görünüyor, sanırım bir sorun çıkmayacak.

Site güzelmiş hem fiyatlar hem parçalar, teşekkürler.

Yorum

Filtreler için durum ne imiş Tolga Bey? 180 1.6T ile aynı mı?

Yorum

İşleniyor...
              X