Şuana kadar kış buluşması ile ilgili bir mesaj yazmadım. hayır... asla önemsemediğim için değil. yine her zamanki gibi müthiş eğlenceli ve profesyonel bir buluşmaya katılamamanın üzüntüsünden yazmadım.
hediyeler çok güzel. planlayan arkadaşların ve tabi ki Fatih Ağabeyimin ellerine sağlık. özellikle polarları çok beğendim. keşke benimde olsa dedim.
Sadece hediyeleri alabilenler için sevinerek ve de birazcık kıskanarak okuyorum bu konuyu günlerdir.
aynen
+1
Böyle hisseden sessiz çoğunluğun sayısı az değil. Acaba bu polar ve t-shirtleri talep miktarına göre para ile satın almayı istesek ayıp etmiş olurmuyuz Yönetime? Daha önce almış olanlarında eskimiştir. Onlarada vesile oluruz.Hemde marka tanıtımı açısından çok etkili olurdu.Araba koltuğuna takılan t-shırt'te ilave olarak düşünülebilir.Arslanlar park halinde ikende reklamımız devam ederdi.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Ben size diyim. Kiskanmakta sonuna kadar haklisiniz)
athena gökhanın şapka,tişörtünü bile promosyonlardan mı diye düşünecek kadar paranoya olmaya başladık Komserim.
Konu kilitlensin bence. Üyelerin yarısı çok mutlu, diğer yarısı çoooooook mutsuz. )))
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Ben size diyim. Kiskanmakta sonuna kadar haklisiniz)
athena gökhanın şapka,tişörtünü bile promosyonlardan mı diye düşünecek kadar paranoya olmaya başladık Komserim.
Konu kilitlensin bence. Üyelerin yarısı çok mutlu, diğer yarısı çoooooook mutsuz. )))
Ayıb ediyorsunuz abicim adres verin benimkileri yollayayım sonuçta sizin mutluluğunuz daha önemli yani ihihi
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum