Geçen yazmıştım 1.6 dizel otomatik beyaz renk kış paketli sport araç aldım..Kaporası verildi ve araç şubatta teslim edilecekti..Teslim edilme tarihi uzadı..Onun yerine 1.6 dizel Manuel hakim gri renk opsiyonsuz sport var..Fiyatı 98000 tl..Sadece renk konusunda emin değilim..2.bir seçenek 1.6 dizel Siyah otomatik cosmo araç var..Opsiyon olarak araçta Stil Paket+Sanroof+Flexi+Çevre görüş paketi 2+Park go paketi bulunmakta.Bu araçta da sadece stil paketin jantlarını sevmiyorum.Fiyat 118000 tl..Ötv indirimli alacağım için..Biri 68 biride 80,e denk gelmekte...Ne yapayım şaşırdım..Fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arkadaşlar Yardımınıza ihtiyacım var..
Collapse
X
-
Ynt: Arkadaşlar Yardımınıza ihtiyacım var..
1 yıldır 2. araçtaki opsiyonları kullanan biri olarak o aracı öneririm hepsi iş gören kolaylık yada sürüş zevki sağlayan opsiyonlar, ancak araç rengi tabii önemli ve sizin zevkiniz.[URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]
Yorum
-
ÖTV indirimiyle manuel alınamıyor diye biliyorum. Gene de sport dizel manuel bulunması hoşuma gitti.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
alınır
manuel astra almıştık..
tek şart motor 1.6 dan yüksek olmayacak.
birde sadece üç kişi kullana bilir efsaneside yanlış
ruhsatta aynen şöyle yazıyor
engelli aracıdır sadece 3.derece akrabaya kadar herkez kullanabilir.
bizim aracı aldığımız kişi felçli idi
Yorum
-
Emre Bey, teşekkürler. Böylece alınabildiğini ve kullanıcı durumunu öğrenmiş olduk.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ulas79bende engelli indirimi ile almış birisiyim,cosmo + opsiyonlar güzel ama sportun dış görünüşü çok daha güzel çok yaman bir ikilem Allah kolaylık versin
Yorum
-
Standart sport, 2'nci seçeneğin yanında boş gibi görünsede full denilen başka marka bir araçtan emin olun daha full dür. Flexride güzel opsiyon tamam ama varlığını bilmediğimiz bir opsiyonun yokluğunu hissetmeyiz. Gönül ister ki 2'nci seçeneği alın ama mantık ta 68 diyor.2016 Mercedes cla 180 cdi amg
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mazelifeStandart sport, 2'nci seçeneğin yanında boş gibi görünsede full denilen başka marka bir araçtan emin olun daha full dür. Flexride güzel opsiyon tamam ama varlığını bilmediğimiz bir opsiyonun yokluğunu hissetmeyiz. Gönül ister ki 2'nci seçeneği alın ama mantık ta 68 diyor.
Yorum
Yorum