Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Deri Anahtar Kılıfı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Deri Anahtar Kılıfı

Arkadaşlar tanışma bölümünde kendimi tanıtmıştım. Aracımı Geçen hafta teslim aldım. İlk heyecan tabii teslim almadan önce Aliexpresten Deri anahtar koruyucu almıştım. Bugün geldi. Çok beğendim ve dileyen arkadaşlara da öneririm. Almak isteyen aşağıdaki satıcıdan alabilirler. Birkaç ürün daha aldım, geldiğinde onları da yazarım beğenirsem.

http://www.aliexpress.com/item/High-...469262548.html

Saygılarımla
    Insignia Cosmo 1.6 CDTI AT- Flex Ride - Çevre Görüş 2 - Park & Go - Sunroof - Kış Paketi 2 - Mahagony Kahve

Ynt: Deri Anahtar Kılıfı

Güzelmiş

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı olsun gerçek deri mi?
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Gerçek değil sanırım ama kaliteli
        Insignia Cosmo 1.6 CDTI AT- Flex Ride - Çevre Görüş 2 - Park & Go - Sunroof - Kış Paketi 2 - Mahagony Kahve

Yorum

plastiği korumak için iyi bir çözüm orjinalliğini de bozmaz hem

Yorum

Güzelmiş,güle güle kullanın...
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Ben de aynı yeeden aybı üründen sipariş verdim ve ürünüm dün Türkiyeye indi fakat telimatım yapılmadı. Hatta bir de göstergenin üzerini kaplamak için şeffaf kaplama aldım. Deniyeyim ben de düşüncelerimi paylaşacağım..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aliuluer
                Ben de aynı yeeden aybı üründen sipariş verdim ve ürünüm dün Türkiyeye indi fakat telimatım yapılmadı. Hatta bir de göstergenin üzerini kaplamak için şeffaf kaplama aldım. Deniyeyim ben de düşüncelerimi paylaşacağım..
                Gösterge koruyucu camları malesef yeni nesil araçlarda tozdan - kirli bez temasından vb oldukça kolay çiziliyorlar, son yıllarda aldığım tüm Opel-Ford ve Vw lerde durum böyle.
                2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                X