Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Kamerası kullanıyor musunuz? Sizce kullanılması zorunlu olmalı mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Araç Kamerası kullanıyor musunuz? Sizce kullanılması zorunlu olmalı mı?

360FLY çok iyiymiş. Piyasada tanındıktan sonra araç dışından da taliplisi çok olacak gibi police

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Güzelmiş,bence de buna toplu alıma girelim.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Montajı nereye yapılıyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
          Beyler Artık GoPRO vs. Üretimli Cam ler Çok Demode Oldu. Şimdi 360 Derece Kayıt Yapanlar Revaçta. Şu An Piyasanın En İyisi 360 FLY Diye Biliyorum.

https://shop.360fly.com/products/360fly

Bunun Özelliği Kayıt Anında 360 Derece Etrafta Olan Biteni Aynı Anda Kayıt Yapması. Beni Sollayan Biri Varken Ben de Başka Birini Solluyorsam Aynı Anda Kayıt Yapıyor. O Anda Hız Göstergesini, Aracın İçini Dışını Arkasını Yanını vs Herşeyi Aynı Anda Kaydediyor. Sadece Tek Bir Kameradan.
          Örnek Çekim;

https://www.youtube.com/watch?v=NdZ02-Qenso

Seyrederken Görüntünün Üzerinde Mausu Sol Tıklayıp Basılı Gezdirince Ne Demek İstediğim Anlaşılabilir.

Bence Getirteceksek Topluca Bundan Getirtelim..
          Telefonda açtım. Kendi kendime soyleniyorum; ne biçim çekim sağa sola oynuyor..
          .
          Sonra farkettimki telefonun sensorlerini kullanıyor. Ne tarafa çevirirseniz o tarafın görüntüsünü gösteriyor.
          .
          Çok keyifli alet.
          İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

bence araçta 360 derece kamera kullanmak gereksiz. aracın içini görüp de napıcaz
            1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Bende ali expess ten bu kamerayi aldim. Denedim ama henuz montajini yapmadim. Cok az yer kaplamasi ve ayarlanabilir lens acisi olmasi cazip geldi. Hafiza karti haric 50$ a geldi. Kargo suresi takribi 3-4 hafta civarinda.
              http://www.arac-kamera.com/b40-arac-...incelemesi/139
              1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

Ortak bir karara ben katılırım. İstanbul dışında olsam da İstanbul içindeki karar verilecek bir uygulayıcıya gidip montaj yaptırmak çok mantıklı geliyor. Araç için hem güvenlik hem arşiv amaçlı gerekli ve fonksiyonel bir ihtiyaç.
                2015 Beyaz İnsignia 1.6 CDTI Cosmo + Kış Paketi

Yorum

Benim aracımda GW1C var kabloları gizleyerek montajını yaptım yakında fotoğrafını çekip paylaşayım.

Yorum

Yorum

AFL kamerasının önü kapanmış, araç hızlanınca uzunlar yanıp karşıdan araç gelirken tekrar kısalara geçmeyip karşıyı rahatsız edebilir, kamerayı biraz aşağı alın bence
                      InsigniaTEAM

Yorum

Araç kameraları Rusya'da yaygın şekilde kullanılmakta , sebeplerinden biri de bu videoda, adamlar arkadaki aracı durdurup bizim araca vurdun haydi karakola yada bize biraz para ver demekteler ama araçta kamera olunca gülerek geçiyorlar

https://www.facebook.com/groups/3257...4301676749764/

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          AFL kamerasının önü kapanmış, araç hızlanınca uzunlar yanıp karşıdan araç gelirken tekrar kısalara geçmeyip karşıyı rahatsız edebilir, kamerayı biraz aşağı alın bence
                          aynen benimde gündüz dikkatimi çekti düzeltiyordum sizin yazınız üstüne denk geldi

Yorum

Araştırmam sonucu MINI 0826 modelini almaya karar verdim. Tek dezavantajı kapasitörlü olmaması. İçinde pil var. Kapasitör olmaması yaz aylarında ürün araçta sıcakta kaldığında pilin ömrünü düşürüyormuş. Araç plakası, tarih saat vs. ayarlar pil sayesinde sıfırlanmıyor. Kapasitörlü cihazlarda ise aracı 3-4 gün kullanılmadığında enerji gelmediği için cihaz kendini sıfırlayabiliyormuş. Şuan ki dolar kuruyla yaklaşık 220 TL'ye geliyor.

Yorum

Bende biraz araştırdım fiyat performans olarak önerebileceğim cihaz bu Xiaomi Yi Car DVR A12 chipsetli Wifi kamera olarak kullanılması ve telefondan kontrol edilebilmesi çok büyük kolaylık. Ne dersiniz önerilen cihazlar arasından birine karar kılalım mı?
                              http://www.arac-kamera.com/xiaomi-yi...-kamerasi/6494

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Xiaomi'de GPS yok bildiğim kadarıyla. GPS'in artısı anlık olarak aracın hızını görüntüye kaydedebilmesi. Benim almayı düşündüğüm kamerada bulunan dahili GPS ile bilgisayarda görüntüleri kameranın kendi programı ile açtığımızda gittiğimiz rota, aracın o anki hızı vb. şeyleri görebiliyoruz.

Edit:

Mini 0826 Araç Kamerası için indirim kodu paylaşıyorum.Başka bir forumdan arkadaş için verilen indirim kodu. Böylelikle ürün fiyatı 89$ 'dan 75$ a iniyor.

Önce Çıkan şimdilik gördüğüm önemli özellikleri :

Gps Seri bağlanıyor,
                                Netliği Çok güzel, ( Super HD 1296P)
                                Gece çekimleri iyi,
                                CPL Filitre kutu içeriğine dahil,
                                Açı tam istediğim gibi 135 derece,
                                Malzeme yapısı ile güneşe daha dayanıklı,
                                Dahili hafıza desteği bulunuyor,
                                Dahili GPS,
                                Sök tak yaparken kablo tak çıkart derdi yok,
                                İnanılmaz derecede gizleniyor, ( Dışarıdan farkedilmiyor )

https://youtu.be/v18mogw6aE4
                                https://youtu.be/KxrLayn_t14
                                https://youtu.be/kL58n38NfWQ

Youtube yüklerken görüntü kalitesinde düşme olduğu için direkt kayıpsız netlik videolarını da ekliyorum;

Gece Çekimi
                                Gündüz Çekimi
                                kayıpsız netlik : 2304x1296

Yönlendirme
                                indirim kodu : OlguMINI0826

Alıntı sahibi: OlguErhan

Yorum

İşleniyor...
                                X